Fal Sepeti Deneyimleri

Buraya yazmayalı Sevgi Derman, Yağmur, Alex (2. kez), Ayışığın (2.kez), Oylum Genç (Hediye), Fulya Nas (2. kez), Emre Dinç, Medyum Gizem, Su Mutlu (Hediye), Utku İnanç (2. kez) ve Çiğdem Atlı’yı (2.kez) denedim.

📝 Yıllar önce İzmirli Katina’yı denemiştim, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çünkü sorularınızın üzerinden yorum yapıyor, asla fal denilen şey ortada yok.

📝 Ayışığın’ın 3 yıl önceki falına göre şu an evli, mutlu, çocuklu değilim ama en azından 1-2 aylık süreç için yine de denemek istedim.

İyi miydi peki?
Rezzanabla fali baktirdigim zaman cok mantikli ve olasiligi yuksek gorunse de cikmadi bana maalesef. O nedenle tekrar yorum almayi dusunmuyorum acikcasi. Sevgi Derman ise yorum almak istedigim isimler arasindaydi ve kredisi de biraz fazla oldugundan fikir almadan hemen oyle fal atmak istemedim.

💣 Senanur Tan, Yesilcingene, Su Mutlu, Derin Hisler, Didar Evren, Özgür Can, Alev Seçkin, Melek Kara patladı.

💎 Yesilcingene’yi ve Özgür Can’ı çok sevmiştim, umarım sadece vadelerde yanılmışlardır.

☕ Fal baktıracak arkadaşlara nacizane önerilerim;

- Çok sık fal baktırmayın. Çünkü enerjiler karışabiliyor ya da olması gerekenler gecikebiliyor.
- Ne yazık ki fal bir enerji meselesi, enerjinizin uyduğu yorumcuyu bulana kadar maddi ve manevi zarara uğrayabilirsiniz.
- Genelde ilk baktırdığınız fallar daha doğru çıkar. Bu yüzden aynı yorumcuya sık sık fal göndermeyin.
- Fala odaklı yaşamayın, oluruna bırakın. Ayda birkaç kez baktırdığınız fal çıkmış mı diye dinleyin.

bence de aynı değil ben çok baktırdım sevgi derman'a ama alakası yok.
Sende bir gelisme var mi? En son mesajini alintilayip sormustum gerci, yil sonu Aralik ve bu yil Ocak ayi ongorulerinin cikip cikmadigini merak ediyorum...Bekledigini belirtmistin gecen yil Aralik oncesi.

Ocak ayı bitmek üzere, çıkan fal haberleri yok mu? 🤔

Kısmen var, birkaç sayfa önce yazdıklarım yani. Namaste’nin 1 ay sonra iletişim gördüğü bir durum vardı, gerçekten de faldan 1 ay sonra haber aldım geçen gün. Alex, Çingene ve Uyumsuz da o yönde konuşmuşlardı. Gerçi bu iletişimi çok fazla fallara bağlamak da istemiyorum. İşin devamının falcıların dediği gibi olacağını pek sanmıyorum zaten.

💙 Utku İnanç: Öncelikle belirtmeliyim ki çok tatlı birisi. Sadece tatlı değil odaklanarak fal bakan hissiyatlı bir yorumcu. Kendisine iki kere fal yolladım, ilk falında vade vermedi ama söyledikleri olmuştu. Nokta atışları fazlasıyla var. İlk falında söylediklerinin %90’ı olmuştu. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

💜 Nas Kendinehas: Söylediklerinin %80’i olmuştu. Kendisi çok sık çevrimiçi olmuyor, abartılan yorumculardan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Gerçekçi, dürüst, pembe tablo çizmeyen ve nokta atışları yapan bir yorumcu. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

🧡 Çiğdem Atlı: Söylediklerinin %60’ı olmuştu. Nokta atışları var. İş hakkında söyledikleri olmamıştı, aşk konularında daha başarılı. Kahve falı da yollasanız tüm sorularınıza tarot kartlı destekle yanıt bulursunuz, sorularınız cevapsız kalmaz.

X