- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.541
Bu kopyala yapıştır tellwede cereyan etti ama diğer sitelerin yapmadığı ne malum...işin kötüsü bu olaydan sonra iade için başvuramadım çünkü puanlama yapmışım.derdim zaten o 5 tl değil.kandırılmış olma hissiCanım iade et tir yada şikayet et ilgileniyorlar falsepeti ise
İspat ederseniz puanlama yapmış olsanız bile iade oluyor. Ben 5 puan verdiğim Ellynore’un falının kopya olduğunu ispat ederek iade aldım.Bu kopyala yapıştır tellwede cereyan etti ama diğer sitelerin yapmadığı ne malum...işin kötüsü bu olaydan sonra iade için başvuramadım çünkü puanlama yapmışım.derdim zaten o 5 tl değil.kandırılmış olma hissi
anket yapamıyormuyuz bu başlıkta ?Canım beni biliyorsun ama yine de yazayım.
Vade konusunda bana tutturanlar:
Yorumcu Zeus
Zülal Şen
Uyumsuzz
Klothoyagmur
SihirliHatun
Vade konusunda değil ama söyledikleri çıkanlar:
Sevgi Derman
Alex
Ece Katre
Ebrununhisleri
Şimdilik aklıma gelen bunlar!
❤❤
Aslında birlik olsak her şey yapabiliriz ve bu hepimiz için faydalı olur.anket yapamıyormuyuz bu başlıkta ?
tabiki en iyi falcıyla bile bazen enerji tutmuyor ve kişiye göre değişiyor ama herkes baktırdığı ve sevdiği falcıya puan verse genel durum hakkında fikir almış oluruz belki ?
Falcının hesabı kapatıldığı için hiç bir işlem yapılamıyormuş.gelen yanıt buİspat ederseniz puanlama yapmış olsanız bile iade oluyor. Ben 5 puan verdiğim Ellynore’un falının kopya olduğunu ispat ederek iade aldım.
Seslilerin tek sıkıntısı da şu ben dinlemeye çok üşeniyorumEn temizi sesli fal.
Ne olacak bizim bu halimiz?Seslilerin tek sıkıntısı da şu ben dinlemeye çok üşeniyorumgerçi dinlememe gerek de yok nasılsa bana sesli, yazılı, telefon, yüz yüze, duman yolu da dahil olmak üzere hiçbir fal çıkmıyor
Bu durumumla alay edecek duruma da geldim şükür
Ben başlayayım valla fal hiç baktırmazdım hatta saçma bile bulurdum, inanmazdım. Ha sorsan şu an inanıyor musun diye ona da bir cevabım yok çünkü asla çıkmadığı için inanmakta da zorlanıyorum içten içe. Belki bu şüphe çakralarımı kapatıyor ve bu da böyle kısır döngüye giriyorHerkes özele girmeden fal baktırma sebeplerini yazsın. Bu gece kendi aramızda mutlu olalım hiç değilse. Odunları kötülemek serbesttir.
Aramızda günde 1 kere fal baktıranlar da var. Aslında o anki ruh haliyle bazen günde 3 defa fal baktırdığımız da oluyor, ayda 1 defa fal baktırdığımız da.Ben başlayayım valla fal hiç baktırmazdım hatta saçma bile bulurdum, inanmazdım. Ha sorsan şu an inanıyor musun diye ona da bir cevabım yok çünkü asla çıkmadığı için inanmakta da zorlanıyorum içten içe. Belki bu şüphe çakralarımı kapatıyor ve bu da böyle kısır döngüye giriyor
Ama dert sahibi olunca büyük konuştuğum şey başıma geldi ve birden fal baktırmaya başladım, iyi şeyler duyma ihtiyacı benimki. Sebebi büyük çoğunluğumuzla aynı, travmatik bir ayrılık yaşadım 2 yıl evvel. Egom zedelendi, hayal kırıklığı, kandırılmışlık hissi vs..bu duygularla baktırıyorum ama aslında bu duygulardan kurtulmanın yolu fal değil bir profesyonelden terapi almak. 2 yıldır çıkan birşey olmadığı için ayda 2’ye indirdim falı da ama etrafımda yılda 1-2 kere eğlencesine baktıran insanlar varken ayda 2 fal da çok sıkıntılı..
