Fal Sepeti Deneyimleri

Eğitim kariyer anlaminda tutan oldu mu acaba fallardan

Anette'nin yorumu geldi , çakralarım tıkanmış normalde para , şans gelecekmiş evliliğim çok iyi gidiyormuş ama çakralar tıkalı diye olmuyormuş istediklerim halbuki istediklerim oluyor şükür. Eşim konusunda evet bazı söyledikleri doğru çıktı ama sonrasında su falıma gel demesi olmamış.

Benim hala bakmadı

yok onlara garanti veremem bir de ben hep ilişki için baktırıyorum maalesef:)
bana aşk için dediği çıkan önereceğinz biri var mı ben de size soraym:)
Öyle birebir fallari çıkan birine rastlamadık , twitter da bir sürü falcı doluşmuş onlara bakıyordum..

Fal ücreti ne kadar peki ?
40 liraydı sanırm. bir de canlı bağlantı die bsy cıkarmışlar yeni dakıkasına göre siz alıyosunuz. sizi arıyolar. mesela bana hep ilşkm için siz aile olarak uymuyosnz o sana göre değil derdi 1 yıldır diyo kadın ama işte ben taktm ya ona gene de döner mi dönmez mi ne olur die atıyorm öyle

Bende yarın için onu bekliyordum en son baktirdiklarim arasında twitter da bir kadın iyiydi tatmin ediciydi. Onun dışında tavsiye verebileceğim biri olsa keşke.

Bende yarın için onu bekliyordum en son baktirdiklarim arasında twitter da bir kadın iyiydi tatmin ediciydi. Onun dışında tavsiye verebileceğim biri olsa keşke.
geçen yıl nişantaşı symbol de birne fal baktırmştm tavsiye etmişleri adını hatırlamıyorm. bana baya yaza kadar olan herseyi dedi çoğu da oldu ama hatırlamayadm bi türlü adını bulsam arayıp sorucam orda mı diye. bu işe girdi mi de bi sürü kişiye baktırnca kafa karısıyo işte

Ayy sürekli baktirasi gelir insanın, sanal falcılar tırt ya

Ben de baktırmıştım, nasıl birisiydi ?

Ben de baktırmıştım, nasıl birisiydi ?
valla yalan olmasn k harfiyle baslayan bi ismi vardı sanki. bi türlü gelmiyo aklıma. annemin arkdası sölemşti çok iyi die hakikaten bana dedi mayıs da ayrılcaksn önüne bak yoksa vakıt kaybetceksn die biz de mayıs da ayrıldk ama ben dayanamadm barıstm 1 ay sonra

Bana hala bakmadı, genel olarak beğendin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…