- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.301
Ya üzüldüm ben bu konuda...biraz ben yönlendirmişim gibi hissettimŞimdi ‘suç’ işlemiş olacağım amabaktırdığıma gerçekten pişman oldum, hiç övülecek bir falcı değil maalesef. O değil de dün ablama da dedim aynı zamanda sen de fal yolla, bu falcı çok iyimiş diye, onunda parası boşa gitti. Onunkini de hiç tutturamamış
Ya üzüldüm ben bu konuda...biraz ben yönlendirmişim gibi hissettim
Hah gelmis Utku’nun avukati. :)) asagi kaydirirken emindim yazdigina, tetikte bekliyorsun resmen savunmaya gecmek icin. Seviyorsan baktirmaya devam edebilirsin, insanlar uslubunu begenmeyebilir ve gelip yazabilir bunu. Bu tepkiler hic hos olmuyor.Arya derin ben utkuyu tanırım kendisinin istanbulda cafesi var gittim gordum asla insanlarla dalga geçmez bence sana olumsuz yorum yaptığı için şuanda onun karakterine hakaret ediyorsun böyle insanlardan demek nasıl bi tabir ????????????????hediye fallarim ile kiyasladigimda hediye fallarim daha iyiydi demek bence suc !!! Adam en uzun yorumu yaapr kendisini bizim yerine koyar kusura bakma ama senin bence yaklaşımın sana olumsuz yorum yapması ben zulalide tanıyorum onada aynı şekilde mesela böyle bir yazı yazılsa kızardım he beğenmezsin tam istediğim gibi değildi dersin geçersin ama bu tarz yorumlar yapman hiç hoş değil sonuçta onun karakterini hiç bilmeden burda karaliosun yada şöyle düşün ekmeğiyle oynuyorsun ..
Aşırı itici değil mi ya :) neden elin falcısını bu kadar savunur ki insan?Hah gelmis Utku’nun avukati. :)) asagi kaydirirken emindim yazdigina, tetikte bekliyorsun resmen savunmaya gecmek icin. Seviyorsan baktirmaya devam edebilirsin, insanlar uslubunu begenmeyebilir ve gelip yazabilir bunu. Bu tepkiler hic hos olmuyor.
Siz verilen vadeler tam tarihlerinde tutanlar ciğercinin kedileri..biz de her falda bambaşka tarih, bambaşka sonuç verilen sokak kedileri öyle bakıyoruz size işte ajdhahahah
YagmurFal Sepeti’nde Emre Dinç, Yorumcu Zeus, Buğra, Sevgi Derman, Kaan Balkan, Oya Boran, Yağmur, Ayışığın, Medyum Gizem, Nisan Yıldız’ı deneyip söylediklerini yaşayan var mı?
Baş kedilerden biri olabilirimSiz verilen vadeler tam tarihlerinde tutanlar ciğercinin kedileri..biz de her falda bambaşka tarih, bambaşka sonuç verilen sokak kedileri öyle bakıyoruz size işte ajdhahahah
Ben bazen ev kedisi, bazense sokak kedisi.Siz verilen vadeler tam tarihlerinde tutanlar ciğercinin kedileri..biz de her falda bambaşka tarih, bambaşka sonuç verilen sokak kedileri öyle bakıyoruz size işte ajdhahahah
Bende bir ara düşündüm 5000'e mal oluyorKarar verdim fal sitesi açıyorum bu işte ıyi para varne dersiniz
5000 ise yine ben sordum 15 20 bin oda reklamsız yani ama gercekten iyi para varBende bir ara düşündüm 5000'e mal oluyor
Şimdiye kadar tellwe binnaz falsepetindeki tüm yorumlarımı kopyala yapıştır yapsam dönerim köşeyiKarar verdim fal sitesi açıyorum bu işte ıyi para varne dersiniz
Fal sepeti gibi bir siteyi 3000'e yapıyorlar hemde 7/24 destek veriyorlar. Mobil uygulamayıda 2000_2500 civarı yapıyorlar5000 ise yine ben sordum 15 20 bin oda reklamsız yani ama gercekten iyi para var
Buraya bakabilirsin Fal Sitesi Kurmak için script ve yazılım fiyatları5000 ise yine ben sordum 15 20 bin oda reklamsız yani ama gercekten iyi para var
Kesinlikle. Bu bir degil iki degil, birisi Utku hakkinda en ufak bie sey yaziyor, hemen kosturuyor savunmaya. Maasli avukati olsa bu kadar atesli savunmazdi sanirim :) Bir sey yazmayayim dedim ama dayanamadim artik.Aşırı itici değil mi ya :) neden elin falcısını bu kadar savunur ki insan?
Aynen öyle vallaŞimdiye kadar tellwe binnaz falsepetindeki tüm yorumlarımı kopyala yapıştır yapsam dönerim köşeyielimde dehşet online fal yorumu var buna faladdin falcı bacıyı da eklersem yırttık canım
Belkide maaşlı avukatayımdırKesinlikle. Bu bir degil iki degil, birisi Utku hakkinda en ufak bie sey yaziyor, hemen kosturuyor savunmaya. Maasli avukati olsa bu kadar atesli savunmazdi sanirim :) Bir sey yazmayayim dedim ama dayanamadim artik.
Bu arada hala neyi savunduğumu çözememişsiniz o kişinin burda yapılan yorumunu bir daha gözden geçirirsen eger beni anlayabilirsin dalga geçer gibi yorum yapması bu tarz insanlar dan medet ummak 《《《《《《《《《 cümlesi de çok ağır keşke benim cümlelerime takılana kadar bu cümlelere takilsanizKesinlikle. Bu bir degil iki degil, birisi Utku hakkinda en ufak bie sey yaziyor, hemen kosturuyor savunmaya. Maasli avukati olsa bu kadar atesli savunmazdi sanirim :) Bir sey yazmayayim dedim ama dayanamadim artik.