- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.758
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.021
Benim istedigim yorumcular cevrimdisi! Sen attin mi birine?Ay indirim varken hiç baktırmadığım yüksek kredili birilerine atayım ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim istedigim yorumcular cevrimdisi! Sen attin mi birine?Ay indirim varken hiç baktırmadığım yüksek kredili birilerine atayım ben de
BenimkilerdeBenim istedigim yorumcular cevrimdisi! Sen attin mi birine?
Aynen bekleyen 2 tane var benim de şu andaBelki buraları okuyordur diye yazmıyorum kızlar baktıktan sonra yorum yapacağım malum bazı falcılar önce burayı okuyor Nilufer_4U K Kanatlarimdantutma
birden fazla kullanılabiliniyor mu kod?Aynen bekleyen 2 tane var benim de şu anda
3 farklı kod var SEVGİLİ2030 %30 70SEVGİLİ70 %70 kullandımbirden fazla kullanılabiliniyor mu kod?
Yorumlarını bekliyoruzAynen bekleyen 2 tane var benim de şu anda
Bakalım ne pembe tablolar ne yalanlar dinleyeceğim ama indirimi de kaçıramazdımYorumlarını bekliyoruz
Ben de yalan dinleyeceğimi bile bile attım işteBakalım ne pembe tablolar ne yalanlar dinleyeceğim ama indirimi de kaçıramazdım
sonumuzu bildiğimiz halde vazgeçmiyoruz bu sevdadanBakalım ne pembe tablolar ne yalanlar dinleyeceğim ama indirimi de kaçıramazdım
Hiç biri umrumda değil valla öyle fan falanda değilim acunmuş şeymaymış diğer kız adı neyse...ama bu fotoğraf niyeyse hoşuma gidiyor çok mu sinir bozucu cidden? Acil değiştireyimsonumuzu bildiğimiz halde vazgeçmiyoruz bu sevdadan
bu arada profil fotoğrafın sinirimi zıplatıyor ya
geçen haftalarda şeyma'nın yerine gelen kız da böyle poz verip atmış, ilahi adalet valla
Ayrıca ilahi adalete güvenim tam, kimsenin ahı kimsede kalmaz...gerçi şeyma dediğimiz kadın para içinde yüzüyor ve yakışıklı bir sevgilisi var.ilahi adaleti yeniden düşünmeye başladımsonumuzu bildiğimiz halde vazgeçmiyoruz bu sevdadan
bu arada profil fotoğrafın sinirimi zıplatıyor ya
geçen haftalarda şeyma'nın yerine gelen kız da böyle poz verip atmış, ilahi adalet valla
kocası onun için kendisini terketti ve o metres böyle bi kutlamayla fotoğraf paylaşıyor binlerce kişiyeHiç biri umrumda değil valla öyle fan falanda değilim acunmuş şeymaymış diğer kız adı neyse...ama bu fotoğraf niyeyse hoşuma gidiyor çok mu sinir bozucu cidden? Acil değiştireyim
Al benden de o kadar...Ben de yalan dinleyeceğimi bile bile attım işte
Zeynebin fanları var baya instagramda ama o da fanları kadar dertlenmiyordur bence...ne bileyim zenginin parası züğürtün çenesi misali geliyor bana...ayrıca fotoğrafta bi zafer havası var şimdi,doğru yada yanlış...kocası onun için kendisini terketti ve o metres böyle bi kutlamayla fotoğraf paylaşıyor binlerce kişiye
nasıl hoşuna gidiyor
ben kendimi zeynep'in yerine koyup dertleniyorum valla
Vade veriyor, sorduğunuz kişi hakkında detaylı yorumlarda da bulunuyor.Merhaba duygu aura vade veriyor mu? Tip karakter vs yorum yapıyor mu
Hayır tabiki......Sevgi derman 60-70 tl ödeyecek kadar eder mi sizce??