Fal Sepeti Deneyimleri

AryaDerin AryaDerin size vade olarak bir şey söyledi mi
Bana sorduysanız mesajıma yanıt olarak,ben sorumda kimseyi sormadım ama kendisi ısrarla eski kişiyi söyledi ama ona zaman vermedi.Hoşlandığım kişide yok.3 ay için yeni biri dedi.Ama kartların ve kartların sıralanış şeklini Ve hislerinin ısrarla eski kişiyi belirttiğini söyledi.Size belirtti mi ve siz falı beğendiniz mi uyuyor mu size ?

Bana sorduysanız mesajıma yanıt olarak,ben sorumda kimseyi sormadım ama kendisi ısrarla eski kişiyi söyledi ama ona zaman vermedi.Hoşlandığım kişide yok.3 ay için yeni biri dedi.Ama kartların ve kartların sıralanış şeklini Ve hislerinin ısrarla eski kişiyi belirttiğini söyledi.Size belirtti mi ve siz falı beğendiniz mi uyuyor mu size ?
Hem size hem @Aryaderine sormuştum teşekkür ederim bana da 3-4 ay demiş aryaderine de öyle demiş ilginç inşallah herkese güzel olsun. Kesinlikle kötü olduğunu düşünmüyorum hisli bir falcı farklı süre verdiği oldu mu onu merak ettim sadece

Hem size hem @Aryaderine sormuştum teşekkür ederim bana da 3-4 ay demiş aryaderine de öyle demiş ilginç inşallah herkese güzel olsun. Kesinlikle kötü olduğunu düşünmüyorum hisli bir falcı farklı süre verdiği oldu mu onu merak ettim sadece
Ne demek.3 ay içerisinde dedi.Evet ama katinadan kartlarında kombinasyonlarından anladığı kesin.Çıkarsa şayet çok sürpriz olucak:)Hayırlısı

Daha once Falsepeti Sevgi Derman icin Rezzane abla denilmis. Falalem Rezzan abla mi yoksa tellwede Rezzaneabla diye bir falci var o mu acaba? Bilgisi olan yesillendirsin :)

acaba bu siteler yorumcuları nasıl seçiyorlar veya nereden buluyorlar. aslında ben de katinadan anlıyorum ve kendime veya yakın arkadaşlarıma da baktığım oluyor. başvursam mı acaba bende :işsiz: :KK64:
acaba bu siteler yorumcuları nasıl seçiyorlar veya nereden buluyorlar. aslında ben de katinadan anlıyorum ve kendime veya yakın arkadaşlarıma da baktığım oluyor. başvursam mı acaba bende :işsiz: :KK64:
Sorun disinda olacak ama en son durumunu merak ediyorum acikcasi.
Hatirladigim kadariyla Aralik ve Ocak ayini bekliyordun belirtilen ongoruler icin. Su Mutlu icin yazmistin ornegin, Ocak ayi bitmek uzere bir degerlendirme yapsan ne guzel olur. Falsepeti'nde oldukca aktif ve genelde memnunsun yorumculardan. Gecen yil sonu bu yilbasi icin vade verilen ve gerceklesen ongoruler oldu mu hic?

Moralim çok bozuk toparlanmaya çalışıyorum ve bu fal işi yüzünden de kendime kızıyorum bir ara gerçekten kaptırmıştım kendimi. Tellweye baktım, asla baktırın diye önermiyorum sadece bana yapılan yorumu paylaşmak istiyorum elifsucan diye birine fal yollamışım ve olumsuz yaşadığım olayın neden olumsuz olduğunu bile yazmış süreci bilmiş. Bu baktırın diye Öner’i değil zaten keşke şu umut peşinde koşmak zorunda kalmasak, birisinde çıkan fal diğerinde tamamen patlıyor şans işi bence. Zaten artık hiççç de içimden gelmiyor umarım en azından çook uzun bir süre baktırmam

