- 3 Eylül 2019
- 157
- 199
- 32
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #7.001
Oncelikle muzik evrenseldir diyerek soze basliyorum ve aramizda bulunan francophone arkadaslarin seveceginden eminim. Marc Lavoine i her zaman cok sevmisimdir. Paylasmak istedigim sarkisi J'ai tout oublié (herseyi unuttum) tum ask acisi ceken arkadaslarimiz icin gelsin. Sans toi je n'suis plus tout à fait moi (Sensiz ben artık tam olarak ben değilim)...Cristina Marocco ile muhtesem bir duet icin
Yaşlı francophone üyeler kulübü varsa beni de çok rahat yazabilirsinizTam isabet, gerçekten de aramızda Marc Lavoine’ın şarkılarıyla (özellikle “Les Yeux Revolver” tabii) büyümüş olan, oyunculuğunu da beğenen ve bence @yaseminpinar ’dan daha bile “yaşlı” francophone üyeler var :) Güzel paylaşım için de size teşekkür ediyorlar :) (*nostaljik emoji*)
Benimki de yine Fransa’dan gelsin o zaman, “fazla naz aşık usandırır” temalı şarkı
Biraz ütopik olacak ama herkesin her gününün 14 Şubat’lardan daha sevgi dolu olması dileğiyle.
Falcı Nezo’ya fal gönderdim ve şimdilik beğendim.
Analizleri güzeldi, sorduğum kişiyle görüşmemize 1 vade varmış.G geceninkralicesi ben de baktırdım falcı Nezoya analizler fena değildi harf verdi çıkan birşey olursa yazarım. Sizin nasıl falınız şimdiki durumu bilmiş mi vadesi var mi?
Çok çok doğru bir tespit.. Eski erkek arkadaşım diye bilgi verdiğim zaman hepsi bizi barıştırıyordu, istisnasız yani tek olumsuz falım yoktu.. Ama şu an hayatında biri var dediğim an direkt sizden artık bir halt olmaz yorumları geliyordu hahahaha:) Direkt sorduğunuz soru ya da verdiğiniz bilgi üzerinden yürüyorlar , 2 alternatifli şablon var ellerinde duruma göre ya biri ya ötekiYazılıda kopyala yapıştır tekniği, sesli de de benzer cümleler işte herkese..
Merhaba duygu aura vade veriyor mu? Tip karakter vs yorum yapıyor muBen memnunum, güzel analizleri var.
Vade veriyor ve ilk falında bende tutmuş,yaşanacak olayları anlatmış kısa vadede çok iyi bence.harf vermemişti ama karakter analizi çok iyiMerhaba duygu aura vade veriyor mu? Tip karakter vs yorum yapıyor mu
Fal sepetinin instagram sayfasında Medyum Namaste canlı yayında soru cevap yapıyor bilginiz olsun arkadaşlar. Ayrıca yayında söyledi bugün ve yarın 70SEVGİLİ70 Koduyla fallar %70 indirimliymiş
Mesela???Ay indirim varken hiç baktırmadığım yüksek kredili birilerine atayım ben de