Fal Sepeti Deneyimleri

Bakalım ne pembe tablolar ne yalanlar dinleyeceğim ama indirimi de kaçıramazdım
sonumuzu bildiğimiz halde vazgeçmiyoruz bu sevdadan
bu arada profil fotoğrafın sinirimi zıplatıyor ya
geçen haftalarda şeyma'nın yerine gelen kız da böyle poz verip atmış, ilahi adalet valla

geçen haftalarda şeyma'nın yerine gelen kız da böyle poz verip atmış, ilahi adalet valla
Hiç biri umrumda değil valla öyle fan falanda değilim acunmuş şeymaymış diğer kız adı neyse...ama bu fotoğraf niyeyse hoşuma gidiyor çok mu sinir bozucu cidden? Acil değiştireyim

Ayrıca ilahi adalete güvenim tam, kimsenin ahı kimsede kalmaz...gerçi şeyma dediğimiz kadın para içinde yüzüyor ve yakışıklı bir sevgilisi var.ilahi adaleti yeniden düşünmeye başladım

Hiç biri umrumda değil valla öyle fan falanda değilim acunmuş şeymaymış diğer kız adı neyse...ama bu fotoğraf niyeyse hoşuma gidiyor çok mu sinir bozucu cidden? Acil değiştireyim
kocası onun için kendisini terketti ve o metres böyle bi kutlamayla fotoğraf paylaşıyor binlerce kişiye
nasıl hoşuna gidiyor
ben kendimi zeynep'in yerine koyup dertleniyorum valla

kocası onun için kendisini terketti ve o metres böyle bi kutlamayla fotoğraf paylaşıyor binlerce kişiye
nasıl hoşuna gidiyor
ben kendimi zeynep'in yerine koyup dertleniyorum valla
Zeynebin fanları var baya instagramda ama o da fanları kadar dertlenmiyordur bence...ne bileyim zenginin parası züğürtün çenesi misali geliyor bana...ayrıca fotoğrafta bi zafer havası var şimdi,doğru yada yanlış...

Zülal Şen vadede patladı 14 şubatta kesin adım atacak yüze yüze geleceksiniz demişti vadede patladı ama durum analizini çok beğendiğim bir yorumcu
Sevgi Derman vadede patladı ama 5 kez baktırdım kendisine ve durum analizleri istikrarliydı ilk falından itibaren söyledikleri hiç değişmedi umarım yardımcı olur kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…