- 4 Temmuz 2019
- 33
- 26
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Bende şimdi attım demek önümdeki 1 kişi sizsinizAnette Claire, Venüs Ateş, Bade Doğan isimli falcılara kahve falı attımToplam 75 kredi tuttu.
Geç mi bakıyor ?Şimdi bende Anette'ye attım bu sefer geri almam gerekmez inşallah hemen bakar. Önümde 6 kişi var
Evet ilk attığımda geri iade aldım. 1.5 gün bekledimGeç mi bakıyor ?
Siteye sorun ne zaman olur diye bilgi veriyormuş banada bir arkadaş söyledi burdanTalia neden online olmuyor
Attim mesajSiteye sorun ne zaman olur diye bilgi veriyormuş banada bir arkadaş söyledi burdan
İkiside riskli fallar gerçekten bilen birinin bakıp yorumlaması gerekiyor , su falını önüne bur bardak su alıp 3-5 sallayanda var şu ritüellerini uygulayanda var. Yıldızname ise apayrı fal çeşidi kaldı ki doğumdan ölüme kadar bilgi verilmesi gereken enerjisini tam yakalandığınız birinin bakması lazım. Ben böyle sitelerde ikisinide baktırmadım bu zamana kadar çünkü riskli buldum. Dışarda baktırdığım bir bayana baktırıyorum baktırmak isrersem. Ama bende bekleyeyim öneri gelirse deneyebilirsin.Meraba:) Yıldızname veya su falında kimi önerirsiniz? Sizce su falı mı yoksa yıldızname mi baktırmalıyım hangisi daha iyidir bilemedim
Çok haklısınız bende bilemedim, sorularıma cevap almak istiyorum kahve yollasam kahvede çıkmayabilir genel şeyler çıkabiliyor çıkmayan şeyide fal diye atmalarını da hiç istemem, tarot yollasam tarotta da tek bişeye odaklanmak gerekiyormuş sanırım öyle daha iyi oluyormuş dediler, ben hem iş hem aşkla ilgili sormak istiyorum en son aklıma yıldıznama su falı felan geldiİkiside riskli fallar gerçekten bilen birinin bakıp yorumlaması gerekiyor , su falını önüne bur bardak su alıp 3-5 sallayanda var şu ritüellerini uygulayanda var. Yıldızname ise apayrı fal çeşidi kaldı ki doğumdan ölüme kadar bilgi verilmesi gereken enerjisini tam yakalandığınız birinin bakması lazım. Ben böyle sitelerde ikisinide baktırmadım bu zamana kadar çünkü riskli buldum. Dışarda baktırdığım bir bayana baktırıyorum baktırmak isrersem. Ama bende bekleyeyim öneri gelirse deneyebilirsin.
Sitede keşke puanlama tüm şekilde değilde kahve falında %şu Tarotta %bu vb olmuş olsaydı o zaman en azından hangi falcı hangi falda iyi diye anlayabilirdik. Aslında iletişimden fikir olarak sunulabilir.Çok haklısınız bende bilemedim, sorularıma cevap almak istiyorum kahve yollasam kahvede çıkmayabilir genel şeyler çıkabiliyor çıkmayan şeyide fal diye atmalarını da hiç istemem, tarot yollasam tarotta da tek bişeye odaklanmak gerekiyormuş sanırım öyle daha iyi oluyormuş dediler, ben hem iş hem aşkla ilgili sormak istiyorum en son aklıma yıldıznama su falı felan geldi
fal yorumlarınn geldi mi :)Anette Claire, Venüs Ateş, Bade Doğan isimli falcılara kahve falı attımToplam 75 kredi tuttu.
bana da haber verir misinizAttim mesaj
Yarın online olacakmisbana da haber verir misiniz
En son 1 saat önce bakmıştım 3 kişi var diyordu hala 3 , en son baktığı fala 354 dakikada bakmış.fal yorumlarınn geldi mi :)
kaç gibi :))Yarın online olacakmis
çok uzunmuş :dEn son 1 saat önce bakmıştım 3 kişi var diyordu hala 3 , en son baktığı fala 354 dakikada bakmış.