- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.361
Allah iyiliğini versin emiDeprem sandık artçı çıktı, verdiği vaatler yalan çıktıNasıl da inandırdı ah yalancı, adam sandık madam çıktı Bu şarkı tüm fal baktıranlara gelsin...
Tlf da ve evinde bakan biri,istanbulda falcılar topiğinde varBakırköy ayşe dediğiniz kim
Ne kadar saygısız bir yorum yapmış.Şaka gibi ya bu size gelse tepkiniz ne olurdu? İade etti site sonrasında okudum bunu.
Allah Aşkına ben ne sordum siz ne anlatmışsınız. Hiçbir soruma cevap alamadım. Resmen paramla rezil oldum. İade istiyorum. Ben yazdım sizde yazın iade etsinler
Kuzey Aras yorumcu
Yorumcunun Cevabı
Merhabalar kusura bakmayın lakın sordugunuz sorulara birdaha bakın sorulara bakarak cevap vermeye çalıştım Ben büyücü degilim falcıyım görüldümü söyledim. Bencede en yakın zamanda iade edilecektir daha iyi bir falcıya baktırmanız dileğiyle iyi günler dilerim.( biraz daha sakın ve ılımlı olun böyle olursanız zaten aşk hayatınızla bir yere gelemezsiniz falımın nekadar dogru baktıgımı bir kez daha ögrenmiş oldum iyi günler dilerim.
Aynen, baktığı alakasız fal yetmiyormuş gibi cevabıda saygısızcaNe kadar saygısız bir yorum yapmış.
Merhaba, hayır hep olumlu konuşmaz. Ben iki sefer fal baktırdım kendisine. Bana her ikisinde de sizin aşkınızla alakalı bir probleminiz yok bu adam seni çok seviyor ama bugün gelse yine aynı şeyleri yaşarsınız demişti mesela :) Yine gelir ama aynı şeyleri yaşamak istemiyorsan aranızdaki bu problem olan şeyi hallet yoksa yine aynı son olur ve bu gidip gelmeler devam eder dedi. Gerçi adam henüz gelmedi ama kendisi de bi vade vermemişti. Biraz yavaş işleyebilir bu sefer demişti.Alexin anlık yorumları nasıl? Sorduğum kişi için aranızda büyük bir çekim var dedi de hep böyle olumlu mu konuşuyor acaba?
Kart yorumcusu gibi geldi bana. Hangi kartı seçtiysen anlamını açıklıyor his var mı yok gibi. Puanlama konusunu hatırlatması da ne kadar doğru. Tatlı dilli pozitif bir bayan hakkını yemeyeyim.Ece katre ye baktırdım mı. Ben çok beğendim. Özenli de
Kızlar demir e baktıranınız varmı. Bana güzel şeyler söylemişti. Çıkan çıkmayan yazarsanız sevinirim
Bi kac yil önce baktirmistim bi iki defa.Cikmayan söylemleri cogunluktaydi.Agzi genel olarak güzel laf yapiyor,süslüyor ,canlandiriyor yazarken diye hatirliyorum.yazili fallardi.Cok kucuk dedigi bi sey olmustu onu da tesadüfe yormustum:)
Alexin anlık yorumları nasıl? Sorduğum kişi için aranızda büyük bir çekim var dedi de hep böyle olumlu mu konuşuyor acaba?
Merhaba, hayır hep olumlu konuşmaz. Ben iki sefer fal baktırdım kendisine. Bana her ikisinde de sizin aşkınızla alakalı bir probleminiz yok bu adam seni çok seviyor ama bugün gelse yine aynı şeyleri yaşarsınız demişti mesela :) Yine gelir ama aynı şeyleri yaşamak istemiyorsan aranızdaki bu problem olan şeyi hallet yoksa yine aynı son olur ve bu gidip gelmeler devam eder dedi. Gerçi adam henüz gelmedi ama kendisi de bi vade vermemişti. Biraz yavaş işleyebilir bu sefer demişti.
Bana kendi kartlarıyla da baktı. Nokta atışları çoktu. Aslında merak ediyorum. Hangi falcı gerçekten güzel bakıyor. Birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor. İyi ise herkese iyi olması gerekmiyormuKart yorumcusu gibi geldi bana. Hangi kartı seçtiysen anlamını açıklıyor his var mı yok gibi. Puanlama konusunu hatırlatması da ne kadar doğru. Tatlı dilli pozitif bir bayan hakkını yemeyeyim.
Merhabalar ben Facebook’tan baktırmıştım.Gün içinde dönüyor.An Harika ama gelecek çıkmıyor.Ama naifliğini yaklaşımını ve özen göstermesini çok seviyorumGünaydın diğer başlığa da yazdım geysuya baktıranlar nasıl ulaşıyorsunuz Facebook mu ne kadar sürede geri dönüş yapıyor acaba
Banada biraz oyle geldi sanki kartlarin anlamlarini soyluyor sadeceKart yorumcusu gibi geldi bana. Hangi kartı seçtiysen anlamını açıklıyor his var mı yok gibi. Puanlama konusunu hatırlatması da ne kadar doğru. Tatlı dilli pozitif bir bayan hakkını yemeyeyim.
Bu bence sosyal medyadan basit bi araştırmayla tahmin edebileceği bi şeydi o konuyla ilgili herkese açık gruplarım falan vardı iki aşamalı bir sınavDidar evrenin bana kariyerle ilgili dediği şey çıkmadı
Bana da yakın tarihli söylediği bir şey çıkmadı.Didar evrenin bana kariyerle ilgili dediği şey çıkmadı
Facebooktan baktırmıştım.anlık iyi analizler iyi ama gelecek için bişey diyemiyorum.çok detaylı uzun bir yorumduGünaydın diğer başlığa da yazdım geysuya baktıranlar nasıl ulaşıyorsunuz Facebook mu ne kadar sürede geri dönüş yapıyor acaba