- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.341
Malesef benimde fallarım çıkmadı şu çıktı diyemem anda iyi olanları beklemdeyim olur umarım. Yeni gelen yorumculardan kahin kraliçeye baktırdım begenmedim boş bir faldı sordugum soruları bile cevaplamamış falda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kraliçe çok kötüdür ya ölümüne sallar, keşke para vermeseydin onaMalesef benimde fallarım çıkmadı şu çıktı diyemem anda iyi olanları beklemdeyim olur umarım. Yeni gelen yorumculardan kahin kraliçeye baktırdım begenmedim boş bir faldı sordugum soruları bile cevaplamamış falda
Malesef benimde fallarım çıkmadı şu çıktı diyemem anda iyi olanları beklemdeyim olur umarım. Yeni gelen yorumculardan kahin kraliçeye baktırdım begenmedim boş bir faldı sordugum soruları bile cevaplamamış falda
Ben iade talep ettim, çok kötüydü. Bir kişi görüyorum ama sorduğun kişi mi yoksa yeni birisi mi belli değil, sen tarifime göre fala uyarla dedi. İademi yaptılar, Fal Sepeti bu konuda duyarlı.kraliçe çok kötüdür ya ölümüne sallar, keşke para vermeseydin ona
Aynen ya bilmiyordum ama hiç alakası yoktu dedigin gibikraliçe çok kötüdür ya ölümüne sallar, keşke para vermeseydin ona
Iphone için indiremedim benDün bende indirdim. İlk 150 kredi 2 TL
Bakırköy ayşe dediğiniz kimBunların sonucu henuz belli olmadı,olunca tabiki yazacagim.Ama bana falları çıkanlar ve memnun olduklarımı,geçmişi değerlendirerek yazayım,bunlar anı bilen analizi iyi olanlar değil,çünkü öyle çok var,direkt geleceği tutturmuşlar,yada olmayan şeyi önden bilenler: Yeşil çingene,uyumsuz,Doğa Dan,Elfin,Şah sultan, Klotho çok eskiden hep baktırırdım o dönem dediği şekilde ilerledi şu an için beklemem gerek anlamak için,Bakırköy ayşe yakın zamanı bildi ama daha sonuçlanmadı beklemem lazım.Gelecek tutturanlar sadece bunlardı bende.
Bi kac yil önce baktirmistim bi iki defa.Cikmayan söylemleri cogunluktaydi.Agzi genel olarak güzel laf yapiyor,süslüyor ,canlandiriyor yazarken diye hatirliyorum.yazili fallardi.Cok kucuk dedigi bi sey olmustu onu da tesadüfe yormustum:)Kızlar demir e baktıranınız varmı. Bana güzel şeyler söylemişti. Çıkan çıkmayan yazarsanız sevinirim
Ece katre ye baktırdım mı. Ben çok beğendim. Özenli deSon birkaç aydır baktırdığım fallarda yakın geleceği bile bilememişler...
Baktırmadım.Ece katre ye baktırdım mı. Ben çok beğendim. Özenli de
Fal Sepeti’nde Kahin Kraliçe ve Tellwe’de ecem23 bu konu hakkında olumlu konuştular ama vade vermediler. İade aldım.Güncel
Fal baktırma sebebimin vadeleri;
Utku İnanç: Vade vermedi.
Utku İnanç (2): Mayıs 2020
Medyum Namaste: Vade vermedi.
Alex: Vade vermedi.
Kaan Balkan: Vade vermedi.
elifsucan (Tellwe): Vade vermedi.
Klothoyagmur (Tellwe): Net bir vade vermedi.
Oylum Genç: Net bir vade vermedi.
Neva Demir: Net bir vade vermedi.
Neva Demir (2): Mart 2020
Melisa Donukuk: Ay olarak vade vermedi.
Melisa Donukuk (2): En geç yaz ayları. Hissiyatı Nisan 2020
Rosetta Stone: Ağustos 2019 (Vadesi doldu)
Mısırlı Talia: Eylül 2019 (Vadesi doldu)
Fulya Nas: Ekim 2019 (Vadesi doldu)
Fulya Nas (2): Mart 2020
Dennis: Ekim 2019 (Vadesi doldu)
Lal Akın: Aralık 2019 (Vadesi doldu)
Valentina Wolf: Aralık 2019 (Vadesi doldu)
Melek Kara: Aralık 2019 (Vadesi doldu)
Melek Kara (2): Şubat 2020
Ersan Sam: Ocak 2020 (Vadesi doldu)
Senanur Tan: Ocak 2020 (Vadesi doldu)
Yesilcingene (Tellwe): Ocak 2020 (Vadesi doldu)
Su Mutlu: Ocak 2020 (Vadesi doldu)
Zülal Şen: Şubat 2020
Buğra: Şubat 2020
Özgür Can: Şubat 2020 (Kimle olacağı falda belirmemiş)
Didar Evren: Şubat 2020
Buğra: Şubat 2020
Emre Dinç: Şubat 2020
Medyum Gizem: Şubat 2020
Sevgi Derman: Şubat 2020
Derin Hisler: Mart 2020
Alev Seçkin: Mart 2020
Nisan Yıldız: Mart 2020
Oya Boran: Mart 2020
eflin4 (Tellwe): Mart 2020
Gaus: 2020 yılının ilk 3 ayında.
Zeliş Can: Mart 2020’den sonra.