- 29 Eylül 2019
- 744
- 1.484
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.161
Dominantlıktan ziyade aramızdaki bir geyik muhabbetiydi buHayirlisi olsun insallah da bir sey dikkatimi cekti sakıncası yoksa ; neden yazim hatalarini düzeltmeyi ayrilirken bile birak madınız? Erkeklerin büyük cogunlugu domine kadin sevmez.Bunu merak ettim sadece
Anladım Teşekkürler:)Banada eskisi dedi ama eskisi değilde falın çıkıp çıkmıcağını daha çok merak eder oldum garipEvet katinada gerçekten başarılı birçok yorumcuya göre çıkarsa şaşırıcam net :)
Bana sorduysanız mesajıma yanıt olarak,ben sorumda kimseyi sormadım ama kendisi ısrarla eski kişiyi söyledi ama ona zaman vermedi.Hoşlandığım kişide yok.3 ay için yeni biri dedi.Ama kartların ve kartların sıralanış şeklini Ve hislerinin ısrarla eski kişiyi belirttiğini söyledi.Size belirtti mi ve siz falı beğendiniz mi uyuyor mu size ?AryaDerin size vade olarak bir şey söyledi mi
AryaDerin size vade olarak bir şey söyledi mi
Ben begenmemistim onu.
Önce bize bakarak başlamalısın benceacaba bu siteler yorumcuları nasıl seçiyorlar veya nereden buluyorlar. aslında ben de katinadan anlıyorum ve kendime veya yakın arkadaşlarıma da baktığım oluyor. başvursam mı acaba bende
Hem size hem @Aryaderine sormuştum teşekkür ederim bana da 3-4 ay demiş aryaderine de öyle demiş ilginç inşallah herkese güzel olsun. Kesinlikle kötü olduğunu düşünmüyorum hisli bir falcı farklı süre verdiği oldu mu onu merak ettim sadeceBana sorduysanız mesajıma yanıt olarak,ben sorumda kimseyi sormadım ama kendisi ısrarla eski kişiyi söyledi ama ona zaman vermedi.Hoşlandığım kişide yok.3 ay için yeni biri dedi.Ama kartların ve kartların sıralanış şeklini Ve hislerinin ısrarla eski kişiyi belirttiğini söyledi.Size belirtti mi ve siz falı beğendiniz mi uyuyor mu size ?
Ne demek.3 ay içerisinde dedi.Evet ama katinadan kartlarında kombinasyonlarından anladığı kesin.Çıkarsa şayet çok sürpriz olucak:)HayırlısıHem size hem @Aryaderine sormuştum teşekkür ederim bana da 3-4 ay demiş aryaderine de öyle demiş ilginç inşallah herkese güzel olsun. Kesinlikle kötü olduğunu düşünmüyorum hisli bir falcı farklı süre verdiği oldu mu onu merak ettim sadece
acaba bu siteler yorumcuları nasıl seçiyorlar veya nereden buluyorlar. aslında ben de katinadan anlıyorum ve kendime veya yakın arkadaşlarıma da baktığım oluyor. başvursam mı acaba bende
Sorun disinda olacak ama en son durumunu merak ediyorum acikcasi.acaba bu siteler yorumcuları nasıl seçiyorlar veya nereden buluyorlar. aslında ben de katinadan anlıyorum ve kendime veya yakın arkadaşlarıma da baktığım oluyor. başvursam mı acaba bende
Elifsucanın ilk falları bana da tutmuştu ama sonradan bazı üyelerle birbirimize fallarımız gönderince aynı cümleleri kullandığını görmüştük. Çok ilginç ama sanki hisleri de var gibiydi çözemedik o kadınıMoralim çok bozuk toparlanmaya çalışıyorum ve bu fal işi yüzünden de kendime kızıyorum bir ara gerçekten kaptırmıştım kendimi. Tellweye baktım, asla baktırın diye önermiyorum sadece bana yapılan yorumu paylaşmak istiyorum elifsucan diye birine fal yollamışım ve olumsuz yaşadığım olayın neden olumsuz olduğunu bile yazmış süreci bilmiş. Bu baktırın diye Öner’i değil zaten keşke şu umut peşinde koşmak zorunda kalmasak, birisinde çıkan fal diğerinde tamamen patlıyor şans işi bence. Zaten artık hiççç de içimden gelmiyor umarım en azından çook uzun bir süre baktırmam
şimdi tekrar dinledim sevgi dermanın yorumunu.geçenlerde mısırlı talia ile ilgili yorum yapmıştım.bahsettiğim kişide kötücül enerji olduğunu söylemişti.adını hatırlamadığım bir yorumcu da bunu söylemişti.o kişi sevgi dermanmış.söylediği gibi dualarımı ediyorum şifalanması için ama yorumcunun kim olduğunu dinleyince hatırladımSevgi dermana baktıranlar ne baktırıyor acaba hangisinden memnun kaldınız
Kesinlikle aynı kişi değil. Şimdi dinledim.Sevgi Derman'dan yorum alanlar asagidaki linkte kisinin sesi miydi acaba bir dinleyebilir misiniz?
Bunu youtube de buldum falalem Rezzan abla - acaba ayni kisi mi diye?