Fal Sepeti Deneyimleri

Katiee vise ye baktirmis olup begenen begenmeyen var mi? Ben baktirdim 12 dkda yorumlamis cok kisa ve birsuru yazim hatasi olan bir faldi, hic begenmedim umarim dedikleri de cikmaz.

Üzülme, bana da aynısı oldu! Zamanla onlarda anlıyor falcı olmadığını

Öncelikle üzülme... Ona bakarlarsa herkes memnun kaldığı yorumcuyu söylüyor.

Bu söylediklerinden sonra denemek istediğim yorumcular değişti.

Bu fal çıktı mı?

Bu analizlerinizi ben görmemişim. Çok teşekkür ederim, bu analize göre ben de fal göndereceğim.

Fallarda hep aynı 1-2 ay sonrası kesin vade veriliyor bi umutla bekleniyor tekrar baktırınca da yine 2 ay vade... şunu da farkettim ki özellikle falsepetinde baktırdığım fallarda çıkan fallarm çoğunlukla yorumcunun baktığı ilk fallar olmuş.Aynı yorumcuya ikinci kez üçüncü kez baktırdığımda hüsran

Yeniler gözüme çarptı yine siteye girince Senem Şah falan gelmiş galiba deneyen var mı aranızda..en azından ucuz bir de şimdilik

Bugun buket turkmene baktirdim. 9 dk ses kaydi atmis ancak hic memnun olmadim. Biraz basi olumsuzdu acaba ondan mi diye dusundum ama yok ne analizler ne an pek bi sey yoktu. Ayni cumleler dolasip duruyordu. Tatmin olmadim ben bi daha atmam. Son sorumu bile sormadim dusununki hic es gecmem

Bu sabah merak edip Nisan Yıldız'a attım, son 20 kredim vardı. 753 kelimelik yazılı bir yorum göndermiş (özellikle baktım kaç kelime diye ) analize gelince

Sorduğum kişinin bana karşı duygusu olduğunu ama emin olmadığı şeyler olduğunu (soru kısmında neyden emin değil diye sorduğumda, benim hassas bir karaktere sahip olduğumu ama bir o kadar da deli dolu yaşamayı seven birisi olduğum için beni tam çözemediğini, zamanla görüşmelerimiz oldukça fikir edinip Şubat ayının son haftasında veya Mart ayının ilk haftasında açılacağını ve Martın ikinci haftasında sevgili olacağımızı söyledi. Bu kişinin şu zamana kadar 2 ciddi ilişkisi olduğunu birinde evlilikten döndüğünü ama onları tamamen unuttuğunu artık tekrardan ciddi bir ilişki istediğini ve o ilişkininde benimle olacağını 2021 yılının ikinci yarısından sonra evleneceğimizi söyledi.

İş konusunda ise, kendimi çok yıprattığımı, iyi bir dinleme sürecine girmem gerektiğini söyledi. Mart ayında ünvan değişikliği alacağımı bundan dolayı da maddi açıdan da tatmin olacağımı belirtti.

Sağlık yönünden ise, bel ve boyun ağrılarımın olduğunu masa başı çalıştığım için dikkat etmem gerektiğini yoksa bir süre sonra sıkıntıya dönüşeceğini söyledi.

%85-90 doğruluk payı var açıkcası hiç korktuğum gibi olmadı enerjimiz uydu sanırım. Ben beğendim kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…