Hanımlar merhaba hepinize
Buraya yazamasam da takip ediyorum ve uzun zamandır çıkanları çıkmayanları yazmak istiyorum ama bir türlü vaktim olmadı. Gerçi çıkan fallar ancak mikroskopla görünür ama olsun
Talia Hanım ile başlayayım. Eylül ayında baktırmıştım. İnanılmaz doğru analizleri vardı ilk falına oranla. Tarot göndermiştim. Kasım ve Aralık ayının benim için çok önemli olacağını söylemişti aşk anlamında. Hayatıma birinin gireceğini söylemişti, tarif etmişti vs. Ex içinse dönüşü var demişti ve tarih vermişti. Kasım ve Aralık ayında hiçbir şey olmadı. Ex de dönmedi dediği sürede. Lakin Ocak ayında tarif ettiği kişi hayatıma girdi. Bu kişiyle ciddiyetten de bahsetmişti ve senin için daha hayırlı demişti.Çok ani bir süreçti hayatıma girişi. Ex hâlâ dönmedi. Ümidi de kestim gibi.
Zülal Şen biraz pembeciydi. Fazla olumluydu. Aslında anda da çok iyi değildi. Ama yine de ümit dünyası...
Ex için baktırmıştım. Tarih vermişti ve maalesef ki çıkmadı.
Didar Evren anda fena değildi, iyi diyebilirim. Hisleri var boş biri değil. Fakat falı çıkmadı, dediği tarih patladı.
Alex Hayatıma yeni giren kişi için baktırmıştım daha bir kaç gün önce. Zaten sıklıkla yorum alıyorum. Bu adam harika ya
Her şeyi inanılmaz şekilde doğru analiz etti, fazla detay da vermemiştim. Hatta son falında dediği bir şey de çıkmış durumda. Diğer dedikleri de öyle sallama değil, olabilecek şeyler.
Asu Çiftçi Karşımdaki adamı evli yaptı
Falı patladı, dediği tarih de çıkmadı hiçbir şekilde.
Melisa Donukuk Ya her seferinde bir daha yorum almayacağım deyip aldığım biri
Yakın zamanda değil ama ona da ex için baktırmıştım buraya yazmadığım sürede. Çok fazla pembeci yaa... Onlara kalsa ex biz için yanıp tutuşuyor ama gerçekler bambaşka
Maalesef ki verdiği tarih çıkmadı. Bir iki nokta vardı değindiği, onlar doğruydu anda.
Kahin Kraliçe Anda iyiydi. Valla tesadüf mü bilmem ama hayatıma girecek olan adamı bilmiş. Hatta tam da tarif ettiği şekilde biri, dediği zamanda oldu ve 6-7 tane harf söylemişti. O harfler de var tanıştığım kişinin ad soyadında. Ex dönecek dedi, tarih verdi. Dolmadı. O bakalım çıkacak mı
Duygu Aura Uzun aralıktan sonra yorum aldığım biriydi. Anda iyiydi. Güzel analiz etti. Zaten ilk iki falının çıkmışlığı vardı zamanında. Ex için dönüşün Ocak ayından sonra olacağını söylemişti. Galiba öyle olacak.
Derin Hisler Açıkçası hiç mi hiç tatmin olmadığım bir falmış. İlk defa yorum almıştım. Dediği süre de çıkmamış. Bir tane bile nokta atışı yoktu. Bir daha tercih etmeyeceğim biri.
Anette Claire İlk falı çok iyiydi, anda falan güzel şaşırtıcı analizleri vardı. Ufak bir şey çıkmıştı. İkinci yorumu aldım. Çok kötüydü. Dediklerinin tersini söylemiş, tutarsızdı. Verdiği vade de çıkmadı.
Burcu Karen, Sahra Aykız ve
Özlem Yılmaz da tavsiye etmediklerimden. Promosyon falımı yorumlamışlar ve hiç çıkan bir noktası ya da nokta atışları olmamış.
Utku İnanç ve
Özgür Can da maalesef falı hiç çıkmayanlardan.
Buraya yazmadığım sürede bu kadar fal baktırmışım sanırım. Çıkmadıklarını görünce insan kendi haline ve faldan medet umuşuna acıyor
Eskisi kadar sık baktırmıyorum artık. Baktırsam da öylesine... fazla umut bağlamadan falda denilenleri aklımın bir köşesinde tutuyorum sadece.
Allah hepimize öyle güzel aşklar nasip etsin ki, fala sadece keyiften baktıralım, hatta fala hiç ihtiyaç duymayalım inşallah