Fal Sepeti Deneyimleri

Aramızdaki bazı üyelerin falcı olabileceğine yemin edebilirim ama ispatlayamam !!!
Yaaaa kesinlikle fallarla ilgili hemen hemen her topicte var maalesef. Boyle gayet ruhsuz yorumlar yapanlar var, hicbir heyecan belirtisi veya insani duygular barindirmiyor bazi mesajlar. Bakalim. iyiydi... vb. Bir de herhangi bir falciyi veya bazi falcilari cani pahasina savunanlar var ki ortada oyle o insanlara karsi soylenmis kotu bir soz bile yok: insanlar hur iradesiyle fal yorumlarini begenip begenmediklerini kendilerine uyup uymadigini belirtmisler. Burada o anki tepkiler duygular on plana cikabilir cunku ucretini odedigimiz bir hizmet beklentilerimizi karsilamaz veya yorumcuyla ilgili sorun yasanirsa bu gayet normal bence. Ama nedendir bilinmez!!! kimileri bunu kaldiramiyor iste...

Çok haklısın... Neyse inandırdıklarını sansınlar.

Arkadaşlar falsepetinde namasteye fal atıp ex geri dönecek yorumu alan var mı ? Ve exi dönen ?

Var da diyemem, yok da diyemem :)) Şöyle: 3-4 ay kadar önce ilk baktırdığım falda hiç ex konusunu açmadığım halde, “falanca burçtan veya o burcun özelliklerine sahip bir ex dönecek” demişti. Çektiğim karta ve ex’in burcuna cuk oturan bir yorumdu.
Ondan birkaç hafta sonraysa gerçekten bir ex’le karşılaştık ama tarih öncesi zamanlardan kalma başka bir ex :)) Burcu farklı ama yine de o özelliklere sahip. Şu an iletişimimiz devam ediyor ama öylesine.

Arkadaşlar, uzun zamandır fal baktırmıyorum. Fal sepetinden önerebileceğiniz kim var? Namaste mi Zülal Şen mi? Talia falan çıkmadı bana. Daha doğrusu çoğu çıkmadı. Alex biraz çıktı. Yeni bir isim arayışındayım.

Anladım.. cevapladığın için teşekkürler

Geri dönmemiş bence o.Hatta durup durup bir anda naber,nasılsın gibi msg atan exlerde geri dönmüş olmuyor.Öyle yokluyorlar işte,lazım olursa duruyormu hala diye bakmaya..Geri dönecek adam msg falan atmaz zaten direkt telefon açar buluşmak ister,öyle karşılaşınca falanda değil

Ben pek burclara takilmadim hani yukselenide olabilir bahsettikleri diye acaba yanlismi dusundum hep

Anladım.. cevapladığın için teşekkürler

Rica ederim

Yok tabii, dönüş değil bu kesinlikle ama genel olarak hayatıma döndü diyelim :))) Telefon açtı gerçi de, birlikte çalışma yapmak için davet etti işyerine. Olay profesyonel yani.
Falcıların deyimiyle bizim durum kadersel :))) Evren bizi zaman zaman (2-3 yılda bir) biraraya getirip birlikte çalıştırıyor, birlikte eğitim aldırıyor vs. :))) Temiz iş.

Ben pek burclara takilmadim hani yukselenide olabilir bahsettikleri diye acaba yanlismi dusundum hep

O kısım karışık Ariman’cım. İş yükselenle de bitmiyor. Bunun daha Ay burcu var, bilmem kaçıncı evdeki bilmem ne burcunun etkisi var vs. Ben de çok takılmıyorum ama arada isabet edenler oluyor :)

İkisi arasında Namaste hafif önde benim için. Zülal’in de ilk falında çıkan ufak şeyler olmuştu, tarzını da beğenmiştim. Ama ikinci falı tam bir bilimkurgu ortamıydı, öyle sürrealist yani (eğer yine de ikinci falı doğru çıkarsa, buradan umuma açık özür dileyeceğim kendisinden :))
Yani benim gözümde Namaste biraz daha tutarlı. Vade tutturduğu da oldu. Yine de fazla etkilemiş olmayayım tabii.

Ben fal sepetinde hep söylüyorum Alex,bugra,zeus üclüsü ilk 3 üm diye ama gecen gün yagmuru online gördüm ona gönderdim.3 soru sordum.Genel olarak güzeldi ve bi söyledigi de gerceklesmek üzere.bi tanesine mart dedi.digerinin vadesini cok uzun dedi.Nokta atislari vardi hic söylemedigim seylerde.begenmedigim yani şu oldu; cok kısa bakti,7 dk.Bunun 1,5 dakikasi benim gonderdigimi okuyarak gecirdi.Sorularim haricinde farkli bir sey asla söylemedi.O konuda Zeus u tek gecerim zaten.Sorularin disina en cok o cikiyor .Genel olarak tutarli ve profesyonelceydi Yağmur un falî.

Kahve fali mi kart falimi ben hep kart fali baktirdim yorumculara ama yanlismi yaptim hep bilmiyorum. Artik fal baktirmiyorum ama dusuncelerinizi ogrensem

Kızlar ben bu fal olayından çok bunaldım
Dünyanın parası da gitti o kadar ac insan varken dünyada biz nelerle uğraşıyoruz
Evet çok zor durumdayız hepimiz ondan sarılıyoruz fallara
Ama çıkmıyor işte birine çıkan diğerine çıkmıyor ya boş umut oluyor ya da enerjiyi bozuyor
Ben istediğim şey için dua ediyorum artık sildim uygulamaları da

Ekim sonlarına doğru attığım falları dinledim, Zeus’la başlamak istiyorum. Hem tutmuş diyebilirim hem tutmamış,yorumunda istediğim spesifik konunun kısmen de olsa cevabını almışım ve bu noktada tutmuş ama onun dışında anlattığı insanlar olaylar ben değilim sanki başkasının falı.tekrar baktırmam açıkçası.
Ersan sam’ın yorumu ise birebir tutmuş söylediği vade ve yaşanan olaylar. Okuyunca çok pembeci demiştim hatta puanlama bile yapmamışım.bu kadar tutmuş olmasına şaşırdım. Şimdi daha farklı bir durum içerisindeyim,tekrar göndermek istedim açıkçası ama biraz ara vermek istiyorum ve kendimi tutacağım.
Eski falları Okuyup dinledikçe diğer yorumcuları da yazarım.
Böylece G geceninkralicesi yalnız hissetmezsin kendini
Ayrıca bol bol dua edip hakkımda hayırlısını diliyorum,yapacak birşey yok,zaman geçmiyor ama bi taraftan herşeyin ilacı
Bu arada daha önce yazdım ama cevap alamadım;mısırlı talia,sevgi derman ve tellwe kraliçeyıldızı kötü enerjilerden bahsettiler...gerçek olmamasını umuyorum.bu konuda fikri olan paylaşırsa çok sevinirim

Alex ve zeusa gönderdim.Alex olumsuz,Zeus olumlu konuşmuş.Alex daha çok kişilik analizi yapmış,geleceğe pek yoğunlaşmış gibi.hangisi daha iyi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…