Fal Sepeti Deneyimleri

Al benden de o kadar Purring. Üstüne üstlük bir de "acaba haksızlık mı ettim falcıya" diye kalkıp burada kendi kendimi sorguladım, "belki o gün benim enerjim düşüktü" diye ahahaha. Neyse uzatmayayım.
Hahahaha vallahi öyle, ben de acaba günahını mı alıyorum diye düşünüyorum hep ama sonunda reklam çıkıyor yine. :)

Fal sepetinde benimde fazlaca deneyimin oldu sizlerle paylaşmak istiyorum bunları umarım fikir olur sizlerde..

Derin Hisler : Kahve falı baktırmıştım Şubat ayında kızımın sağlık sorunlarından dolayı onları sormuştum bana vade vermedi ama düzeleceğini söylemişti şükür kızım iyi oldu.

Emre Dinç : Onada kahve falı atmıştım ayını hatırlamıyorum şimdi ama beğenmiştim genel evlilik hayatım ile ilgili mantıklı şeyler söylemişti.

Alex : Eşimin işi nedeniyle bir kaç ay yurtdışına gideceğini söylemişti olmaz öyle şey demiştim ama eşim Eylül ayında iş için Kazakistana gidecek ☹️bir kaç ay gelmeyecek.

Duygu Aura : Çok tatlı dilli ama bana pembeci geldi , su zamana kadar dediklerini yaşamadım ama zamanı geldiğinde çıkarsa tekrardan yazarım.

Mısırlı Talia : Şiddetle tavsiye ederim , sağlam bir yorumcu yakalamak artık zor ama.

Anette Claire : Falımı geri çektiğim birisi 1.5 gün beklememe rağmen hala önümde 3 kişi olduğundan baktırmadım.

Efsun Zengin : Güzel ve tutarlı konuşuyor bekleyip göreceğim , bunda da çıkarsa yazarım.

Özgür Can : Havuzdan almıştı falımı beğenmedim.

Melih : Eski bir yorumcu tekrardan geldi , yorumlarını beğeniyorum.

Nesibe : Tavsiye ederim , çok önceden baktırmıştım ve bir çok dediği çıktı.

Gaus : Muallakta kaldığım bir yorumcu kendisi , tavsiye ederim de diyemem tavsiye etmemde diyemem size kalmış 😉

Dennis : Güzel yorumluyor , vade vererek yorum aldığım birisi.

Bilge Saygın : Ne iyi ne kötü diyebilirim deneyebilirsiniz.

Ayışığı , Lal Akın , Duru Doğan , Samantha Grey , Ersan Sam , Neva Demir... Bunlardan kesinlikle uzak durun paranıza yazık olur.

Baktırdıkça yazarım.
Emre dinç vadeleri tutuyor mu

Kavansit Kavansit Sizin kariyer iş durumunda falci öneriniz var mı acaba 🧚‍♀️

Kariyer için pek baktırmadım, nedense o konuya kadersel yaklaşmıyorum :)) ama Binnaz'da Ares Levi ve Nil Güneş'in o konuda kısa vade için söyledikleri biraz çıkmıştı. Bir de geçen yıl Elif Hanzade'ye iş konusunu sormuştum ama falı pek anlayamamıştım açıkçası...

Kariyer için pek baktırmadım, nedense o konuya kadersel yaklaşmıyorum :)) ama Binnaz'da Ares Levi ve Nil Güneş'in o konuda kısa vade için söyledikleri biraz çıkmıştı. Bir de geçen yıl Elif Hanzade'ye iş konusunu sormuştum ama falı pek anlayamamıştım açıkçası...
Teşekkür ederim 💚

X