- 5 Haziran 2017
- 1.415
- 2.758
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.421
Yaaaa kesinlikle fallarla ilgili hemen hemen her topicte var maalesef. Boyle gayet ruhsuz yorumlar yapanlar var, hicbir heyecan belirtisi veya insani duygular barindirmiyor bazi mesajlar. Bakalim. iyiydi... vb. Bir de herhangi bir falciyi veya bazi falcilari cani pahasina savunanlar var ki ortada oyle o insanlara karsi soylenmis kotu bir soz bile yok: insanlar hur iradesiyle fal yorumlarini begenip begenmediklerini kendilerine uyup uymadigini belirtmisler. Burada o anki tepkiler duygular on plana cikabilir cunku ucretini odedigimiz bir hizmet beklentilerimizi karsilamaz veya yorumcuyla ilgili sorun yasanirsa bu gayet normal bence. Ama nedendir bilinmez!!! kimileri bunu kaldiramiyor iste...Aramızdaki bazı üyelerin falcı olabileceğine yemin edebilirim ama ispatlayamam !!!
Çok haklısın... Neyse inandırdıklarını sansınlar.Yaaaa kesinlikle fallarla ilgili hemen hemen her topicte var maalesef. Boyle gayet ruhsuz yorumlar yapanlar var, hicbir heyecan belirtisi veya insani duygular barindirmiyor bazi mesajlar. Bakalim. iyiydi... vb. Bir de herhangi bir falciyi veya bazi falcilari cani pahasina savunanlar var ki ortada oyle o insanlara karsi soylenmis kotu bir soz bile yok: insanlar hur iradesiyle fal yorumlarini begenip begenmediklerini kendilerine uyup uymadigini belirtmisler. Burada o anki tepkiler duygular on plana cikabilir cunku ucretini odedigimiz bir hizmet beklentilerimizi karsilamaz veya yorumcuyla ilgili sorun yasanirsa bu gayet normal bence.
Tamamdır ben de birini duymuştum da evindeyse o değilTlf da ve evinde bakan biri,istanbulda falcılar topiğinde var
Aranızda büyük bi çekim var sözü biraz iddialı geldi de acaba umut vermek için herkese bu klişe lafları söylüyor mu diye merak ettim.
Arkadaşlar falsepetinde namasteye fal atıp ex geri dönecek yorumu alan var mı ? Ve exi dönen ?
Anladım.. cevapladığın için teşekkürlerVar da diyemem, yok da diyemem :)) Şöyle: 3-4 ay kadar önce ilk baktırdığım falda hiç ex konusunu açmadığım halde, “falanca burçtan veya o burcun özelliklerine sahip bir ex dönecek” demişti. Çektiğim karta ve ex’in burcuna cuk oturan bir yorumdu.
Ondan birkaç hafta sonraysa gerçekten bir ex’le karşılaştık ama tarih öncesi zamanlardan kalma başka bir ex :)) Burcu farklı ama yine de o özelliklere sahip. Şu an iletişimimiz devam ediyor ama öylesine.
Geri dönmemiş bence o.Hatta durup durup bir anda naber,nasılsın gibi msg atan exlerde geri dönmüş olmuyor.Öyle yokluyorlar işte,lazım olursa duruyormu hala diye bakmaya..Geri dönecek adam msg falan atmaz zaten direkt telefon açar buluşmak ister,öyle karşılaşınca falanda değilVar da diyemem, yok da diyemem :)) Şöyle: 3-4 ay kadar önce ilk baktırdığım falda hiç ex konusunu açmadığım halde, “falanca burçtan veya o burcun özelliklerine sahip bir ex dönecek” demişti. Çektiğim karta ve ex’in burcuna cuk oturan bir yorumdu.
Ondan birkaç hafta sonraysa gerçekten bir ex’le karşılaştık ama tarih öncesi zamanlardan kalma başka bir ex :)) Burcu farklı ama yine de o özelliklere sahip. Şu an iletişimimiz devam ediyor ama öylesine.
Ben pek burclara takilmadim hani yukselenide olabilir bahsettikleri diye acaba yanlismi dusundum hepVar da diyemem, yok da diyemem :)) Şöyle: 3-4 ay kadar önce ilk baktırdığım falda hiç ex konusunu açmadığım halde, “falanca burçtan veya o burcun özelliklerine sahip bir ex dönecek” demişti. Çektiğim karta ve ex’in burcuna cuk oturan bir yorumdu.
Anladım.. cevapladığın için teşekkürler
Geri dönmemiş bence o.Hatta durup durup bir anda naber,nasılsın gibi msg atan exlerde geri dönmüş olmuyor.Öyle yokluyorlar işte,lazım olursa duruyormu hala diye bakmaya..Geri dönecek adam msg falan atmaz zaten direkt telefon açar buluşmak ister,öyle karşılaşınca falanda değil
Ben pek burclara takilmadim hani yukselenide olabilir bahsettikleri diye acaba yanlismi dusundum hep
Arkadaşlar, uzun zamandır fal baktırmıyorum. Fal sepetinden önerebileceğiniz kim var? Namaste mi Zülal Şen mi? Talia falan çıkmadı bana. Daha doğrusu çoğu çıkmadı. Alex biraz çıktı. Yeni bir isim arayışındayım.
Ben fal sepetinde hep söylüyorum Alex,bugra,zeus üclüsü ilk 3 üm diye ama gecen gün yagmuru online gördüm ona gönderdim.3 soru sordum.Genel olarak güzeldi ve bi söyledigi de gerceklesmek üzere.bi tanesine mart dedi.digerinin vadesini cok uzun dedi.Nokta atislari vardi hic söylemedigim seylerde.begenmedigim yani şu oldu; cok kısa bakti,7 dk.Bunun 1,5 dakikasi benim gonderdigimi okuyarak gecirdi.Sorularim haricinde farkli bir sey asla söylemedi.O konuda Zeus u tek gecerim zaten.Sorularin disina en cok o cikiyor .Genel olarak tutarli ve profesyonelceydi Yağmur un falî.Arkadaşlar, uzun zamandır fal baktırmıyorum. Fal sepetinden önerebileceğiniz kim var? Namaste mi Zülal Şen mi? Talia falan çıkmadı bana. Daha doğrusu çoğu çıkmadı. Alex biraz çıktı. Yeni bir isim arayışındayım.