Fal Sepeti Deneyimleri

Su Mutlu hediye falımı aldı, ilk falıyla aynı şeyleri söyledi. Ayrıca tüm sorularımı yanıtlamayarak vade vermedi, daha detaylı bir fal için su falına davet etti.

özgür can'ı deneyen var mı nasıl? biraz bakındım araştırdım beğenmeyenlerde var galiba..katina baktırmak istiyorum çünkü kararsız kaldım yeni birini denemek istiyorum.

herkese merhaba.. benim iş olumsuz sonuçlandı (ben iş için hep baktırmıştım, aşk için değil.) buraya çıkan çıkmayan falları yazıp fal defterini de kapatıyorum.
özgür can:tamamen patladı
bilge saygın: patlamış
didar evren: patlamış
sevgi derman: çok çok iddialı konuşmuş, patladı
venüs ateş ve zülal şen kısmen çıktı diyebilirim aslında olumsuz konuşmuşlar.
mısırlı talia: çıkmasını çok isterdim tamamen patlamış
alex: patladı
zeliş can, lal akın, senanur tanatladı
telwede uyumusza iki kez baktırmışım, ilki patlamış ikincisin de tam tersi konuşmuş. kimseye güvenim kalmadığından ne çıktı diyebilirim ne de çıkmadı diyebilirim.
listeyi yazarken kendimden utandım resmen, fala ihtiyaç duymayacağımız huzurlu günler diliyorum herkese..

Fulya Nas dan yorum alan oldu mu? Dün gördüm ,sırada bekleyen cok kisi vardi.puani yüksek ,yorumlari cok iyiydi.Deneyen oldu mu burdan?

Kızlar fal attım birazcık biriken kredimin üstüne ekleyip sürpriz yorumcuya atayım dedim. Ama bu sefer soru sormadan atmak istedim ve açıklama kısmında klasik ve genel fal bakılmazsa spesifik olursa çok memnun olacağımı söyledim ve hiç soru sormadan gönderdim. Önce zeliş can havuzdan aldı tabi soru sormadığım görünce geri havuza bıraktı :) kendisi 3000 küsür fal bakmış bir falcı halbuki ama yetenekli olmadığını, sorulardan yürüdüğünü düşündürdü bu bana. Daha sonra kaan balkan almış falı hiçbir nokta atışı olmayan genel bir fal atmış. Bilgilerimi güncellemeyi unutmuşum işsizmişim gibi fal bakmış falan. Valla her fal deneyimim pişmanlık oluyor, bu sefer kararlıyım uzun bi süre baktırmayacağım

Bence buradaki herkesin (ben dahil-hatta özellikle benn) modunu yükseltmesi lazım. Burayı aylar yıllardır okuyan, yeni takip eden veya ileride elbet bir dertten yolu buraya düşecekler için söylüyorum, bir zamanlar benim gibi tek tek bu sayfaları okuyup faldan medet umacak, tırım tırım geleceği bilen birini arayacak herkese söylüyorum lütfen modunuzu yükseltin. geçen bir yazı okudum buradaki herkesle paylaşmak istiyorum bunu: ”dünyaya geldiğin zaman bu dert seninle birlikte mi dünyaya geldi? dünyadan giderken bu dert seninle birlikte olacak mı? seninle birlikte gelmeyen ve giderken de seninle birlikte olmayacak olan bir dert, senin bu kadar zamanını almamalı.” Güçlü olun, hiçbir acı baki değil kimine daha sert üflemek gerekiyor cidden

Kesinlikle katılıyorum. Siz falcıya gitseniz de gitmeseniz de olacak olan oluyor. Üzülmek de hiç bir şekilde olumlu yönde etkilemiyor akıbetinizi. Hatanın sizde olduğundan eminseniz fal baktırmak yerine somut bir şekilde hatayı telafi etmeyi deneyin. Yok öyle değilse de kendinizi parçalamak yerine keyfinize bakın. Bir de şu var ki, hiç kimse üzgün ve karamsar bir insanın yanına gitmek istemiyor. Siz moralinizi ve enerjinizi yüksek tutun, o zaman yanınızda illa ki birileri olacak.

Gerek fal sepetinde gerekse farklı platformlarda o kadar çok yorum aldım ki...hatta bu fal işlerine ilk bulaştığımda ki yorumlar gerçekleşmiş olsaydı şimdiye kadar çoktan çoktan hayatlarımızdan gereksiz insanları çıkarıp evlenmiş olurduk.çok ayrıldık çok barıştık biz.geçen gün 15 ay önceki bir yorumu dinledim.şimdiki ruh halime de uygun merak etme yine dönecek siz kopamazsınız,şimdiye dek bir sürü çift için yorum yaptım sizin ki gibi bir bağ görmedim,hissetmedim.İnanılmaz bir çekim var aranızda falan filan...hep aynı şeyler söylenmiş aslında.baya bir süre fal baktırmayacağım.net! Bu arada gelinen son aşama da şöyle
2,5 senemin emeği adama bağlaç olan de’leri ayırtabilmek olmuş

Böyle ayrılık olmaz barışırsınız da bundan bişey çıkarmı bilmiyorum

Talia’nın ruh eşim dediyi adam tam tersi çıktı Bu arada Ece Katre ve Sevgi Derman bildiler bu adamla birlikte olmayacağım mı
Merhabalar, Ece Katre’ye ne zaman baktırmıştınız?Ece katre sadece aşk yorumu istediğim halde eskiyi gördü ama kartları yorumlaması gayet iyi hatta çok iyiydi diyebilirim.

Hayirlisi olsun insallah da bir sey dikkatimi cekti sakıncası yoksa ; neden yazim hatalarini düzeltmeyi ayrilirken bile birak madınız? Erkeklerin büyük cogunlugu domine kadin sevmez.Bunu merak ettim sadece

Merhabalar, Ece Katre’ye ne zaman baktırmıştınız?Ece katre sadece aşk yorumu istediğim halde eskiyi gördü ama kartları yorumlaması gayet iyi hatta çok iyiydi diyebilirim.

Merhaba canım Ben Ece Katre’e 2 hafta önce baktırdım ve yeni birisi var değimde git buluş aklında kalmasın ama bu adam senin kısmetin değil dedi. Bence de iyi bakıyor. Ücretİ de fena değil uygun

Merhaba canım Ben Ece Katre’e 2 hafta önce baktırdım ve yeni birisi var değimde git buluş aklında kalmasın ama bu adam senin kısmetin değil dedi. Bence de iyi bakıyor. Ücretİ de fena değil uygun
Anladım Teşekkürler:)Banada eskisi dedi ama eskisi değilde falın çıkıp çıkmıcağını daha çok merak eder oldum garip Evet katinada gerçekten başarılı birçok yorumcuya göre çıkarsa şaşırıcam net :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…