- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Eğitim kariyer anlaminda tutan oldu mu acaba fallardandeneyimleri yazmak istiyorum size.
fal alem
rezzan: bence anı iyi biliyor ama 2. bi fal attığınız da ilk falda ki sonuçla farklı bir sonuç veriyor.
banu doğru: 3 yıldır atarım hakıkaten o an karsı taraf ne düşünüyo his ne fikir ne iyi biliyo. onun da genel de dedkleri çıkar ama yanıldıgı da olmuştur.
Ester kira: yıllar önce daha iyiydi eylülden beri baktırdım falları hiç çıkmadı.
Mert reıkı: valla herkes çok övmüş ama bana dedkleri hiç çıkmadı.
Meryem: onu da çok öven var diye gönderdm ama genel olaral alakasız bi faldı. pek inandırıcı gelmedi bana.
zeyder: bunu da yeni gördm övmüşler baya ama cok dagınık bsyler anlatıyo. konusarak ayrıldıgm adam için sana iftira atılmş ailesi istememiş fln dedi bi daha baktırmam.
şuan hatırladığım bunlar:)
Banu Doğru’dan çok mu memnun kaldınız sonuç olarak ? ☺
Eğitim kariyer anlaminda tutan oldu mu acaba fallardan
Benim hala bakmadıAnette'nin yorumu geldi , çakralarım tıkanmış normalde para , şans gelecekmiş evliliğim çok iyi gidiyormuş ama çakralar tıkalı diye olmuyormuş istediklerim halbuki istediklerim oluyor şükür. Eşim konusunda evet bazı söyledikleri doğru çıktı ama sonrasında su falıma gel demesi olmamış.
Fal ücreti ne kadar peki ?valla genelde doğru bılıyo. ben sevgılımle beraberken de atardm bilirdi şmdi de öyle. gelecege çok garantı vermıyorum herkes de değişebilir. ama anı iyi biliyor en azından karsı taraf ne düşünüyo ne yapıyo gibi
Öyle birebir fallari çıkan birine rastlamadıkyok onlara garanti veremem bir de ben hep ilişki için baktırıyorum maalesef:)
bana aşk için dediği çıkan önereceğinz biri var mı ben de size soraym:)
40 liraydı sanırm. bir de canlı bağlantı die bsy cıkarmışlar yeni dakıkasına göre siz alıyosunuz. sizi arıyolar. mesela bana hep ilşkm için siz aile olarak uymuyosnz o sana göre değil derdi 1 yıldır diyo kadın ama işte ben taktm ya ona gene de döner mi dönmez mi ne olur die atıyorm öyleFal ücreti ne kadar peki ?
ay keşke bulabilsekÖyle birebir fallari çıkan birine rastlamadık, twitter da bir sürü falcı doluşmuş onlara bakıyordum..
Onun sonu gelmiyoray keşke bulabilsek
benm söledklerim genel de anı iyi bilenler. ama bana şuan anı bilmesi yetmiyo sonuçta lazım o yüzden son kez birine baktırsam da beklemeye alsam kendimi diyorum
valla 1 hafta içinde 6 tane fal baktırdım son diye yemin edip kendimi tutmam lazm. aylarca baktrmıyorm snra bi geliyolar okuyorm yorumları sapıtıyorm. talia iyi demiş herkes hiç baktırmadm son kez ona mı baktırsam acaba sizin deneyiminiz var mıOnun sonu gelmiyor
Bende yarın için onu bekliyordumvalla 1 hafta içinde 6 tane fal baktırdım son diye yemin edip kendimi tutmam lazm. aylarca baktrmıyorm snra bi geliyolar okuyorm yorumları sapıtıyorm. talia iyi demiş herkes hiç baktırmadm son kez ona mı baktırsam acaba sizin deneyiminiz var mı
geçen yıl nişantaşı symbol de birne fal baktırmştm tavsiye etmişleri adını hatırlamıyorm. bana baya yaza kadar olan herseyi dedi çoğu da oldu ama hatırlamayadm bi türlü adını bulsam arayıp sorucam orda mı diye. bu işe girdi mi de bi sürü kişiye baktırnca kafa karısıyo işteBende yarın için onu bekliyordumen son baktirdiklarim arasında twitter da bir kadın iyiydi tatmin ediciydi. Onun dışında tavsiye verebileceğim biri olsa keşke.
Ayy sürekli baktirasi gelir insanın, sanal falcılar tırt yageçen yıl nişantaşı symbol de birne fal baktırmştm tavsiye etmişleri adını hatırlamıyorm. bana baya yaza kadar olan herseyi dedi çoğu da oldu ama hatırlamayadm bi türlü adını bulsam arayıp sorucam orda mı diye. bu işe girdi mi de bi sürü kişiye baktırnca kafa karısıyo işte
Ben de baktırmıştım, nasıl birisiydi ?geçen yıl nişantaşı symbol de birne fal baktırmştm tavsiye etmişleri adını hatırlamıyorm. bana baya yaza kadar olan herseyi dedi çoğu da oldu ama hatırlamayadm bi türlü adını bulsam arayıp sorucam orda mı diye. bu işe girdi mi de bi sürü kişiye baktırnca kafa karısıyo işte
valla yalan olmasn k harfiyle baslayan bi ismi vardı sanki. bi türlü gelmiyo aklıma. annemin arkdası sölemşti çok iyi die hakikaten bana dedi mayıs da ayrılcaksn önüne bak yoksa vakıt kaybetceksn die biz de mayıs da ayrıldk ama ben dayanamadm barıstm 1 ay sonraBen de baktırmıştım, nasıl birisiydi ?
sormayın sarıyoruz ama genelde de dedikleri olmuyoAyy sürekli baktirasi gelir insanın, sanal falcılar tırt ya
Bana hala bakmadı, genel olarak beğendin mi ?Anette'nin yorumu geldi , çakralarım tıkanmış normalde para , şans gelecekmiş evliliğim çok iyi gidiyormuş ama çakralar tıkalı diye olmuyormuş istediklerim halbuki istediklerim oluyor şükür. Eşim konusunda evet bazı söyledikleri doğru çıktı ama sonrasında su falıma gel demesi olmamış.
Aslında beğendim diyemem , adımıda yalnış söylemiş. Sadece eşim konusunda birşeyleri bildi onun dışında yok canımBana hala bakmadı, genel olarak beğendin mi ?