- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.201
Merakımdan soruyorum siz kendiniz mi söylediniz verdiğiniz tarihler çıkmadı diye de o da tıkanıklık olduğunu söyledi acaba?Fulya Nas: Buluşma zamanını ve olayların gidişatını bilmişti. Fakat Mısırlı Talia gibi 2 aydan sonra olacak dediği şeyler olmadı. Bunun üzerine kendisine aylar sonra ikinci falımı yolladım. Sorduğum konularda tıkanıklık yaşandığı için verdiği vadelerde olayların gerçekleşmediği söyledi. Ayrıca kendinden emin bir şekilde ilk falında olduğu gibi vade verdi. İkinci falı hakkında detaylı analiz ve yorum yapabilmem için beklemem gerekiyor.
Harika analizler olmus, eline koluna saglik.Herkes beğendiği/beğenmediği fal yorumlarını yazsa da yorumculara ona göre fal yollasak
Fulya Nas bende ne iş ile ilgili bildi ne aşk ile ilgili.Merakımdan soruyorum siz kendiniz mi söylediniz verdiğiniz tarihler çıkmadı diye de o da tıkanıklık olduğunu söyledi acaba?
Sevgi Derman'dan yorum alanlar asagidaki linkte kisinin sesi miydi acaba bir dinleyebilir misiniz?
Bunu youtube de buldum falalem Rezzan abla - acaba ayni kisi mi diye?
Ben ikinci falı yollarken bu durumu belirttim.Merakımdan soruyorum siz kendiniz mi söylediniz verdiğiniz tarihler çıkmadı diye de o da tıkanıklık olduğunu söyledi acaba?