Fal Sepeti Deneyimleri

Deprem sandık artçı çıktı, verdiği vaatler yalan çıktı Nasıl da inandırdı ah yalancı, adam sandık madam çıktı Bu şarkı tüm fal baktıranlara gelsin...
Allah iyiliğini versin emi Sinirliydim güldürdün, Allahta seni güldürsün

Şaka gibi ya bu size gelse tepkiniz ne olurdu? İade etti site sonrasında okudum bunu.

Allah Aşkına ben ne sordum siz ne anlatmışsınız. Hiçbir soruma cevap alamadım. Resmen paramla rezil oldum. İade istiyorum. Ben yazdım sizde yazın iade etsinler
Kuzey Aras yorumcu
Yorumcunun Cevabı
Merhabalar kusura bakmayın lakın sordugunuz sorulara birdaha bakın sorulara bakarak cevap vermeye çalıştım Ben büyücü degilim falcıyım görüldümü söyledim. Bencede en yakın zamanda iade edilecektir daha iyi bir falcıya baktırmanız dileğiyle iyi günler dilerim.( biraz daha sakın ve ılımlı olun böyle olursanız zaten aşk hayatınızla bir yere gelemezsiniz falımın nekadar dogru baktıgımı bir kez daha ögrenmiş oldum iyi günler dilerim.

Ne kadar saygısız bir yorum yapmış.

Alexin anlık yorumları nasıl? Sorduğum kişi için aranızda büyük bir çekim var dedi de hep böyle olumlu mu konuşuyor acaba?
Merhaba, hayır hep olumlu konuşmaz. Ben iki sefer fal baktırdım kendisine. Bana her ikisinde de sizin aşkınızla alakalı bir probleminiz yok bu adam seni çok seviyor ama bugün gelse yine aynı şeyleri yaşarsınız demişti mesela :) Yine gelir ama aynı şeyleri yaşamak istemiyorsan aranızdaki bu problem olan şeyi hallet yoksa yine aynı son olur ve bu gidip gelmeler devam eder dedi. Gerçi adam henüz gelmedi ama kendisi de bi vade vermemişti. Biraz yavaş işleyebilir bu sefer demişti.

Kızlar demir e baktıranınız varmı. Bana güzel şeyler söylemişti. Çıkan çıkmayan yazarsanız sevinirim

Ben de 2018’de bir kez baktırmıştım. Tamamen patladı.

Alexin anlık yorumları nasıl? Sorduğum kişi için aranızda büyük bir çekim var dedi de hep böyle olumlu mu konuşuyor acaba?

Melekada’ya katılıyorum. İlk falımda fazlasıyla olumsuz konuşmuştu ve %100 haklıydı. Daha sonraki fallarda başka konular hakkında (özel/iş) biraz daha olumlu şeyler söylediği oldu, ama onlarda bile hep kötü ihtimaller hakkında uyardı.

Kart yorumcusu gibi geldi bana. Hangi kartı seçtiysen anlamını açıklıyor his var mı yok gibi. Puanlama konusunu hatırlatması da ne kadar doğru. Tatlı dilli pozitif bir bayan hakkını yemeyeyim.
Bana kendi kartlarıyla da baktı. Nokta atışları çoktu. Aslında merak ediyorum. Hangi falcı gerçekten güzel bakıyor. Birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor. İyi ise herkese iyi olması gerekmiyormu

Günaydın diğer başlığa da yazdım geysuya baktıranlar nasıl ulaşıyorsunuz Facebook mu ne kadar sürede geri dönüş yapıyor acaba
Merhabalar ben Facebook’tan baktırmıştım.Gün içinde dönüyor.An Harika ama gelecek çıkmıyor.Ama naifliğini yaklaşımını ve özen göstermesini çok seviyorum

Didar evrenin bana kariyerle ilgili dediği şey çıkmadı
Bu bence sosyal medyadan basit bi araştırmayla tahmin edebileceği bi şeydi o konuyla ilgili herkese açık gruplarım falan vardı iki aşamalı bir sınav
Bence o sınavı gördü ve oradan yola çıkarak söyledi ama tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…