Fal Sepeti Deneyimleri

Sürekli yüksek ücretli fallara davet ediyor, benide su falına davet etmişti, ben göndermedim

İademi verdiler. Fal Sepeti bu konuda çok duyarlı.

Enerji meselesi değil bu. Belirttiğim gibi ilk falında sadece beni analiz etti, ikinci fala davet etti. Ben de denemek isteyip fal gönderdim fakat aynı kelimeleri söyleyip durdu. 40 ₺’lik ikinci falı sadece 5 dakika sürdü ve yıldıznameye davet etti. Ayrıca bu 5 dakika dolu dolu 5 dakika değil. Sorularıma cevap alamadım. Son zamanlarda Medyum Namaste’ye fal gönderdim, 20 ₺ olmasına rağmen çok verim aldım ve tek bir sorum bile cevapsız kalmadı. Ayrıca Medyum Namaste’nin falı 13 dakikayı geçiyordu ve bu 13 dakika dolu dolu 13 dakikaydı.

namaste'den memnun kaldın o zaman e bundan sonra onu mu denesek bir de acaba..bir de mesela ben beğendiğim falcılara atıyorum genelde arada denediklerim oluyor elbet yenilerden vs ama devamlı attıklarım biliyor olayları daha iyi anlıyorlar beni diye öyle yapıyorum. bilemedim ki şimdi

Namaste bende de uzun bakmıştı. Bak aklıma geldi bi dinliyim çıkmışsa atayım bi falda ona

Burada en çok övülen falcılardan üçü Alex, Zülal Şen ve Uyumsuzz... Zülal Şen ile Alex olumlunun olumlusu konuştu uyumsuzz olumsuzun olumsuzu. Peki ben kime güveneyim şimdi

Dinledim kızlar. Yeni biri girmek istebilir demiş kış aylarında öyle biri girmek istemedi ki zaten bu kişiyi istemezsin zaten demiş(ben exe takıntılıyım). Ex dediğimle de görüşüyoruz sevgili gibi zaten biz. Genel ruh hali, karakter analizi süpermiş. Yakın gelecekte bi kaç şeyi bilmiş. Akıl vermiş bi kaç şeyde de ben yapmamışım zaten:)) (böyle şeylere üşenirim hep). Ben bir kere daha deneyeyim namasteyi o zaman daha net olurum..

Fal Sepeti’nde Emre Dinç, Yorumcu Zeus, Buğra, Sevgi Derman, Kaan Balkan, Oya Boran, Yağmur, Ayışığın, Medyum Gizem, Nisan Yıldız’ı deneyip söylediklerini yaşayan var mı?

Namaste’nin falları bende de oldukça iyiydi. Hele sonuncuda 1 ay sonra iletişim öngörüp vadesini tutturmuş olmasını kesinlikle yabana atamıyorum. Sonuçta 9 yıldır tanıdığım ve arada aylarca, hatta yıllarca görüşmediğimiz dönemlerin olduğu bir kişi söz konusu. Yani güzel isabet ettirdi Namaste.

Fal Sepeti’nde Emre Dinç, Yorumcu Zeus, Buğra, Sevgi Derman, Kaan Balkan, Oya Boran, Yağmur, Ayışığın, Medyum Gizem, Nisan Yıldız’ı deneyip söylediklerini yaşayan var mı?

Bu isimlerden Zeus, Ayışığın ve Buğra’ya baktırmıştım. Üçü de feci patladı maalesef :)

Canım ben de aylar önce baktırmıştım Utku ya. İnan o kadar olumluydu ki hiç bilemedi cidden ne anı ne geleceği.

Şimdi ‘suç’ işlemiş olacağım ama baktırdığıma gerçekten pişman oldum, hiç övülecek bir falcı değil maalesef. O değil de dün ablama da dedim aynı zamanda sen de fal yolla, bu falcı çok iyimiş diye, onunda parası boşa gitti. Onunkini de hiç tutturamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…