gidip gidip geri dönen ve gitmelerini hiç mantıklı bir sebebe dayandıramadığım bir odun yüzündenHerkes özele girmeden fal baktırma sebeplerini yazsın. Bu gece kendi aramızda mutlu olalım hiç değilse. Odunları kötülemek serbesttir.
Evet bu gitmelerinin sonucu fala düşüyorum,iletişim devam ettiği sürece aylarca fal baktırmadığım oluyor.hatta ne salakmışım o kadar para döktüm bak adam döndü yine diyorumAramızda günde 1 kere fal baktıranlar da var. Aslında o anki ruh haliyle bazen günde 3 defa fal baktırdığımız da oluyor, ayda 1 defa fal baktırdığımız da.
Fal benim icin terapi gibiydi ilk başlarda..sonra bağımlılık oldu madde ve manevî zarari var azalttim ama hala bırakmadım. Ilk önce yanlizlikti sobra dengesiz bir er kisi:)) simdi hayatimdaki yeni erkek arkadasim icin yani anlayacağınız bahane çokHerkes özele girmeden fal baktırma sebeplerini yazsın. Bu gece kendi aramızda mutlu olalım hiç değilse. Odunları kötülemek serbesttir.
Maalesef bağımlılık yaptı bende de.Fal benim icin terapi gibiydi ilk başlarda..sonra bağımlılık oldu madde ve manevî zarari var azalttim ama hala bırakmadım. Ilk önce yanlizlikti sobra dengesiz bir er kisi:)) simdi hayatimdaki yeni erkek arkadasim icin yani anlayacağınız bahane çok
Benim de böyleydigidip gidip geri dönen ve gitmelerini hiç mantıklı bir sebebe dayandıramadığım bir odun yüzündenİşin kötüsü gitmeler de hep saçma sebeplerle suçlanan ben,geri döndüğünde hep kabul eden ben sen haklıydın sen söylemiştin ben seni nasıl dinlemedim hep aynı şeyler...çok sıkıldım bu ilişki halinden,düze çıksın istiyorum sadece
Sanirim ben baktirmistim ve memnun kalmamistimİnstagramda gezerken basirly diye bir uygulama denk geldi sonra buralardan bir aratayım dedim.orda renan diye birini övüyorlardı kardeş uygulama sihirly mi ne varmış,renan orda bakıyormuş.sonra ig adını vermişler falan...bu yorumcu hakkında fikri olan?
Bu arada daha önce nakta ve geysuya da böyle baktırmıştım
Aynen ben deSanirim ben baktirmistim ve memnun kalmamistim
Ben başlayayım valla fal hiç baktırmazdım hatta saçma bile bulurdum, inanmazdım. Ha sorsan şu an inanıyor musun diye ona da bir cevabım yok çünkü asla çıkmadığı için inanmakta da zorlanıyorum içten içe. Belki bu şüphe çakralarımı kapatıyor ve bu da böyle kısır döngüye giriyor
Ama dert sahibi olunca büyük konuştuğum şey başıma geldi ve birden fal baktırmaya başladım, iyi şeyler duyma ihtiyacı benimki. Sebebi büyük çoğunluğumuzla aynı, travmatik bir ayrılık yaşadım 2 yıl evvel. Egom zedelendi, hayal kırıklığı, kandırılmışlık hissi vs..bu duygularla baktırıyorum ama aslında bu duygulardan kurtulmanın yolu fal değil bir profesyonelden terapi almak. 2 yıldır çıkan birşey olmadığı için ayda 2’ye indirdim falı da ama etrafımda yılda 1-2 kere eğlencesine baktıran insanlar varken ayda 2 fal da çok sıkıntılı..