Moralim çok bozuk toparlanmaya çalışıyorum ve bu fal işi yüzünden de kendime kızıyorum bir ara gerçekten kaptırmıştım kendimi. Tellweye baktım, asla baktırın diye önermiyorum sadece bana yapılan yorumu paylaşmak istiyorum elifsucan diye birine fal yollamışım ve olumsuz yaşadığım olayın neden olumsuz olduğunu bile yazmış süreci bilmiş. Bu baktırın diye Öner’i değil zaten keşke şu umut peşinde koşmak zorunda kalmasak, birisinde çıkan fal diğerinde tamamen patlıyor şans işi bence. Zaten artık hiççç de içimden gelmiyor umarım en azından çook uzun bir süre baktırmam
Elifsucanın ilk falları bana da tutmuştu ama sonradan bazı üyelerle birbirimize fallarımız gönderince aynı cümleleri kullandığını görmüştük. Çok ilginç ama sanki hisleri de var gibiydi çözemedik o kadını 😂

Çıkan/çıkmayan fal haberi ile geldim. Hoşlandığım ve görüştüğüm biri vardı onunla alakalı fal baktırmıştım. Süreç olumsuz sonlandı. Sonrasında fal baktırdığımda tekrar mesaj atacak vs diyenler oldu ama çoğunun vadesi geçti. O yüzden fallarım sonuçlandı sayılır.

Çıkan fallar:

Bir tek yeşilçingene olumsuz olacağını bildi. Hem de zamanıyla beraber diyebilirim. Söylediği tarihte iletişimimiz koptu. Hayatıma başka birinin gireceğini söyledi çıkarsa yazarım.
Aynı zamanda uyumsuz da aramızda bir problem yaşanacağını ama uzun bir süreçten sonra ilişkimiz olacağını söylemiş. Aramızda olumsuzluk olacağını bilmiş oldu ama sonucu bilemedi.

Çıkmayan fallar:

Ece Katre
Bilge Saygın (falı çok olumluydu çıkmadı ama söylediği tarihte buluşma olmuştu.)
Zülal Şen
Sezen Yıldız
Alev Seçkin
Mistik Alesia
Neva Demir
Buket Türkmen
Medyum Namaste (henüz vadesi dolmadı ama o da olumlu konuşmuştu)

Bu yorumcular arasında hayatıma başka biri gireceğini söyleyenler de oldu. Henüz öyle bir durum da söz konusu değil. Olur da çıkarsa yazarım.

ben de çıkan bir fal haberi vermek istiyorum, görüstügüm birisi vardı zülal şen, yorumcu zeus, Anette Claire, sana ölüyor bitiyor vırt zırt dediler. sevgi derman çat çat başka biri var dedi kişileri oyalıyor onunla da çıkmıyor seni de oyalamıstı dedi ve ben dün çocukla iletisimimi kestim sildim onu engelledim. sevgi yüzde 70 bildi. en ihtimal vermedigim oydu ve dedigi gibi oldu.
alex de soyle bildi bundan bi cacık olmaz dıye dıye adamın agzında tüy bitti o da haklıymıs.

Hayirlisi olsun cnm. Hazir konusu acilmisken sana da sorayim, Sevgi Derman icin forumda Rezzane abla denilmisti. Falalem Rezzan abla mi yoksa tellwe de Rezzaneabla nickli bir yorumcu var acaba o mu merak ediyorum. Senin bilgin var mi bu konuda?
Birkac gun once de sordum foruma ama kimse bisey yazmadi.

Sevgi dermana baktıranlar ne baktırıyor acaba hangisinden memnun kaldınız
şimdi tekrar dinledim sevgi dermanın yorumunu.geçenlerde mısırlı talia ile ilgili yorum yapmıştım.bahsettiğim kişide kötücül enerji olduğunu söylemişti.adını hatırlamadığım bir yorumcu da bunu söylemişti.o kişi sevgi dermanmış.söylediği gibi dualarımı ediyorum şifalanması için ama yorumcunun kim olduğunu dinleyince hatırladım :KK43: bir de böyle can sıkıcı bir durum var. Doğru mudur değil midir bilemem ama çok beğenilen iki yorumcu da aynı şeyi söylemiş

X