Seçim yapamadım :) İlk grupta Zülal ve Melek’in ilk fallarında çıkan şeyler oldu, özellikle de Melek’in bildiği şey sorduğum bir konu değildi, %50-%50 bir olay da asla değildi. Hakkını yiyemem. Zülal’i bir daha dinlemem gerek.
İkisinin de sonraki fallarıysa pek iyi değildi.
İkinci grupta beğendiğim Uyumsuz (yıldızname). Diğer isimlerin çoğunu denemedim. Uyumsuz bende genel gidişatı iyi biliyor, acayip nokta atışı yapmasa bile.
Üçüncü grupta Namaste’nin vadesi tuttu. 1 ay sonra dediği şey 1 ay 1 hafta sonra oldu. Alex vade vermemekle ünlü ama galiba bana yılsonu gibi bir şey demişti. Tuttu sayılır, 15 gün arayla. İkisinin de tarzlarını beğeniyorum.
Dördüncü grupta Yağmur’un bakım tarzı iyiydi. İş konusunda dedikleri umarım çıkar.
Bunlar bir yana, gelişmeler gönlünce olsun
Vade made de bir yere kadar. Bazen bir şeylerin geç olması ya da sürpriz olması daha anlamlı, daha değerli oluyor. Biliyorum, toplum olarak acelemiz var. 29 yaşındakine yaşlı diyen ve bir şeyleri paldır küldür tüketerek yaşayıp sonra 60 yıl boyunca “bir ayağım çukurda” modunda gezinen bir toplumuz.
Ama işin sırrı da bir yerden sonra milletin “doğrularını” kulak arkası edip öyle yaşayabilmekte.
Kısacası sen inanmaktan vazgeçme. Fallara değil; güzel şeyler yaşayacağına. Mümkünse de umursamadan inanmaya devam et