- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Demire hangi falı baktirmaliyim :)Mısırlı Talia öneririm , her konuda yorum yapıyor. Onun dışında Demir'i yazmayı unutmuşum onada baktırabilirsiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demire hangi falı baktirmaliyim :)Mısırlı Talia öneririm , her konuda yorum yapıyor. Onun dışında Demir'i yazmayı unutmuşum onada baktırabilirsiniz.
Rica ederim , sizin benim baktırmadıklarımdan önereceğiniz var mı?Teşekkür ederim ikisinden birini deneyeceğim
Kahve veya Tarot baktırabilirsiniz.Demire hangi falı baktirmaliyim :)
Fal sepetini yeni deneyimleyecegim tellwe de baktirdim da öyle iyi falcı yok.Rica ederim , sizin benim baktırmadıklarımdan önereceğiniz var mı?
Valla direk iade ettiler kredileriHiç sorun çıkarmadan gerçekten hemen böyle yardımcı oldularsa gerçekten bravo
Ben olsam kredi iadesi + %50 indirim kuponunu tercih ederdim
Hahahaha vallahi öyle, ben de acaba günahını mı alıyorum diye düşünüyorum hep ama sonunda reklam çıkıyor yine. :)Al benden de o kadar Purring. Üstüne üstlük bir de "acaba haksızlık mı ettim falcıya" diye kalkıp burada kendi kendimi sorguladım, "belki o gün benim enerjim düşüktü" diye ahahaha. Neyse uzatmayayım.
Emre dinç vadeleri tutuyor muFal sepetinde benimde fazlaca deneyimin oldu sizlerle paylaşmak istiyorum bunları umarım fikir olur sizlerde..
Derin Hisler : Kahve falı baktırmıştım Şubat ayında kızımın sağlık sorunlarından dolayı onları sormuştum bana vade vermedi ama düzeleceğini söylemişti şükür kızım iyi oldu.
Emre Dinç : Onada kahve falı atmıştım ayını hatırlamıyorum şimdi ama beğenmiştim genel evlilik hayatım ile ilgili mantıklı şeyler söylemişti.
Alex : Eşimin işi nedeniyle bir kaç ay yurtdışına gideceğini söylemişti olmaz öyle şey demiştim ama eşim Eylül ayında iş için Kazakistana gidecek bir kaç ay gelmeyecek.
Duygu Aura : Çok tatlı dilli ama bana pembeci geldi , su zamana kadar dediklerini yaşamadım ama zamanı geldiğinde çıkarsa tekrardan yazarım.
Mısırlı Talia : Şiddetle tavsiye ederim , sağlam bir yorumcu yakalamak artık zor ama.
Anette Claire : Falımı geri çektiğim birisi 1.5 gün beklememe rağmen hala önümde 3 kişi olduğundan baktırmadım.
Efsun Zengin : Güzel ve tutarlı konuşuyor bekleyip göreceğim , bunda da çıkarsa yazarım.
Özgür Can : Havuzdan almıştı falımı beğenmedim.
Melih : Eski bir yorumcu tekrardan geldi , yorumlarını beğeniyorum.
Nesibe : Tavsiye ederim , çok önceden baktırmıştım ve bir çok dediği çıktı.
Gaus : Muallakta kaldığım bir yorumcu kendisi , tavsiye ederim de diyemem tavsiye etmemde diyemem size kalmış
Dennis : Güzel yorumluyor , vade vererek yorum aldığım birisi.
Bilge Saygın : Ne iyi ne kötü diyebilirim deneyebilirsiniz.
Ayışığı , Lal Akın , Duru Doğan , Samantha Grey , Ersan Sam , Neva Demir... Bunlardan kesinlikle uzak durun paranıza yazık olur.
Baktırdıkça yazarım.
Evet tuttuğuda oldu , tutmadığıda oldu ama genel olarak yorumu iyiydi.Emre dinç vadeleri tutuyor mu
Nesibeye baktırdın mı?Evet tuttuğuda oldu , tutmadığıda oldu ama genel olarak yorumu iyiydi.
Nesibe : Tavsiye ederim , çok önceden baktırmıştım ve bir çok dediği çıktı.Nesibeye baktırdın mı?
Kızlar 3 kişiye falımı yolladım, bekliyorum
Kavansit Sizin kariyer iş durumunda falci öneriniz var mı acabaOooo! Benim geçen haftaki krizim gibi olmuş :))) Kim o 3 kişi?
Selamlar , talia hangi fal türünde en iyi sizce?Mısırlı Talia öneririm , her konuda yorum yapıyor. Onun dışında Demir'i yazmayı unutmuşum onada baktırabilirsiniz.
Kavansit Sizin kariyer iş durumunda falci öneriniz var mı acaba
Ağırlıklı olarak aşk baktıracaksınız Katina ama genel bir yorum istiyorsanız Tarot diyebilirim.Selamlar , talia hangi fal türünde en iyi sizce?
Teşekkür ederimKariyer için pek baktırmadım, nedense o konuya kadersel yaklaşmıyorum :)) ama Binnaz'da Ares Levi ve Nil Güneş'in o konuda kısa vade için söyledikleri biraz çıkmıştı. Bir de geçen yıl Elif Hanzade'ye iş konusunu sormuştum ama falı pek anlayamamıştım açıkçası...
Param olsa ben de atardım hahaahKızlar 3 kişiye falımı yolladım, bekliyorum
Anette hakkındaki yorumlarını bekliyoruz :)Anette Claire, Venüs Ateş, Bade Doğan isimli falcılara kahve falı attım Toplam 75 kredi tuttu.