Fal Sepeti Deneyimleri

🕰 Sorduğum konuyla ilgili Nisan ayını vade veren yorumcular;

📌 Zeliş Can (Mart’tan sonra)
📌 Yorumcu Zeus
📌 Çiğdem Atlı
📌 Asu Çiftçi
📌 Anette Claire (Balık burcu dönemi bittikten sonra)
📌 Duygu Aura
📌 Ayışığın
📌 Ellynore (Tellwe)
📌 UYUMSUZZ (Tellwe) (İlk falında Nisan)
📌 UYUMSUZZ (Tellwe) (İkinci falında verdiği vade 2020’nin sonuna kadar)
📌 Utku İnanç (Mayıs olmadan)
📌 Melisa Donukuk (En geç yaz ayları ama hissiyatı Nisan)

Umarım patlamazlar. 🙏🏻

🕰 Sorduğum konuyla ilgili yaz aylarını vade veren yorumcular;

📌 Burcu Karen (Haziran)
📌 Yağmur (Yaz ayları)

Umarım geç de olsa bu konu olur. 🙏🏻 Şimdilik en geç verilen vade yaz ayları.

❤ ANKET ZAMANI ❤

Sizler için tüm yorumcuları verdiği vadelerle birlikte gruplara ayırdım. Sizce söylediklerinin çıkma olasılığı yüksek olan grup hangisi? Şimdiden katılımınız için teşekkür ederim. 🥰😘

Bu olay gerçekleşirse hep birlikte kutlama yapacağız. 🎉
Ben anketini cevaplayamayacagim ama sordugun kisilerden fikrim;
Yesilcingene ve alex olmaz bu is diyorsa olmuyor...
Bunun yaninda elifsucandan ve medyum cetinden emin degilim.
Diger kisiler genellikle bana veya tanidiklarima cikmadi.

G geceninkralicesi canim sen de biliyorsundur artik,zaten sordugumuz sorularda yuzde 50 olasilik var.
O yuzden bazilari cikti diyor bazilari cikmadi...
Gelecekte şoyle biri var,şu olay yasanacak vs deyip de tutturan nadirdir herhalde.

Buradan cikardigim da;

Bazilarinin hesaplama yapma gibi,ani bilip ileriye donuk olasilik yorumlama yapmasi gibi yetenekleri var ama bizim istedigimiz boyut da Allah kimseye o yetenegi vermemis diye dusunuyorum..

Ben anketini cevaplayamayacagim ama sordugun kisilerden fikrim;
Yesilcingene ve alex olmaz bu is diyorsa olmuyor...
Bunun yaninda elifsucandan ve medyum cetinden emin degilim.
Diger kisiler genellikle bana veya tanidiklarima cikmadi.

G geceninkralicesi canim sen de biliyorsundur artik,zaten sordugumuz sorularda yuzde 50 olasilik var.
O yuzden bazilari cikti diyor bazilari cikmadi...
Gelecekte şoyle biri var,şu olay yasanacak vs deyip de tutturan nadirdir herhalde.

Buradan cikardigim da;

Bazilarinin hesaplama yapma gibi,ani bilip ileriye donuk olasilik yorumlama yapmasi gibi yetenekleri var ama bizim istedigimiz boyut da Allah kimseye o yetenegi vermemis diye dusunuyorum..
Yesilcingene Ocak ayını vade vermişti, patladı. Alex vade vermedi ama olacak dedi.

Valla anketi bulamadım acaba telefondan girdigim için mı bilmiyorum
Yarın bilgisayardan da tekrar bakarım ofiste
Vade konusunda bende hiçbiri tutmamıştı
En beğendiğim ve en begenmedigimi yazayım
Ama alex bence en iyilerinden
Vade vermez ama güzel yol gösterir
Dinlerseniz hayatınız daha yolunda gider hatta
Nesibe asla parasına değmeyen komşu falı gibi bi şey

🕰 Sorduğum konuyla ilgili vade vermeyen yorumcular;

📌 Medyum Namaste
📌 Alex
📌 Kaan Balkan
📌 elifsucan (Tellwe)
📌 Klothoyagmur (Tellwe)
📌 Oylum Genç (Artık bu sürece girildiğini belirtti)

