- 2 Temmuz 2019
- 332
- 336
- 23
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Demire hangi falı baktirmaliyim :)Mısırlı Talia öneririm , her konuda yorum yapıyor. Onun dışında Demir'i yazmayı unutmuşum onada baktırabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demire hangi falı baktirmaliyim :)Mısırlı Talia öneririm , her konuda yorum yapıyor. Onun dışında Demir'i yazmayı unutmuşum onada baktırabilirsiniz.
Rica ederim , sizin benim baktırmadıklarımdan önereceğiniz var mı?Teşekkür ederimikisinden birini deneyeceğim
Kahve veya Tarot baktırabilirsiniz.Demire hangi falı baktirmaliyim :)
Fal sepetini yeni deneyimleyecegimRica ederim , sizin benim baktırmadıklarımdan önereceğiniz var mı?
Valla direk iade ettiler kredileriHiç sorun çıkarmadan gerçekten hemen böyle yardımcı oldularsa gerçekten bravo
Ben olsam kredi iadesi + %50 indirim kuponunu tercih ederdim![]()
Hahahaha vallahi öyle, ben de acaba günahını mı alıyorum diye düşünüyorum hep ama sonunda reklam çıkıyor yine. :)Al benden de o kadar Purring. Üstüne üstlük bir de "acaba haksızlık mı ettim falcıya" diye kalkıp burada kendi kendimi sorguladım, "belki o gün benim enerjim düşüktü" diye ahahaha. Neyse uzatmayayım.
Emre dinç vadeleri tutuyor muFal sepetinde benimde fazlaca deneyimin oldu sizlerle paylaşmak istiyorum bunları umarım fikir olur sizlerde..
Derin Hisler : Kahve falı baktırmıştım Şubat ayında kızımın sağlık sorunlarından dolayı onları sormuştum bana vade vermedi ama düzeleceğini söylemişti şükür kızım iyi oldu.
Emre Dinç : Onada kahve falı atmıştım ayını hatırlamıyorum şimdi ama beğenmiştim genel evlilik hayatım ile ilgili mantıklı şeyler söylemişti.
Alex : Eşimin işi nedeniyle bir kaç ay yurtdışına gideceğini söylemişti olmaz öyle şey demiştim ama eşim Eylül ayında iş için Kazakistana gidecekbir kaç ay gelmeyecek.
Duygu Aura : Çok tatlı dilli ama bana pembeci geldi , su zamana kadar dediklerini yaşamadım ama zamanı geldiğinde çıkarsa tekrardan yazarım.
Mısırlı Talia : Şiddetle tavsiye ederim , sağlam bir yorumcu yakalamak artık zor ama.
Anette Claire : Falımı geri çektiğim birisi 1.5 gün beklememe rağmen hala önümde 3 kişi olduğundan baktırmadım.
Efsun Zengin : Güzel ve tutarlı konuşuyor bekleyip göreceğim , bunda da çıkarsa yazarım.
Özgür Can : Havuzdan almıştı falımı beğenmedim.
Melih : Eski bir yorumcu tekrardan geldi , yorumlarını beğeniyorum.
Nesibe : Tavsiye ederim , çok önceden baktırmıştım ve bir çok dediği çıktı.
Gaus : Muallakta kaldığım bir yorumcu kendisi , tavsiye ederim de diyemem tavsiye etmemde diyemem size kalmış
Dennis : Güzel yorumluyor , vade vererek yorum aldığım birisi.
Bilge Saygın : Ne iyi ne kötü diyebilirim deneyebilirsiniz.
Ayışığı , Lal Akın , Duru Doğan , Samantha Grey , Ersan Sam , Neva Demir... Bunlardan kesinlikle uzak durun paranıza yazık olur.
Baktırdıkça yazarım.
Evet tuttuğuda oldu , tutmadığıda oldu ama genel olarak yorumu iyiydi.Emre dinç vadeleri tutuyor mu
Nesibeye baktırdın mı?Evet tuttuğuda oldu , tutmadığıda oldu ama genel olarak yorumu iyiydi.
Nesibe : Tavsiye ederim , çok önceden baktırmıştım ve bir çok dediği çıktı.Nesibeye baktırdın mı?
Kızlar 3 kişiye falımı yolladım, bekliyorum![]()
Oooo! Benim geçen haftaki krizim gibi olmuş :))) Kim o 3 kişi?
Selamlar , talia hangi fal türünde en iyi sizce?Mısırlı Talia öneririm , her konuda yorum yapıyor. Onun dışında Demir'i yazmayı unutmuşum onada baktırabilirsiniz.
Ağırlıklı olarak aşk baktıracaksınız Katina ama genel bir yorum istiyorsanız Tarot diyebilirim.Selamlar , talia hangi fal türünde en iyi sizce?
Teşekkür ederimKariyer için pek baktırmadım, nedense o konuya kadersel yaklaşmıyorum :)) ama Binnaz'da Ares Levi ve Nil Güneş'in o konuda kısa vade için söyledikleri biraz çıkmıştı. Bir de geçen yıl Elif Hanzade'ye iş konusunu sormuştum ama falı pek anlayamamıştım açıkçası...
Param olsa ben de atardım hahaahKızlar 3 kişiye falımı yolladım, bekliyorum![]()
Anette hakkındaki yorumlarını bekliyoruz :)Anette Claire, Venüs Ateş, Bade Doğan isimli falcılara kahve falı attımToplam 75 kredi tuttu.