Fal Sepeti Deneyimleri

valla 1 hafta içinde 6 tane fal baktırdım son diye yemin edip kendimi tutmam lazm. aylarca baktrmıyorm snra bi geliyolar okuyorm yorumları sapıtıyorm. talia iyi demiş herkes hiç baktırmadm son kez ona mı baktırsam acaba sizin deneyiminiz var mı
bendeee manyaklaştım normalde hiç baktırmazdım,ayrıldım sözlencektim tepetaklak oldum kafayı yedim habire baktırdım buara,hatta falcı bile uyardı yeter bak dedi enerjin emilir böyle paranada yazık dedi valla.İnstada izmirtarot diye bi sayfa 5 tane yorumcu var ama evren bey ve anıl bey acayip..Özellikle evren bey.evren bey baya biliyor şuanki durumu hatta dediği basit iki şeyde oldu hisleri aşırı kuvvetli sanırım.mesela ben ayrıldım kafayı yedim,sonra dedim unutmak için konusayım biriyle yoksa ayrıldıgım kişiye yazcaktım çünkü,daha o kişiyle konusmadn bana dediki konustugun biri var mı sana yazan yok dedim,sonra 2 hafta sonra biriyle konustum ve demişti olmıcak o demişti harbidende olmadı.sana yeni aşk görünmüyo demişti töbe yarabbi hisleri cok kuvvetli evrenin

valla yalan olmasn k harfiyle baslayan bi ismi vardı sanki. bi türlü gelmiyo aklıma. annemin arkdası sölemşti çok iyi die hakikaten bana dedi mayıs da ayrılcaksn önüne bak yoksa vakıt kaybetceksn die biz de mayıs da ayrıldk ama ben dayanamadm barıstm 1 ay sonra😀
adııııı nee :)

bendeee manyaklaştım normalde hiç baktırmazdım,ayrıldım sözlencektim tepetaklak oldum kafayı yedim habire baktırdım buara,hatta falcı bile uyardı yeter bak dedi enerjin emilir böyle paranada yazık dedi valla.İnstada izmirtarot diye bi sayfa 5 tane yorumcu var ama evren bey ve anıl bey acayip..Özellikle evren bey.evren bey baya biliyor şuanki durumu hatta dediği basit iki şeyde oldu hisleri aşırı kuvvetli sanırım.mesela ben ayrıldım kafayı yedim,sonra dedim unutmak için konusayım biriyle yoksa ayrıldıgım kişiye yazcaktım çünkü,daha o kişiyle konusmadn bana dediki konustugun biri var mı sana yazan yok dedim,sonra 2 hafta sonra biriyle konustum ve demişti olmıcak o demişti harbidende olmadı.sana yeni aşk görünmüyo demişti töbe yarabbi hisleri cok kuvvetli evrenin
ben de talia cok ıyı dedıler dıye onu beklıyorum ama bunlara da bı bakayım sağolun:)

deneyimleri yazmak istiyorum size.
fal alem
rezzan: bence anı iyi biliyor ama 2. bi fal attığınız da ilk falda ki sonuçla farklı bir sonuç veriyor.
banu doğru: 3 yıldır atarım hakıkaten o an karsı taraf ne düşünüyo his ne fikir ne iyi biliyo. onun da genel de dedkleri çıkar ama yanıldıgı da olmuştur.
Ester kira: yıllar önce daha iyiydi eylülden beri baktırdım falları hiç çıkmadı.
Mert reıkı: valla herkes çok övmüş ama bana dedkleri hiç çıkmadı.
Meryem: onu da çok öven var diye gönderdm ama genel olaral alakasız bi faldı. pek inandırıcı gelmedi bana.
zeyder: bunu da yeni gördm övmüşler baya ama cok dagınık bsyler anlatıyo. konusarak ayrıldıgm adam için sana iftira atılmş ailesi istememiş fln dedi bi daha baktırmam.

şuan hatırladığım bunlar:)
banu doğru nerde bakan kişi,ben hiç bilmiyorum bu kişileride dedim sorayım :)

banu doğru falalem de , anda iyidir ben hep baktırırım ona
banu doğru falalem de , anda iyidir ben hep baktırırım ona
gerçektenmi..peki dedikleri hisleri cıkıyormu cidden.nolurrr deneyiminiz varsa yasadıgınız bana da anlatın.bende ayrıldım ve kafayı yiyorum,önceden baktırmazdım ama şimdi işte insan öğrenmek istiyor bişeyler

gerçektenmi..peki dedikleri hisleri cıkıyormu cidden.nolurrr deneyiminiz varsa yasadıgınız bana da anlatın.bende ayrıldım ve kafayı yiyorum,önceden baktırmazdım ama şimdi işte insan öğrenmek istiyor bişeyler
bide ödeme orda nasıl oluyor havaleylemi hiç baktırmadım ben orda

bide ödeme orda nasıl oluyor havaleylemi hiç baktırmadım ben orda
çıkmıyo diyemem. hakkaten 3 yıldır baktırırm kişiyi anlatır ne hissediyo ne düşünüyo. herkeste çıkar mı bılmem burda birine iyi demeye de şey yapamıyorm herkes farklı. ama benm ilşkm de hep bilmiştir. kahve atarm ben sorumu sorarm. kişi ne düşünüyo ne olacak genelde dediği gibi olr. kredi kartı veya telefon faturasından kesiyolar tercih sizin. hiç denemeyseniz öneririm

ama ben banu doğruya sürekli baktırdıgm için artık beni tanıdı yani şuan her falım da ne diyecegini bile biliyorm o yüzden yeni dediği çıkan biri lazm bana

ama ben banu doğruya sürekli baktırdıgm için artık beni tanıdı yani şuan her falım da ne diyecegini bile biliyorm o yüzden yeni dediği çıkan biri lazm bana
Hmm anladım.Ama varya cidden fal hastalık ben baktırmadm hiç ayrıldım ya delirdim ı dedigim sitede varya kaç defa baktırdım artık onlar dedi bana bak yeter enerjin cekiliyo dedi paranda gidiyor dedi yapma ara ver biraz dediler.Bende aynen öyle yaptım bi bulasınca varya oooooo ne fena oluyo insan ya

Hmm anladım.Ama varya cidden fal hastalık ben baktırmadm hiç ayrıldım ya delirdim ı dedigim sitede varya kaç defa baktırdım artık onlar dedi bana bak yeter enerjin cekiliyo dedi paranda gidiyor dedi yapma ara ver biraz dediler.Bende aynen öyle yaptım bi bulasınca varya oooooo ne fena oluyo insan ya
hem de nasıl sürekli birşey duymak istiyor insan. o sitede evren iyi dediniz ücreti be kadar gerçekten iyi mi sizce

X