- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.221
Ben Melisa Donukuk'u tek geciyorum. Diger falcilarin hepsi bir yana, Melisa bir yana...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben baktirdim acikcasi hic alakasi yoktu benimle ve dedikleri de olmadiBuket turkmene baktiran var mi?
Kesinlikle katılıyorum sana sohbet eşliğinde bakım yapması sanki karşımda gibi hissetiriyor ayrıca olumsuz bile konsuuyor şunu yapma falanUtku İnanç: Öncelikle belirtmeliyim ki çok tatlı birisi. Sadece tatlı değil odaklanarak fal bakan hissiyatlı bir yorumcu. Kendisine iki kere fal yolladım, ilk falında vade vermedi ama söyledikleri olmuştu. Nokta atışları fazlasıyla var. İlk falında söylediklerinin %90’ı olmuştu. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Bayanlarda başta sevmeyip daha sonrasında muptelasi oldugumkişidir bende tavsiye ederimNas Kendinehas: Söylediklerinin %80’i olmuştu. Kendisi çok sık çevrimiçi olmuyor, abartılan yorumculardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Gerçekçi, dürüst, pembe tablo çizmeyen ve nokta atışları yapan bir yorumcu. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Buna 100% katiliyorum. Olur da cok spesifik birsey soyler anlarim ama kendi falimizda kendi ozelliklerimizi bir iki paragraf siralayan yorumculara ayarim gercekten.Anette Claire: Sorduğum sorular yerine falında sadece beni anlattı. Analizleri çok güzeldi. Fakat ben zaten kendimi tanıyorum ve falları kendimizi sormak için yollamıyoruz. Bu kadar güzel hissiyatınla keşke sadece sorduğum sorulara bakarak yeni bir fala davet etmeseydin.
Bana hic cikmadi :/ Bu kadinin durugoru yetenegi var ama bunlari olaylar dongusunde yerli yerine oturtamiyor. Benim aldigim yorumda bu sekildeydi.Nas Kendinehas: Söylediklerinin %80’i olmuştu. Kendisi çok sık çevrimiçi olmuyor, abartılan yorumculardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Gerçekçi, dürüst, pembe tablo çizmeyen ve nokta atışları yapan bir yorumcu. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
Umarım hepimiz için güzel şeyler olur.Kendime biraz zaman vermem lazım yorumcuları değerlendirmek için...şu anda morale ihtiyacım var sanırım ve pembeciler bence en iyiyleri şaka bir yana baktırdığım hepsini 1 ay sonra yorumlamak istiyorum tek tek G geceninkralicesi
Bu arada yorumlara dayanamadım utkuya gönderdimUmarım hepimiz için güzel şeyler olur. ❤
Utku'yu ben de merak ediyorumBu arada yorumlara dayanamadım utkuya gönderdim
Yorumlasın yazarım en azından olumlu yada olumsuz olmasını ve yaparsa analizleriUtku'yu ben de merak ediyorum
Cok sevinirim gercekten.Yorumlasın yazarım en azından olumlu yada olumsuz olmasını ve yaparsa analizleri
Son üç ayda belli bir konu icin ; Didar Evren e ,Bugra ya,Zeus a,Zülal Şen e ve Alex e yorum gönderdim.Beşi de olacak dedi ve beşinin de vadeleri farkliydi Didar evren mayis,Bugra şubat gibi,Zülal Sen mayis haziran,Zeus yıl sonuna dogru dedi.Alex vade vermiyor malum ama uzayacak gibi duruyor dedi .Yine de bu yil icinde sonuclanacak dedi.Vadeleri bekliyorum ,ona göre bilgi vericem ben de :)Herkes beğendiği/beğenmediği fal yorumlarını yazsa da yorumculara ona göre fal yollasak
Çok özel değilse bir şey sormak istiyorum size bir borç durumunuz vardı sizin almak için uğraştığınız o konuda bilen kimlerdiBu arada ,Sevgi Derman in sesi degil evet o .Onun sesi kalindi.iki kez göndermistim patladi bende.. Çigdem Atli da fena patlamisti.hatta hic olurlugu olamayacak bi sey söylemisti ve olmadi zaten.Özgür Can ı da hem begenmemistim hem de cikmamisti.bi kez baktirmistim.Melisa Donukuk karakterde ve anlik durumda cok iyiydi.Vade,gelecek vs cikmadi.Duygu aura da ona benzer tarzdi.Eviriyorum,ceviriyorum Zeus,Bugra,Alex üclüsü degismez favorilerim görünüyor listemde hep yįllardır.Bi Utku inanc kaldi sanirim cok konusulanlardan göndermedigim.
rezzan ablaya hiç baktırmadım o yüzden bilemeyeceğim. ama sesi olgun yaşta bir hanım. genc sesi değil.Hayirlisi olsun cnm. Hazir konusu acilmisken sana da sorayim, Sevgi Derman icin forumda Rezzane abla denilmisti. Falalem Rezzan abla mi yoksa tellwe de Rezzaneabla nickli bir yorumcu var acaba o mu merak ediyorum. Senin bilgin var mi bu konuda?
Birkac gun once de sordum foruma ama kimse bisey yazmadi.
Sevgi Derman'dan yorum alanlar asagidaki linkte kisinin sesi miydi acaba bir dinleyebilir misiniz?
Bunu youtube de buldum falalem Rezzan abla - acaba ayni kisi mi diye?
Herkes herkesin durumunu biliyor, biz gerçekten aile olmuşuz.Çok özel değilse bir şey sormak istiyorum size bir borç durumunuz vardı sizin almak için uğraştığınız o konuda bilen kimlerdi
Evet ,gecen yil topluca bir alacagimiz vardi. Onun sonucunu ilginc bir sekilde Anette claire net olarak bildi diyebilirim.Mısırlı talia da kismen bilmisti.Hatta ,ayin 16 sinda bi kismini alacaksiniz demisti.17 sinde kucuk bir miktar almistik.Kalani da sonra alacaksiniz demisti alamadik 1 yil gecti.Zaten de alamayiz artik.Anette alamayacaksiniz demisti net olarak.Anette ayrica farkli bir konuda sordugum bir soruya da olmayacak demisti ve olmadi evet.Anette konusunda cok emin degilim çünkü bazen gercekten cok iyi bakti bazen de cok bastan savma ve sorduklarima cevap vermedigi oldu israrla sormama ragmen.enteresan gelmisti.Ama hep özenli,kendini vererek ,soruları hic es gecmeden ,profesyonelce ve detayli baktiklari icin alex,bugra ve zeus üçlüsü ilk üçüm net.Bu üçlünün gelecek ve vadesi bende hep daha cok cıktı.Enerji meselesi sanirim.Çok özel değilse bir şey sormak istiyorum size bir borç durumunuz vardı sizin almak için uğraştığınız o konuda bilen kimlerdi