Fal Sepeti Deneyimleri

İspat ederseniz puanlama yapmış olsanız bile iade oluyor. Ben 5 puan verdiğim Ellynore’un falının kopya olduğunu ispat ederek iade aldım.

anket yapamıyormuyuz bu başlıkta ?
tabiki en iyi falcıyla bile bazen enerji tutmuyor ve kişiye göre değişiyor ama herkes baktırdığı ve sevdiği falcıya puan verse genel durum hakkında fikir almış oluruz belki ?

Aslında birlik olsak her şey yapabiliriz ve bu hepimiz için faydalı olur.

En temizi sesli fal.
Seslilerin tek sıkıntısı da şu ben dinlemeye çok üşeniyorumgerçi dinlememe gerek de yok nasılsa bana sesli, yazılı, telefon, yüz yüze, duman yolu da dahil olmak üzere hiçbir fal çıkmıyor

Bu durumumla alay edecek duruma da geldim şükür

Ne olacak bizim bu halimiz?

Herkes özele girmeden fal baktırma sebeplerini yazsın. Bu gece kendi aramızda mutlu olalım hiç değilse. Odunları kötülemek serbesttir.
Ben başlayayım valla fal hiç baktırmazdım hatta saçma bile bulurdum, inanmazdım. Ha sorsan şu an inanıyor musun diye ona da bir cevabım yok çünkü asla çıkmadığı için inanmakta da zorlanıyorum içten içe. Belki bu şüphe çakralarımı kapatıyor ve bu da böyle kısır döngüye giriyor

Ama dert sahibi olunca büyük konuştuğum şey başıma geldi ve birden fal baktırmaya başladım, iyi şeyler duyma ihtiyacı benimki. Sebebi büyük çoğunluğumuzla aynı, travmatik bir ayrılık yaşadım 2 yıl evvel. Egom zedelendi, hayal kırıklığı, kandırılmışlık hissi vs..bu duygularla baktırıyorum ama aslında bu duygulardan kurtulmanın yolu fal değil bir profesyonelden terapi almak. 2 yıldır çıkan birşey olmadığı için ayda 2’ye indirdim falı da ama etrafımda yılda 1-2 kere eğlencesine baktıran insanlar varken ayda 2 fal da çok sıkıntılı..

Aramızda günde 1 kere fal baktıranlar da var. Aslında o anki ruh haliyle bazen günde 3 defa fal baktırdığımız da oluyor, ayda 1 defa fal baktırdığımız da.

Herkes özele girmeden fal baktırma sebeplerini yazsın. Bu gece kendi aramızda mutlu olalım hiç değilse. Odunları kötülemek serbesttir.
gidip gidip geri dönen ve gitmelerini hiç mantıklı bir sebebe dayandıramadığım bir odun yüzündenİşin kötüsü gitmeler de hep saçma sebeplerle suçlanan ben,geri döndüğünde hep kabul eden bensen haklıydın sen söylemiştin ben seni nasıl dinlemedim hep aynı şeyler...çok sıkıldım bu ilişki halinden,düze çıksın istiyorum sadece

Aramızda günde 1 kere fal baktıranlar da var. Aslında o anki ruh haliyle bazen günde 3 defa fal baktırdığımız da oluyor, ayda 1 defa fal baktırdığımız da.
Evet bu gitmelerinin sonucu fala düşüyorum,iletişim devam ettiği sürece aylarca fal baktırmadığım oluyor.hatta ne salakmışım o kadar para döktüm bak adam döndü yine diyorumya nolacak bu hallerimiz?

İnstagramda gezerken basirly diye bir uygulama denk geldi sonra buralardan bir aratayım dedim.orda renan diye birini övüyorlardı kardeş uygulama sihirly mi ne varmış,renan orda bakıyormuş.sonra ig adını vermişler falan...bu yorumcu hakkında fikri olan?
Bu arada daha önce nakta ve geysuya da böyle baktırmıştım

Fal benim icin terapi gibiydi ilk başlarda..sonra bağımlılık oldu madde ve manevî zarari var azalttim ama hala bırakmadım. Ilk önce yanlizlikti sobra dengesiz bir er kisi:)) simdi hayatimdaki yeni erkek arkadasim icin yani anlayacağınız bahane çok

Maalesef bağımlılık yaptı bende de.

Benim de böyleydi
Çok zor gerçekten

Bir şekilde hep ben suçlu oldum

Sanirim ben baktirmistim ve memnun kalmamistim

Benim de neredeyse aynı sebepler, aynı bakış açısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…