Fal Sepeti Deneyimleri

Ya üzüldüm ben bu konuda...biraz ben yönlendirmişim gibi hissettim

Hah gelmis Utku’nun avukati. :)) asagi kaydirirken emindim yazdigina, tetikte bekliyorsun resmen savunmaya gecmek icin. Seviyorsan baktirmaya devam edebilirsin, insanlar uslubunu begenmeyebilir ve gelip yazabilir bunu. Bu tepkiler hic hos olmuyor.

Aşırı itici değil mi ya :) neden elin falcısını bu kadar savunur ki insan?

Siz verilen vadeler tam tarihlerinde tutanlar ciğercinin kedileri..biz de her falda bambaşka tarih, bambaşka sonuç verilen sokak kedileri öyle bakıyoruz size işte ajdhahahah

Yok, yok, hepimiz (ya da çoğumuz) genelde sokak kedisi olmaya %90 daha yakınız. Sadece arada kırk yılda bir %10’luk ciğer payımız oluyor. Benim öyle en azından :)))

Fal Sepeti’nde Emre Dinç, Yorumcu Zeus, Buğra, Sevgi Derman, Kaan Balkan, Oya Boran, Yağmur, Ayışığın, Medyum Gizem, Nisan Yıldız’ı deneyip söylediklerini yaşayan var mı?
Yagmur Ama onunla 4 senedir bütünleştiğim için benimki özel durum dışarıda benimki kdar bildiği olmuyor sanırım haricinde de Sevgi derman hediye faldı bildi ama benim enerjimle ilgili onu da tavsiye etmem tesadüf olduğunu düşünüyorum

Siz verilen vadeler tam tarihlerinde tutanlar ciğercinin kedileri..biz de her falda bambaşka tarih, bambaşka sonuç verilen sokak kedileri öyle bakıyoruz size işte ajdhahahah
Baş kedilerden biri olabilirim
Biz bu gidişle sokak kedileri diye ayrı başlık açar birbirimize çıkmayan fallarımızı anlatırız

Aşırı itici değil mi ya :) neden elin falcısını bu kadar savunur ki insan?
Kesinlikle. Bu bir degil iki degil, birisi Utku hakkinda en ufak bie sey yaziyor, hemen kosturuyor savunmaya. Maasli avukati olsa bu kadar atesli savunmazdi sanirim :) Bir sey yazmayayim dedim ama dayanamadim artik.

Kesinlikle. Bu bir degil iki degil, birisi Utku hakkinda en ufak bie sey yaziyor, hemen kosturuyor savunmaya. Maasli avukati olsa bu kadar atesli savunmazdi sanirim :) Bir sey yazmayayim dedim ama dayanamadim artik.
Bu arada hala neyi savunduğumu çözememişsiniz o kişinin burda yapılan yorumunu bir daha gözden geçirirsen eger beni anlayabilirsin dalga geçer gibi yorum yapması bu tarz insanlar dan medet ummak 《《《《《《《《《 cümlesi de çok ağır keşke benim cümlelerime takılana kadar bu cümlelere takilsaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…