Umarım geç de olsa bu konu olur. 🙏🏻
Yanı alex e bisey diyemem adam iyi yorumcu oylum için ise sıradan geliyordu o kadın bana bazı detayları boştu ama uzunca bir yorum almıştım yanlış hatırlamıyorsam çok kişiye baktirmissinvallahi ankette kararsız kaldım ama en iyisi neyse hayırlısı ne ise o olsun fakat gerçekten merak ediyorum kim in ki çıkacak acaba mutlaka yaz

🕰 Sorduğum konuyla ilgili Şubat ayını vade veren yorumcular;

📌 Zülal Şen
📌 Özgür Can
📌 Didar Evren
📌 Buğra
📌 Emre Dinç
📌 Medyum Gizem
📌 Sevgi Derman
📌 Melek Kara

Umarım patlamazlar. 🙏🏻
🕰 Sorduğum konuyla ilgili Nisan ayını vade veren yorumcular;

📌 Zeliş Can (Mart’tan sonra)
📌 Yorumcu Zeus
📌 Çiğdem Atlı
📌 Asu Çiftçi
📌 Anette Claire (Balık burcu dönemi bittikten sonra)
📌 Duygu Aura
📌 Ayışığın
📌 Ellynore (Tellwe)
📌 UYUMSUZZ (Tellwe) (İlk falında Nisan)
📌 UYUMSUZZ (Tellwe) (İkinci falında verdiği vade 2020’nin sonuna kadar)

Umarım patlamazlar. 🙏🏻
🕰 Sorduğum konuyla ilgili vade vermeyen yorumcular;

📌 Medyum Namaste
📌 Alex
📌 Kaan Balkan
📌 elifsucan (Tellwe)
📌 Klothoyagmur (Tellwe)
📌 Oylum Genç (Artık bu sürece girildiğini belirtti)

Umarım geç de olsa bu konu olur. 🙏🏻
🕰 Sorduğum konuyla ilgili yaz aylarını vade veren yorumcular;

📌 Burcu Karen (Haziran)
📌 Yağmur (Yaz ayları)

Umarım geç de olsa bu konu olur. 🙏🏻 Şimdilik en geç verilen vade yaz ayları.

Seçim yapamadım :) İlk grupta Zülal ve Melek’in ilk fallarında çıkan şeyler oldu, özellikle de Melek’in bildiği şey sorduğum bir konu değildi, %50-%50 bir olay da asla değildi. Hakkını yiyemem. Zülal’i bir daha dinlemem gerek.
İkisinin de sonraki fallarıysa pek iyi değildi.

İkinci grupta beğendiğim Uyumsuz (yıldızname). Diğer isimlerin çoğunu denemedim. Uyumsuz bende genel gidişatı iyi biliyor, acayip nokta atışı yapmasa bile.

Üçüncü grupta Namaste’nin vadesi tuttu. 1 ay sonra dediği şey 1 ay 1 hafta sonra oldu. Alex vade vermemekle ünlü ama galiba bana yılsonu gibi bir şey demişti. Tuttu sayılır, 15 gün arayla. İkisinin de tarzlarını beğeniyorum.

Dördüncü grupta Yağmur’un bakım tarzı iyiydi. İş konusunda dedikleri umarım çıkar.

Bunlar bir yana, gelişmeler gönlünce olsun 🙏🏻 Vade made de bir yere kadar. Bazen bir şeylerin geç olması ya da sürpriz olması daha anlamlı, daha değerli oluyor. Biliyorum, toplum olarak acelemiz var. 29 yaşındakine yaşlı diyen ve bir şeyleri paldır küldür tüketerek yaşayıp sonra 60 yıl boyunca “bir ayağım çukurda” modunda gezinen bir toplumuz.
Ama işin sırrı da bir yerden sonra milletin “doğrularını” kulak arkası edip öyle yaşayabilmekte.

Kısacası sen inanmaktan vazgeçme. Fallara değil; güzel şeyler yaşayacağına. Mümkünse de umursamadan inanmaya devam et 🍀

Seçim yapamadım :) İlk grupta Zülal ve Melek’in ilk fallarında çıkan şeyler oldu, özellikle de Melek’in bildiği şey sorduğum bir konu değildi, %50-%50 bir olay da asla değildi. Hakkını yiyemem. Zülal’i bir daha dinlemem gerek.

