- 6 Temmuz 2019
- 133
- 111
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.281
Sürekli yüksek ücretli fallara davet ediyor, benide su falına davet etmişti, ben göndermedimBen Anette Claire kadar para odaklı, sorduğum sorulara cevap alamadığım bir fal görmedim. Kahve falına gitmiştim, tekrar kahve falı atın su falı bakacağım dedi ve falında size su falı bakmış mıydık bilmiyorum ama suya beklerim diyor. Fal bakarken de su bana böyle diyor gibi yorumlarda bulunuyor. İkinci falında da aynı kelimeleri söyleyip yıldıznameye davet etti. İlk falında kalp ve mide çakralarımda sorun vardı. İkinci falımda tıkanıklık ve nazar olduğunu söyleyerek esma çalışmasını önerdi. İlk falında sadece beni tarif etti, ikinci falında kelimeleri tekrarlayıp durdu ve 40 ₺ olan fal tam 5 dakikaydı. Sorduğum sorulara cevap alamadım. Bu fala göre 15, 20 ₺ olan falcılardan daha çok verim almıştım. Zaten genelde ücreti yüksek olmayan falcıların para hırsı yok, ne görüyorsa söyler. Ben iade istedim. Umarım Fal Sepeti bu konuda duyarlı olur.
İademi verdiler. Fal Sepeti bu konuda çok duyarlı.Ben Anette Claire kadar para odaklı, sorduğum sorulara cevap alamadığım bir fal görmedim. Kahve falına gitmiştim, tekrar kahve falı atın su falı bakacağım dedi ve falında size su falı bakmış mıydık bilmiyorum ama suya beklerim diyor. Fal bakarken de su bana böyle diyor gibi yorumlarda bulunuyor. İkinci falında da aynı kelimeleri söyleyip yıldıznameye davet etti. İlk falında kalp ve mide çakralarımda sorun vardı. İkinci falımda tıkanıklık ve nazar olduğunu söyleyerek esma çalışmasını önerdi. İlk falında sadece beni tarif etti, ikinci falında kelimeleri tekrarlayıp durdu ve 40 ₺ olan fal tam 5 dakikaydı. Sorduğum sorulara cevap alamadım. Bu fala göre 15, 20 ₺ olan falcılardan daha çok verim almıştım. Zaten genelde ücreti yüksek olmayan falcıların para hırsı yok, ne görüyorsa söyler. Ben iade istedim. Umarım Fal Sepeti bu konuda duyarlı olur.
İade isterken ne dedin peki?İademi verdiler. Fal Sepeti bu konuda çok duyarlı.
İademi verdiler. Fal Sepeti bu konuda çok duyarlı.
Buraya yazdıklarımı söyledim, inceleyerek geri dönüş yapacaklarını söylediler. Ben iade almak istemezdim ama hayatımdaki en kötü fal deneyimiydi.İade isterken ne dedin peki?
Enerji meselesi değil bu. Belirttiğim gibi ilk falında sadece beni analiz etti, ikinci fala davet etti. Ben de denemek isteyip fal gönderdim fakat aynı kelimeleri söyleyip durdu. 40 ₺’lik ikinci falı sadece 5 dakika sürdü ve yıldıznameye davet etti. Ayrıca bu 5 dakika dolu dolu 5 dakika değil. Sorularıma cevap alamadım. Son zamanlarda Medyum Namaste’ye fal gönderdim, 20 ₺ olmasına rağmen çok verim aldım ve tek bir sorum bile cevapsız kalmadı. Ayrıca Medyum Namaste’nin falı 13 dakikayı geçiyordu ve bu 13 dakika dolu dolu 13 dakikaydı.Anette'ye mi baktırmıştın canım? Bence fal konusunda çokta takılmamak lazım..Bazen enerjimiz mi tutmuyor yorumcuyla nedir bazen de mesela önce ben de beğenmiyorum bir bakıyorum falı çıkıyor ya bazen kendi kendime gülüyorum resmen.
