- 4 Temmuz 2019
- 163
- 199
- 30
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Evet kesinlikle böyle bir şey yapmalılar çünkü her falcı her şeye bakamıyor yorumların hangi fal türüne gittiğini bilirsek ona göre fikir edinir, ona göre atardıkSitede keşke puanlama tüm şekilde değilde kahve falında %şu Tarotta %bu vb olmuş olsaydı o zaman en azından hangi falcı hangi falda iyi diye anlayabilirdik. Aslında iletişimden fikir olarak sunulabilir.
Onu belirtmemislerkaç gibi :))
Aynen öyle , iletişimden yazabiliriz öneri olarak , değerlendirme yapacaklardır.Evet kesinlikle böyle bir şey yapmalılar çünkü her falcı her şeye bakamıyor yorumların hangi fal türüne gittiğini bilirsek ona göre fikir edinir, ona göre atardık
Bade Doğan ve Venüs Ateş’ten fal yorumlarım geldi.
Ortak olarak ikisi de yeni birisiyle tanışacağımı söyledi fakat Venüs Ateş Eylül ayını da söyledi.
Venüs Ateş : Söylediğine göre uzun boylu, kilolu değil ama yapılı, hem duygusal hem de konuşamayı seven ama biraz da dengesiz birisi, yakışıklı, benden uzun boylu, benden birkaç yaş büyük, hafif esmer, yükselen ya da burcu ikizler ya da balık burcu, maneviyatına düşkün ama çok değil, ailesini ve maneviyatını önemseyen, maddiyatı iyi olan biriyle “Eylül ayında” tanışacakmışım. Geçmişimdeki kişilerden haber gelecekmiş fakat ben umursamayacakmışım, yeni kişiyi düşünmekten.
Bade Doğan : Evleneceğim kişinin isminde Y harfi olacakmış. Ailesinin ve kendi durumu iyi olan birisiymiş bu kişi, daha tanımıyormuşum. Sorduğum kişi hakkında sana değer veriyor ama ciddiyet istemiyor dedi. Geçmişindeki kişilerden hayır yok dedi. 2 hafta içinde bu kişiden bir adım gelebilir dedi. Yeni birisiyle tanışacakmışım. Tanışacağım kişi benden 2 yaş büyük, geleceği, maddiyatı iyi biri. Uzun boylu, esmer, iri yapılı birisiymiş.
Bekleyip göreceğiz, bunları da buraya yazıyorum
Çok hoş gerçekten umarım çok mutlu olursunBade Doğan ve Venüs Ateş’ten fal yorumlarım geldi.
Ortak olarak ikisi de yeni birisiyle tanışacağımı söyledi fakat Venüs Ateş Eylül ayını da söyledi.
Venüs Ateş : Söylediğine göre uzun boylu, kilolu değil ama yapılı, hem duygusal hem de konuşamayı seven ama biraz da dengesiz birisi, yakışıklı, benden uzun boylu, benden birkaç yaş büyük, hafif esmer, yükselen ya da burcu ikizler ya da balık burcu, maneviyatına düşkün ama çok değil, ailesini ve maneviyatını önemseyen, maddiyatı iyi olan biriyle “Eylül ayında” tanışacakmışım. Geçmişimdeki kişilerden haber gelecekmiş fakat ben umursamayacakmışım, yeni kişiyi düşünmekten.
Bade Doğan : Evleneceğim kişinin isminde Y harfi olacakmış. Ailesinin ve kendi durumu iyi olan birisiymiş bu kişi, daha tanımıyormuşum. Sorduğum kişi hakkında sana değer veriyor ama ciddiyet istemiyor dedi. Geçmişindeki kişilerden hayır yok dedi. 2 hafta içinde bu kişiden bir adım gelebilir dedi. Yeni birisiyle tanışacakmışım. Tanışacağım kişi benden 2 yaş büyük, geleceği, maddiyatı iyi biri. Uzun boylu, esmer, iri yapılı birisiymiş.
Bekleyip göreceğiz, bunları da buraya yazıyorum
Evet canım.Teşekkürler paylaştığın için:), bunlar kahve falı dimi
Yaptılar ama bakalım çıkacak mıÇok hoş gerçekten umarım çok mutlu olursunbenim merak ettiğim nokta şu fallarda. Yakin gelecek mi cikiyor yoksa 1 2 sene sonrasi hakkında yorum yapabiliyorlar mi
Ayy çıksın da mutlu olun, ihtiyacınız olmasın bir daha falaYaptılar ama bakalım çıkacak mı
İnşallah, hepimizinAyy çıksın da mutlu olun, ihtiyacınız olmasın bir daha fala
Anette'de hala 3. Sıradayım sana falı gönderdi mı?İnşallah, hepimizin
GöndermediAnette'de hala 3. Sıradayım sana falı gönderdi mı?
Falın geldiği zaman yorumlarını bekliyorumAnette'de hala 3. Sıradayım sana falı gönderdi mı?
Benimki senden sonra gelir muhtemelen , 2.sıraya düştüm sonunda. Önümdeki sensin muhtemelen. Kimin önce gelirse o yorum yapsınFalın geldiği zaman yorumlarını bekliyorum
Banu Doğru’dan çok mu memnun kaldınız sonuç olarak ?deneyimleri yazmak istiyorum size.
fal alem
rezzan: bence anı iyi biliyor ama 2. bi fal attığınız da ilk falda ki sonuçla farklı bir sonuç veriyor.
banu doğru: 3 yıldır atarım hakıkaten o an karsı taraf ne düşünüyo his ne fikir ne iyi biliyo. onun da genel de dedkleri çıkar ama yanıldıgı da olmuştur.
Ester kira: yıllar önce daha iyiydi eylülden beri baktırdım falları hiç çıkmadı.
Mert reıkı: valla herkes çok övmüş ama bana dedkleri hiç çıkmadı.
Meryem: onu da çok öven var diye gönderdm ama genel olaral alakasız bi faldı. pek inandırıcı gelmedi bana.
zeyder: bunu da yeni gördm övmüşler baya ama cok dagınık bsyler anlatıyo. konusarak ayrıldıgm adam için sana iftira atılmş ailesi istememiş fln dedi bi daha baktırmam.
şuan hatırladığım bunlar:)