İkinci grupta beğendiğim Uyumsuz (yıldızname). Diğer isimlerin çoğunu denemedim. Uyumsuz bende genel gidişatı iyi biliyor, acayip nokta atışı yapmasa bile.

Üçüncü grupta Namaste’nin vadesi tuttu. 1 ay sonra dediği şey 1 ay 1 hafta sonra oldu. Alex vade vermemekle ünlü ama galiba bana yılsonu gibi bir şey demişti. Tuttu sayılır, 15 gün arayla. İkisinin de tarzlarını beğeniyorum.

Dördüncü grupta Yağmur’un bakım tarzı iyiydi. İş konusunda dedikleri umarım çıkar.

Bunlar bir yana, gelişmeler gönlünce olsun 🙏🏻 Vade made de bir yere kadar. Bazen bir şeylerin geç olması ya da sürpriz olması daha anlamlı, daha değerli oluyor. Biliyorum, toplum olarak acelemiz var. 29 yaşındakine yaşlı diyen ve bir şeyleri paldır küldür tüketerek yaşayıp sonra 60 yıl boyunca “bir ayağım çukurda” modunda gezinen bir toplumuz.
Ama işin sırrı da bir yerden sonra milletin “doğrularını” kulak arkası edip öyle yaşayabilmekte.

Kısacası sen inanmaktan vazgeçme. Fallara değil; güzel şeyler yaşayacağına. Mümkünse de umursamadan inanmaya devam et 🍀
O kadar güzel yazmışsın ki yüreğine sağlık. 🥰❤️ Umarım hepimiz çok güzel şeyler yaşarız. 🍀 İnşallah güzel bir kutlama yaparız. 🤗🤗🤗

Bu arada Mart ayını vade veren yorumcuların grubunda beğendiğiniz yok mu?

Aralarından sadece Alex’e baktırmışım.Bide yeşilçingene ve tellwede Elifsucan ama onlarıda ankette göremedim.Açıkçası çok kişiye baktırmamayı tercih ediyorum.Her fal sonunda mental olarak yorgunluk hissediyorum.Elifsucan asla çıkmadı hatta birebir aynı olan falları okudum burada.Yeşilçingene ve Alex hep çıkmıştır bende.Son fallarda biri dönecek biri dönmeyecek dedi.Bakalım.Bundan 10 sene öncede baktırıyordum isimler farklıydı sadece o zamanda.
Bu zamana kadar fallara başvurmamı sağlayan hiçbir adam sağlam pabuç çıkmadı arkadaşlar.Ben bunu bilir bunu söylerim.Kimsedende duymadım baktırdım bekledim dönecek dediler evlendik sonunda da çok çok mutlu olduk diyeni.Lafa değil icraata bakmak lazım.Ben artık yeni ve hiç gitmeyecek birini istiyorum

Aralarından sadece Alex’e baktırmışım.Bide yeşilçingene ve tellwede Elifsucan ama onlarıda ankette göremedim.Açıkçası çok kişiye baktırmamayı tercih ediyorum.Her fal sonunda mental olarak yorgunluk hissediyorum.Elifsucan asla çıkmadı hatta birebir aynı olan falları okudum burada.Yeşilçingene ve Alex hep çıkmıştır bende.Son fallarda biri dönecek biri dönmeyecek dedi.Bakalım.Bundan 10 sene öncede baktırıyordum isimler farklıydı sadece o zamanda.
Bu zamana kadar fallara başvurmamı sağlayan hiçbir adam sağlam pabuç çıkmadı arkadaşlar.Ben bunu bilir bunu söylerim.Kimsedende duymadım baktırdım bekledim dönecek dediler evlendik sonunda da çok çok mutlu olduk diyeni.Lafa değil icraata bakmak lazım.Ben artık yeni ve hiç gitmeyecek birini istiyorum
Yesilcingene’nin yıldızname falı olumluydu ama maalesef patladı. Alex ve elifsucan’ın da falları olumluydu fakat vade vermediler.

“İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze, bundandır böyle dibe vuruşumuz...”

Son düzenleme:
X