- 3 Eylül 2019
- 157
- 199
- 32
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.561
Kasım ayında baktırmışım.Bana vade olarak 1 ay vermiş ama 15 gün sonra olmuş dediği..geri kalan için 4-5 ay demiş o yüzden kısa vade tutmuş diyebilirim şimdilikGünaydın geysuya baktırıp verdiği vadeler olaylar oldu diyen yok mu hiç ya kimi okusam analizler anlık süper ama gelecek patlıyor demiş merak ettim
Ben orada Medyum Mistik diye birine atmıştım gayet iyiydi. Okuyor resmen diye yorumları var ama siteye sormuştum küçük notlar alıp falda söylerken atlamamak unutmamak adına onları cümle haline getirip söylüyormuş. Bana hiç okuyor gibi gelmedi, hatta gayet akıcı ve duraksamadan anlattı ere ııı şöyle böyle demeyen bir falcı. Zaman kaybetmemek adına aslında okuyor olsa bile güzel bir durum bu sonuçta kendi not aldıklarını söylüyormuş.İnstagramda gezerken basirly diye bir uygulama denk geldi sonra buralardan bir aratayım dedim.orda renan diye birini övüyorlardı kardeş uygulama sihirly mi ne varmış,renan orda bakıyormuş.sonra ig adını vermişler falan...bu yorumcu hakkında fikri olan?
Bu arada daha önce nakta ve geysuya da böyle baktırmıştım
Bende seninle ayni şeyi soyleyebilirim gelecek benim o dahil kimsenin soyledigi cikmadiKızlar ya zülal şen hakkında ne düşünüyorsunuz? Kişilik analizleri ve anlık durumu gerçekten efsane ama eylülden beri danışıyorum gelecek asla çıkmıyoracaba diyorum sonunu pembeye mi bağlıyor, çıkan var mı acaba
Gelecek çıkmıyorKızlar ya zülal şen hakkında ne düşünüyorsunuz? Kişilik analizleri ve anlık durumu gerçekten efsane ama eylülden beri danışıyorum gelecek asla çıkmıyoracaba diyorum sonunu pembeye mi bağlıyor, çıkan var mı acaba
Bende seninle ayni şeyi soyleyebilirim gelecek benim o dahil kimsenin soyledigi cikmadi
OooffffGelecek çıkmıyor
Kızlar ya zülal şen hakkında ne düşünüyorsunuz? Kişilik analizleri ve anlık durumu gerçekten efsane ama eylülden beri danışıyorum gelecek asla çıkmıyoracaba diyorum sonunu pembeye mi bağlıyor, çıkan var mı acaba
Of kısır bir döngüye diriyorum böyle olunca yaklaşık 7 yıldır online fal baktırıyorum olumlu fallar asla çıkmıyor olumsuz fallar hep çıkıyor ilk konum olumsuz sonuçlandı mesela. Olumlu falların hepsini patlamış kabul ettim olumsuzları da bilmiş. Sonra bi kaç yıl geçti bu ikinci mesele patlak verdi hayatımda. Bu sefer sadece ilk meseleye olumsuz konuşanlara attım ve bu meseleyle ilgili olumlu konuştular. Dedim tamam bu mesele olacak. Olmadı!!! Bu sefer ikinci meseleyle ilgili olumsuz konuşanlara attım üçüncü mesele için. Üçüncü mesele de olmuyor. Ben anlamıyorum ya sadece olumsuz fallar mı çıkıyorAylar aylar evvel baktırmıştım, tabi ki bu da gol olmadı
Canım bence insanı fal bakmaya iten herşey olumsuzdur zatenOf kısır bir döngüye diriyorum böyle olunca yaklaşık 7 yıldır online fal baktırıyorum olumlu fallar asla çıkmıyor olumsuz fallar hep çıkıyor ilk konum olumsuz sonuçlandı mesela. Olumlu falların hepsini patlamış kabul ettim olumsuzları da bilmiş. Sonra bi kaç yıl geçti bu ikinci mesele patlak verdi hayatımda. Bu sefer sadece ilk meseleye olumsuz konuşanlara attım ve bu meseleyle ilgili olumlu konuştular. Dedim tamam bu mesele olacak. Olmadı!!! Bu sefer ikinci meseleyle ilgili olumsuz konuşanlara attım üçüncü mesele için. Üçüncü mesele de olmuyor. Ben anlamıyorum ya sadece olumsuz fallar mı çıkıyorbiraz karışık anlattım ama umarım anlatabilmişimdir kızlar
Baktırmaya pardonCanım bence insanı fal bakmaya iten herşey olumsuzdur zaten
Bu forumdaki dostluklara inanmıyorum.Herkes alabileceğini alma peşinde..Dertleri bitse falları bırakır, bir daha ne buraya uğrar nede görüşmek ister kimse birbiriyle emin olun..Öküz öldü ortaklık bitti olur kısacaAslında birlik olsak her şey yapabiliriz ve bu hepimiz için faydalı olur.
