Fal Sepeti Deneyimleri

Buğra'nın dedikleri çıkmadı bende bilgin olsun. Hem iş hem aşk

Alex kişi ve karakter analizleri dışında karşı tarafın hislerini duygularını doğru bilebiliyor mu sizce? Son defa bir fal atayım bari o da Alexe olsun diyorum

Falsız 13. gün

Yok bu Arif Emir’in online olacağı yok kızlar , adamın gözü tok sanırım bir yandan da hoşuma gitmedi değil

Binnaz’da kimi önerirsiniz, Arif için indirim varken aldığım kredi duruyor, bugün deneyeyim birini ama Binnaz’da hiç kimseye baktırmadım önceden çünkü saçma pahalı. İndirim olduğu için almıştım ama kullanamıyorum adam online olmuyo

Ama ne olur karakter analizi yapan, burç özelliği sıralayan birisi olmasın, birisinin karakterini dinlemek için para vermek istemiyorum Kısa baksa da net, tarihli, harfli bakan birileri var mı orada?

Buradan sordum bu sayfa daha aktif diye

Ben Asu Çiftçi’yi tavsiye edebilirim.

Ben Asu Çiftçi’yi tavsiye edebilirim.
. GEcenin kralicesi benimde asu ciftci ilk defa hediye kahve falimi almisti ben begenmistim ardindan 2. KEz kahve fali yolladigimda kendiyle celisti. Peki sende cikan fallari kahve miydi katina miydi? Katinada nasil asu Ciftci? Cevabin icin simdiden tesekkurler...

Doğa dan bende çok iyi bilmişti hatta burç bilgisi vs söylemediğim halde şu burç olduğundan şüpheleniyorum diye nokta atış yapmıştı.ama o zaman yazılıydı artık telefona dönmüş galiba

Kahve falı baktırdım iki falımda da, kendisiyle çelişmedi. Aksine kısa sürede yorumlamasına rağmen iki falı da tutarlıydı. Rica ederim.

Doğa dan ya da gilda koça baktır derim ben. Katina bakıyor ikiside

Orada iddialı tarih verenler olmuştu bana (24 Kasım gibisinden) ama onların hiçbiri tutmadı. Vadeli konuşan ya da yaklaşık tarih verenlerden (yani “3 vadeye kadar”, “kış bitmeden”, “Mayıs’ın falanca haftası” gibisinden) Eyüp, Zümra, Arnisa, Zişan, Bilge ve Nil’in tutturdukları konular olmuştu ama şu an fiyatları ne alemde bilmiyorum. “Öneririm” demeye de dilim varmıyor artık...

Bana orada harfli konuşan olmadı diye hatırlıyorum bu arada (Nil hariç, ama uydurma harfler vermişti o da). Harf olayına daha çok Tellwe ve Fal Sepeti’nde denk geldim, o konuda da az çok tutturan tek kişi Melek Kara’ydı.

Harf vermese de olur ama ohaa nasıl bildi ya tepkisi verebileceğim bir satır bir şey yazsa o da kabul böyle “ sen çok fedakarlık yapmışsın ama dengesizlikler seni yormuş, aslında sabırlı davranmışsın. Karşındaki zor bir insan, dengesiz gibi biraz. İş ya da ailevi sorunları olabilir. Ama hala aklındasın, zaten senin hayatına yeni biri girecek. Güçlü, ne istediğini bilen biri , ilgisi hoşuna gidecek cek cak bıt bıt” tarzı konuşmazsa çok bahtiyar olurum bak içim darlandı valla yazdığımı okurken

Söylediklerinin profillerine bakacağım, için rahat olsun tavsiye konusunda, baktırırsam da tüm sorumluluğu ben alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…