Fal Sepeti Deneyimleri

Bakalım ne pembe tablolar ne yalanlar dinleyeceğim ama indirimi de kaçıramazdım🙈
sonumuzu bildiğimiz halde vazgeçmiyoruz bu sevdadan :KK70:
bu arada profil fotoğrafın sinirimi zıplatıyor ya
geçen haftalarda şeyma'nın yerine gelen kız da böyle poz verip atmış, ilahi adalet valla :dua:

geçen haftalarda şeyma'nın yerine gelen kız da böyle poz verip atmış, ilahi adalet valla :dua:
Hiç biri umrumda değil valla öyle fan falanda değilim acunmuş şeymaymış diğer kız adı neyse...ama bu fotoğraf niyeyse hoşuma gidiyor😈 çok mu sinir bozucu cidden? Acil değiştireyim😂

Ayrıca ilahi adalete güvenim tam, kimsenin ahı kimsede kalmaz...gerçi şeyma dediğimiz kadın para içinde yüzüyor ve yakışıklı bir sevgilisi var.ilahi adaleti yeniden düşünmeye başladım😂😂😂

Hiç biri umrumda değil valla öyle fan falanda değilim acunmuş şeymaymış diğer kız adı neyse...ama bu fotoğraf niyeyse hoşuma gidiyor😈 çok mu sinir bozucu cidden? Acil değiştireyim😂
kocası onun için kendisini terketti ve o metres böyle bi kutlamayla fotoğraf paylaşıyor binlerce kişiye
nasıl hoşuna gidiyor :KK61:
ben kendimi zeynep'in yerine koyup dertleniyorum valla

kocası onun için kendisini terketti ve o metres böyle bi kutlamayla fotoğraf paylaşıyor binlerce kişiye
nasıl hoşuna gidiyor :KK61:
ben kendimi zeynep'in yerine koyup dertleniyorum valla
Zeynebin fanları var baya instagramda ama o da fanları kadar dertlenmiyordur bence...ne bileyim zenginin parası züğürtün çenesi misali geliyor bana...ayrıca fotoğrafta bi zafer havası var şimdi,doğru yada yanlış...🤔

Zülal Şen vadede patladı 14 şubatta kesin adım atacak yüze yüze geleceksiniz demişti vadede patladı ama durum analizini çok beğendiğim bir yorumcu
Sevgi Derman vadede patladı ama 5 kez baktırdım kendisine ve durum analizleri istikrarliydı ilk falından itibaren söyledikleri hiç değişmedi umarım yardımcı olur kızlar

X