Ben öyle düşünmüyorum. İnsan kötü gününde yanında olanı iyi gününde hiç unutmamalı...Bu forumdaki dostluklara inanmıyorum.Herkes alabileceğini alma peşinde..Dertleri bitse falları bırakır, bir daha ne buraya uğrar nede görüşmek ister kimse birbiriyle emin olun..Öküz öldü ortaklık bitti olur kısaca
Benim de burda 3-4 yıl önce tanıştığım hala da görüştüğüm ve sevdiğim kişiler varBen öyle düşünmüyorum. İnsan kötü gününde yanında olanı iyi gününde hiç unutmamalı...
Umarım hepimiz çok mutlu oluruz ve fal baktırmasak bile görüşürüz.Benim de burda 3-4 yıl önce tanıştığım hala da görüştüğüm ve sevdiğim kişiler var
Kızlar ya zülal şen hakkında ne düşünüyorsunuz? Kişilik analizleri ve anlık durumu gerçekten efsane ama eylülden beri danışıyorum gelecek asla çıkmıyoracaba diyorum sonunu pembeye mi bağlıyor, çıkan var mı acaba
Bende seninle ayni şeyi soyleyebilirim gelecek benim o dahil kimsenin soyledigi cikmadi
Gelecek çıkmıyor
Arkadaşlar Zülal Şen örneği gibi fal baktırıp gelecek için söyledikleri çıkmayan falcıları yazalım mı?Aylar aylar evvel baktırmıştım, tabi ki bu da gol olmadı
Bu forumdaki dostluklara inanmıyorum.Herkes alabileceğini alma peşinde..Dertleri bitse falları bırakır, bir daha ne buraya uğrar nede görüşmek ister kimse birbiriyle emin olun..Öküz öldü burda insanlar birbirine guvenmedigi icin oyle benim whatsap ve instagramda ekli olan birkac kisi var mesela
Ya anı o kadar iyi biliyor ki, misal örnek vereyim size, benim aklımdaki kişinin yanında çok kıskandığım bi kız var, aralarındaki bağ ne dedim, tam olarak anlamlandıramadığım maddi bir bağ var dedi, maddi bir konuda birbirlerine destek oluyorlar dedi, o sıralar aynı sınava gireceklerdi ve beraber hazırlanıyorlardı, ben bunu maddi konuya yordum açıkçası. Yani bildiğini düşünüyorum. Vadeleri çıkmadı ama ben umudumu kesmedim söylediği konudan, o yüzden çıkmadı diyip haksızlık etmek istemiyorum, ben tamamen umudumu kesip artık istememeye başladığım zamanlarda diyorum artık evet bu falcı çıkmadı diye vadelere çok takılmıyorum ama eylülden beri tek bir vadesi bile çıkmayınca moralim bozuldu açıkçasıArkadaşlar Zülal Şen örneği gibi fal baktırıp gelecek için söyledikleri çıkmayan falcıları yazalım mı?