Fal Sepeti Deneyimleri

Kizlar Duygu auraya kahve falı atmıştım ama beğenmedim. Anlik durumu beğenmedim gelecek içinde şuan içinde hiç detay yoktu. Baktirip beğenen/beğenmeyen çıkan var mı??
Ben begendim Duygu Aura'yi, icinde bulundugum durumu oldukca iyi anlatmis.

Ben begendim Duygu Aura'yi, icinde bulundugum durumu oldukca iyi anlatmis.
İçinde bulunduğunuz durumu bilmesi ne biliyim az çok tahmin edilebilir değil mi? Tahmin ediyorum ki hepimizi stresli ve kaygılı olduğumuz zamanlarda fala baktırıyoruzdur. Yani buda bu durumu az çok tahmin edilebilir yapıyor. Duygu Aura'nın bendeki falını dinledim şimdi iki durum için de olumlu konuşmuş ama iki durumu da bilememiş.

Yarın “date”im var arkadaşlar şans dileyin, dua edin böyle ilk görüşte aşk falan olsun, tepeme şimşekler insin böyle kelebekler midemi istila falan etsin🤣 Yeter daaa 2 yıldır ayrılık acısı çektiğim , yeni bir başlangıç olsun lütfennn iyi enerjilerinizi yollayın, hatta totem yapalım iyi geçerse hepimizin dileği olsun böyle fal mal olmuyor toplu enerji çalışması yapalım bir de bunu deneyelim🤣

lafı geçince ben de attım duygu aura' ya fal. en son haziranda atmıştım, baya olmuş. 8 dakikalık falda içimi okumuş resmen, kendimi çıplak hissettim karşısında. sormadığım halde şu an olan bir şeyi dile getirmiş ona çok şaşırdım.
enerji meselesi işte, bende maşallahı vardı ama tutmayan da var
deneyip yanılarak böyle böyle buluyoruz falcımızı :110: :KK36:

İçinde bulunduğunuz durumu bilmesi ne biliyim az çok tahmin edilebilir değil mi? Tahmin ediyorum ki hepimizi stresli ve kaygılı olduğumuz zamanlarda fala baktırıyoruzdur. Yani buda bu durumu az çok tahmin edilebilir yapıyor. Duygu Aura'nın bendeki falını dinledim şimdi iki durum için de olumlu konuşmuş ama iki durumu da bilememiş.
Hayır dediğim konu çok spesifik ve tahmin edilebilir bir konu değil buna rağmen ince detaylarıyla anlatmış planlanan tarih aralığı dahil. Ayrica, postlarımda şimdiye kadar pek olumlu bir paylaşımda bulunduğumu hatırlamıyorum o nedenle düşüncelerim gerçekten bu yönde olmasa paylaşmazdım.

Bende karakter analizi ya da anlik durum analizinde çok wwooov dedirtecek yorum ararım Duygu bana iş arayan kişiye söylenecek şeyleri sıraladı çevrenin baskısına aldırma cevrendekilerin dediklerine kulak asma tarzı şeyler söylemiş başka da analizi yoktu daha çok iş için baktirmistim. Ki öyle çevre baskısı vs yaşamıyorum kendim istediğim için ise girmek istiyorum ve cevremdekilerde öyle dedikleri gibi insanlar değil.
Karakter analizinde en çok Talia ve bugra bana yaklaşmıştır şuana kadar ve Alex de var.
Bu arada Talia ile olan konuşmaları okudum ve çok gülmüştüm. Ama bundan sonra Talia sesliye gecsede baktırmam. Zaten gelecek için dediği hiçbir şey çıkmadı bende.( Çoğu falcinin dediği seyleri yasamiyorum sadece Talia ya özel değil belirtmek istedim)

G geceninkralicesi sizin bir ara fallariniz çıkıyordu hatırlıyorum Özgür Can Çiğdem felan diyordunuz sanırım o zamanlar şuana göre daha az baktiriyodunuz belki ara vermeniz gerekiyordur enerjisel olarak. Benim ara versemde çıkmıyorsjsj
Haklısınız, yine de indirimden yararlanıp fal baktırdım. 🙈

Yarın “date”im var arkadaşlar şans dileyin, dua edin böyle ilk görüşte aşk falan olsun, tepeme şimşekler insin böyle kelebekler midemi istila falan etsin🤣 Yeter daaa 2 yıldır ayrılık acısı çektiğim , yeni bir başlangıç olsun lütfennn iyi enerjilerinizi yollayın, hatta totem yapalım iyi geçerse hepimizin dileği olsun böyle fal mal olmuyor toplu enerji çalışması yapalım bir de bunu deneyelim🤣
Sizin bu date harika geçsin görün bak 2 yıllık acı çektiren ex koşa koşa geri geliyor mu gelmiyor mu yeryüzünün yazısız kanunu bu

Kızlar burda görüp tellwe uyumsuza fal attım şartlı fal göndermiş herkese mi yapıyor yoksa bana mı özel yaptı hani olumsuzsa falan diye? Element kartı olarak abanoz seçmişim zaten
Bana da şartlı baktı, buda yeni numaraları kimse puanlarını düşürmesin diye. Bana dediği çıkmadı.

Kızlar burda görüp tellwe uyumsuza fal attım şartlı fal göndermiş herkese mi yapıyor yoksa bana mı özel yaptı hani olumsuzsa falan diye? Element kartı olarak abanoz seçmişim zaten

Bana da her 2 falında da şartlı yollamıştı. Şımarıklıktan başka bir şey değil. İlk falı iyiydi, ikincisini resmen ayaküstü yazmış.

X