- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.181
bence de değil,daha çatallı bir ses ve daha yavaş konuşuyorSevgi Derman'dan yorum alanlar asagidaki linkte kisinin sesi miydi acaba bir dinleyebilir misiniz?
Bunu youtube de buldum falalem Rezzan abla - acaba ayni kisi mi diye?
Bu arada yıldız falı baktırmışımSevgi dermana baktıranlar ne baktırıyor acaba hangisinden memnun kaldınız
Bir şey değil.G geceninkralicesi K Kanatlarimdantutma tesekkur ederim kizlar. Ben de fala ilk basladigim zaman falalem Rezzanabla dan yorum almistim ve ayni kisiyse eger bosuna gondermeyim diye dusundugum icin sordum.
İyi miydi peki?G geceninkralicesi K Kanatlarimdantutma tesekkur ederim kizlar. Ben de fala ilk basladigim zaman falalem Rezzanabla dan yorum almistim ve ayni kisiyse eger bosuna gondermeyim diye dusundugum icin sordum.
Rezzanabla fali baktirdigim zaman cok mantikli ve olasiligi yuksek gorunse de cikmadi bana maalesef. O nedenle tekrar yorum almayi dusunmuyorum acikcasi. Sevgi Derman ise yorum almak istedigim isimler arasindaydi ve kredisi de biraz fazla oldugundan fikir almadan hemen oyle fal atmak istemedim.İyi miydi peki?
Kesinlikle aynı kişi değil. Şimdi dinledim.
Sende bir gelisme var mi? En son mesajini alintilayip sormustum gerci, yil sonu Aralik ve bu yil Ocak ayi ongorulerinin cikip cikmadigini merak ediyorum...Bekledigini belirtmistin gecen yil Aralik oncesi.bence de aynı değil ben çok baktırdım sevgi derman'a ama alakası yok.
ben de merak ediyorum :) sürekli yeni falcı deniyordu sanırım kendisi ve hep beğeniyordu :)Sende bir gelisme var mi? En son mesajini alintilayip sormustum gerci, yil sonu Aralik ve bu yil Ocak ayi ongorulerinin cikip cikmadigini merak ediyorum...Bekledigini belirtmistin gecen yil Aralik oncesi.
Ocak ayı bitmek üzere, çıkan fal haberleri yok mu?