Fal Sepeti Deneyimleri

Çok çok doğru bir tespit.. Eski erkek arkadaşım diye bilgi verdiğim zaman hepsi bizi barıştırıyordu, istisnasız yani tek olumsuz falım yoktu.. Ama şu an hayatında biri var dediğim an direkt sizden artık bir halt olmaz yorumları geliyordu hahahaha:) Direkt sorduğunuz soru ya da verdiğiniz bilgi üzerinden yürüyorlar , 2 alternatifli şablon var ellerinde duruma göre ya biri ya öteki :ıslık:Yazılıda kopyala yapıştır tekniği, sesli de de benzer cümleler işte herkese..
Şu dediğinizi ben de yaşadım. Bu yüzden verdiğiniz detaylar dışında kendine özgü yorum yapabilen yorumcu da iyi bir yorumcudur bence.

Doğru bir tespit,mantıklı yaklaşıyor yada anlattıysanız yaşanmış duruma göre mantıklı yorum yapıyor bence
Ben kendisine hiçbir bilgi vermemiştim sorduğum sorulara cevap vermişti kartlara göre de yorumlamıştı söylediği olumsuz bir şeyi yaşadım yakın zamanda dediği olumluyu yaşamadım Eylül sonu baktırmışım yakın kavramı herkese göre değişebilir ama 5 ayda o kadar yakın değildir herhalde ajshajsjaha

Lütfen beni yanlış anlama ama bence baktırdıkça ister istemez fallara fazla bağımlı hale geliyorsun. Topik açıldığından beri konuyu takip ediyorum ve farkında mısın vadelerin gitgide ileri tarihe atıyor? Ve çıkan fallar yok denecek kadar az. Mevcut durumun nedir nasıldır bilemiyorum tabi ama bence akışına bırakmalısın biraz. Sürekli falları dinleyip tarihlere kafayı taktıkça olacağı varsa da olmuyor bence. Tüm enerjimiz ve paramız boşa gidiyor.
Eskiden yakın vade içinde öngörülen şeyler oluyordu, artık onlar bile olmuyor. Belki de yorumcularla ilgisi vardır. Bana aynı konu için Zülal Şen ve Utku İnanç geçen yıl Temmuz ayında yakın vadede göremiyorum demişti ve söyledikleri gibi oldu. Kendilerine tekrar fal baktırınca artık zamanı gelmiş dediler ve vade verdiler. Bu yüzden umudumu kaybetmiyorum. Söylediklerinde haklısın, böyle sık sık baktırmak yerine birkaç ay bekleyip tarihleri öyle analiz etsem daha sağlıklı olur.

❗️ Oylum Genç, Neva Demir, Fulya Nas, Melek Kara, Özgür Can, Su Mutlu'nun öngörüleri olmayınca yeni bir vade verdiler. Fallar çıkmıyor ama inşallah bu analizlerimle sizlere yardımcı olabilirim. 🙏

❗️ Tellwe’de UYUMSUZZ yıldızname falında net bir tarih verdi, kahve falında net bir tarih vermedi. Aynı kişi olduğu bilinen BANUYILMAZ en geç Temmuz ayını vade verdi fakat ne olacağını söylemedi. Birisi olumlu söylerken, diğeri yarı olumlu yarı olumsuz söylüyor. Yine de analizleri güzel, deneyebilirsiniz. 🙇‍♀️🙆‍♀️🙅‍♀️

❗ Tellwe’de Yesilcingene’ye 2. kez fal baktırdım, yine olumluydu. Söylediklerinin çıkmadığını belirtince ben böyle böyle yaparsan olur dedim diye söyledi ve sorduğum durum hakkında yine olumsuz bir durum görmediğini belirtti, tavsiyelerde bulundu. Kendisini çok seviyorum. 🌹🌹🌹

❗ Çiğdem Atlı 2 falında verdiği vadede tutarlı fakat ilk falında başka kişiler de görmüştü. 5 ay arayla fal baktırdığım için mi yoksa diğer adaylar olmadığı için mi bilmiyorum ama ikinci falı çok olumluydu.

Herkes sevdiği için bir şarkı paylaşsın. 🎉🎉🎉 Gelin biz de Sevgililer Günü’nü böyle kutlayalım. 🤪🥰🥳
Sanırım bu topikte en yaşlı benim 🙈
Mustafa Sandal’dan “İki Tas Çorba” yı dinleyin. Adı sizi yanıltmasın, güzel şarkıdır. Yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun❣️

❗ Tellwe’de UYUMSUZZ yıldızname falında net bir tarih verdi, kahve falında net bir tarih vermedi. Aynı kişi olduğu bilinen BANUYILMAZ en geç Temmuz ayını vade verdi fakat ne olacağını söylemedi. Birisi olumlu söylerken, diğeri yarı olumlu yarı olumsuz söylüyor. Yine de analizleri güzel, deneyebilirsiniz. 🙇‍♀️🙆‍♀️🙅‍♀️
bana ikisi de olumluydu ama farklı hesaplardan atmıştım :lülülü:

Herkes sevdiği için bir şarkı paylaşsın. 🎉🎉🎉 Gelin biz de Sevgililer Günü’nü böyle kutlayalım. 🤪🥰🥳
Oncelikle muzik evrenseldir diyerek soze basliyorum ve aramizda bulunan francophone arkadaslarin seveceginden eminim. Marc Lavoine i her zaman cok sevmisimdir. Paylasmak istedigim sarkisi J'ai tout oublié (herseyi unuttum) tum ask acisi ceken arkadaslarimiz icin gelsin. Sans toi je n'suis plus tout à fait moi (Sensiz ben artık tam olarak ben değilim)...Cristina Marocco ile muhtesem bir duet icin

Oncelikle muzik evrenseldir diyerek soze basliyorum ve aramizda bulunan francophone arkadaslarin seveceginden eminim. Marc Lavoine i her zaman cok sevmisimdir. Paylasmak istedigim sarkisi J'ai tout oublié (herseyi unuttum) tum ask acisi ceken arkadaslarimiz icin gelsin. Sans toi je n'suis plus tout à fait moi (Sensiz ben artık tam olarak ben değilim)...Cristina Marocco ile muhtesem bir duet icin

❤️❤️❤️

X