Fal Sepeti Deneyimleri

Tam isabet, gerçekten de aramızda Marc Lavoine’ın şarkılarıyla (özellikle “Les Yeux Revolver” tabii) büyümüş olan, oyunculuğunu da beğenen ve bence @yaseminpinar ’dan daha bile “yaşlı” francophone üyeler var :) Güzel paylaşım için de size teşekkür ediyorlar :) (*nostaljik emoji*)

Benimki de yine Fransa’dan gelsin o zaman, “fazla naz aşık usandırır” temalı şarkı

Biraz ütopik olacak ama herkesin her gününün 14 Şubat’lardan daha sevgi dolu olması dileğiyle.

Yaşlı francophone üyeler kulübü varsa beni de çok rahat yazabilirsiniz

Fikret Kızılok - Gönül diyorum şarkı olarak da bana en çok uyan oydu

Misal bugün bir hediye fal kazanmıştım, oylum gence gitti, daha önceden çiçek böcek konuşan bizi sevgili yapan kadın karşı tarafın sevgilisi olduğunu öğrenince olmayacak senin hayatında başkası olacak dedi. Ya çok tatlı bi kadın, kıyamıyorum da böyle kötü yorum yapınca ama yani suç bende, keşke aklımdaki kişinin sevgili var yerine aklımdaki kişiyle ilişki görmüştünüz ama öğrendim ki sevgilisi var desem mesela, kesin onları ayırır çocuğu da bana verirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…