- 8 Temmuz 2019
- 1.594
- 3.789
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #6.001
En çok beğenilen yorumculardan Mısırlı Talia, Yesilcingene, UYUMSUZZ, Zülal Şen, Buğra, Melisa Donukuk ve Yorumcu Zeus bu ilişki başlayacak dediği halde bazı yorumcuların söylediklerinden dolayı akşam akşam moralim bozuldu. Sizce beklemekten vazgeçmeli miyim?
Sana kendimin bir türlü uygulayamadığı bir bilgi vereyim. Evrende aslında bir şeyi bu kadar düşünmek ve istemek bir tıkanıklığa yol açıyor. İste ve Serbest bırak diye bir enerji yasası var. Ben bunu bir şeyi çok isterken başaramıyorum ama o şeyden vazgeçtiğim anda bir şekilde oluyor mesela. Kuzenim bio enerji uzmanı onun bir kaç taktiğini vermek isterim. Muhtemelen artık serbest bıraktığım için oluyor. Derin bir kaç nefes al ve ver önce. Sonra gözlerini kapat ve olmasını istediğin dileği en ince ayrıntısına kadar imgele. O olursa ne hissedeceğine kadar. Daha sonra bir yere yaz mesela Telefonun Notlar kısmına istediğin dileği olmuş gibi yaz. Örnek olarak şu kişi ile ilişkimiz başladı ve çok mutluyuz gibi net bir şekilde. Sonra düşünmeyi bırak ve fal baktırma bir süre. Fal aslında negatif bir enerjidir ve genelde geciktirici bi etkisi vardır özellikle tarot çok sık baktırma. Mesela gün içinde aklına gelirse kendine şu an yemek yiyorum-çay içiyorum-sohbet ediyorum (artık o an ne yapıyorsan ) de ve üç saniyene sonra kendini hatırlat de beynindeki düşünceye. Her aklına gelişinde bunu yap bir süre sonra enerjini kesmiş olacaksın. Ben 2017 Nisan ayında telefonun not kısmına istediğim üniversiteyi ve bölümü yazıp kalp koymuşum sonra bunu yaptığımı bile unuttum. Ve çok fazla bir umudum yokken yerleştim hukuk fakültesine. Çünkü sözel çıkışlıydım çok fazla matematik yapamam diye düşünüyordum bunun içinde saplantı haline getirmemiştim kazanmayı. Aylar sonra görmüştüm notlarımda. O yüzden yanlış anlamazsan tavsiyem en az 1 ay fal baktırma çok fazla düşünmene sebep oluyorsa buradan bile uzak durabilirsin bir müddet