Enerji meselesi değil bu. Belirttiğim gibi ilk falında sadece beni analiz etti, ikinci fala davet etti. Ben de denemek isteyip fal gönderdim fakat aynı kelimeleri söyleyip durdu. 40 ₺’lik ikinci falı sadece 5 dakika sürdü ve yıldıznameye davet etti. Ayrıca bu 5 dakika dolu dolu 5 dakika değil. Sorularıma cevap alamadım. Son zamanlarda Medyum Namaste’ye fal gönderdim, 20 ₺ olmasına rağmen çok verim aldım ve tek bir sorum bile cevapsız kalmadı. Ayrıca Medyum Namaste’nin falı 13 dakikayı geçiyordu ve bu 13 dakika dolu dolu 13 dakikaydı.
Namaste bende de uzun bakmıştı. Bak aklıma geldi bi dinliyim çıkmışsa atayım bi falda onaEnerji meselesi değil bu. Belirttiğim gibi ilk falında sadece beni analiz etti, ikinci fala davet etti. Ben de denemek isteyip fal gönderdim fakat aynı kelimeleri söyleyip durdu. 40 ₺’lik ikinci falı sadece 5 dakika sürdü ve yıldıznameye davet etti. Ayrıca bu 5 dakika dolu dolu 5 dakika değil. Sorularıma cevap alamadım. Son zamanlarda Medyum Namaste’ye fal gönderdim, 20 ₺ olmasına rağmen çok verim aldım ve tek bir sorum bile cevapsız kalmadı. Ayrıca Medyum Namaste’nin falı 13 dakikayı geçiyordu ve bu 13 dakika dolu dolu 13 dakikaydı.
Dinledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz. ❤Namaste bende de uzun bakmıştı. Bak aklıma geldi bi dinliyim çıkmışsa atayım bi falda ona
Dinledin mi :)Namaste bende de uzun bakmıştı. Bak aklıma geldi bi dinliyim çıkmışsa atayım bi falda ona
Dinledim kızlar. Yeni biri girmek istebilir demiş kış aylarında öyle biri girmek istemedi ki zaten bu kişiyi istemezsin zaten demiş(ben exe takıntılıyım). Ex dediğimle de görüşüyoruz sevgili gibi zaten biz. Genel ruh hali, karakter analizi süpermiş. Yakın gelecekte bi kaç şeyi bilmiş. Akıl vermiş bi kaç şeyde de ben yapmamışım zaten:)) (böyle şeylere üşenirim hep). Ben bir kere daha deneyeyim namasteyi o zaman daha net olurum..Dinledin mi :)
Beni biliyorsun yazmama gerek yokFal Sepeti’nde Emre Dinç, Yorumcu Zeus, Buğra, Sevgi Derman, Kaan Balkan, Oya Boran, Yağmur, Ayışığın, Medyum Gizem, Nisan Yıldız’ı deneyip söylediklerini yaşayan var mı?
Başka fallara davet ediyor, aynı cümleleri tekrarlayarak falın süresini dolduruyor. Vade vermiyor. Kesinlikle tavsiye etmem.Kızlar su mutlu 'yu bilen varmı yada baktiran açıl cevap alabilirsem çok sevinirim
Dinledim kızlar. Yeni biri girmek istebilir demiş kış aylarında öyle biri girmek istemedi ki zaten bu kişiyi istemezsin zaten demiş(ben exe takıntılıyım). Ex dediğimle de görüşüyoruz sevgili gibi zaten biz. Genel ruh hali, karakter analizi süpermiş. Yakın gelecekte bi kaç şeyi bilmiş. Akıl vermiş bi kaç şeyde de ben yapmamışım zaten:)) (böyle şeylere üşenirim hep). Ben bir kere daha deneyeyim namasteyi o zaman daha net olurum..
Fal Sepeti’nde Emre Dinç, Yorumcu Zeus, Buğra, Sevgi Derman, Kaan Balkan, Oya Boran, Yağmur, Ayışığın, Medyum Gizem, Nisan Yıldız’ı deneyip söylediklerini yaşayan var mı?
Hadi ya tmm cnm sağol vazgeçtimBaşka fallara davet ediyor, aynı cümleleri tekrarlayarak falın süresini dolduruyor. Vade vermiyor. Kesinlikle tavsiye etmem.
Canım ben de aylar önce baktırmıştım Utku ya. İnan o kadar olumluydu ki hiç bilemedi cidden ne anı ne geleceği.