Bade Doğan ve Venüs Ateş’ten fal yorumlarım geldi.
Ortak olarak ikisi de yeni birisiyle tanışacağımı söyledi fakat Venüs Ateş Eylül ayını da söyledi.
Venüs Ateş : Söylediğine göre uzun boylu, kilolu değil ama yapılı, hem duygusal hem de konuşamayı seven ama biraz da dengesiz birisi, yakışıklı, benden uzun boylu, benden birkaç yaş büyük, hafif esmer, yükselen ya da burcu ikizler ya da balık burcu, maneviyatına düşkün ama çok değil, ailesini ve maneviyatını önemseyen, maddiyatı iyi olan biriyle “Eylül ayında” tanışacakmışım. Geçmişimdeki kişilerden haber gelecekmiş fakat ben umursamayacakmışım, yeni kişiyi düşünmekten.
Bade Doğan : Evleneceğim kişinin isminde Y harfi olacakmış. Ailesinin ve kendi durumu iyi olan birisiymiş bu kişi, daha tanımıyormuşum. Sorduğum kişi hakkında sana değer veriyor ama ciddiyet istemiyor dedi. Geçmişindeki kişilerden hayır yok dedi. 2 hafta içinde bu kişiden bir adım gelebilir dedi. Yeni birisiyle tanışacakmışım. Tanışacağım kişi benden 2 yaş büyük, geleceği, maddiyatı iyi biri. Uzun boylu, esmer, iri yapılı birisiymiş.
Bekleyip göreceğiz, bunları da buraya yazıyorum