Fal Sepeti Deneyimleri

Önerdiğin biri var mı peki
Fal sepetinden yok ya. Sadece geçmiş ve an için Talia ve Alex olabilir. Alex gelecek ufak tefek bildi onun dışında kimse yok malesef. Çıkmadığını görünce çok azalttım ayda 1 baktırıyorum neredeyse. Forumda takılmayı bırakamıyorum ama 😂😂

Önerdiğin biri var mı peki
Fal sepetinden yok ya. Sadece geçmiş ve an için Talia ve Alex olabilir. Alex gelecek ufak tefek bildi onun dışında kimse yok malesef. Çıkmadığını görünce çok azalttım ayda 1 baktırıyorum neredeyse. Forumda takılmayı bırakamıyorum ama 😂😂
Kızlar nasıl gözümden kaçmış bilmiyorum ama kahve falı baktırdığım bir yorumcu eski sevgilimin neden benimle iletişim kuracağından, yeni düşündüğüm kişiye dair ne varsa olacakları söylemiş. Şu an yorumcunun söylediklerini yaşıyorum. Özel olarak sormak istedikleriniz varsa cevaplandırabilirim.

Kızlar nasıl gözümden kaçmış bilmiyorum ama kahve falı baktırdığım bir yorumcu eski sevgilimin neden benimle iletişim kuracağından, yeni düşündüğüm kişiye dair ne varsa olacakları söylemiş. Şu an yorumcunun söylediklerini yaşıyorum. Özel olarak sormak istedikleriniz varsa cevaplandırabilirim.
Bahsettiğiniz hangi falcı?

🙏🏻 Mısırlı Talia’dan Alex’e... Buğra’dan Yorumcu Zeus’a... Zülal Şen’den Zeliş Can’a... Özgür Can’dan Melisa Donukuk’a... Oylum Genç’ten Lal Akın’a... Fulya Nas’tan Utku İnanç’a... Neva Demir’den Asu Çiftçi’ye... Yesilcingene’den UYUMSUZZ’a...

En çok beğenilen yorumcular sorduğum kişiyle ilişkiye başlayacağımızı söyledi. Fakat yorum aldığım tüm yorumculardan bu konu için söyledikleri vadeleri sıralayacağım. Umarım bu analizimle herkese yardımcı olurum.

Tüm yorumcuların bu konu için verdiği vadeler;

Utku İnanç: Vade vermedi.
Alex: Vade vermedi.
Kaan Balkan: Vade vermedi.
Oylum Genç: Net bir vade vermedi.
Neva Demir: Net bir vade vermedi.
Melisa Donukuk: Ay olarak vade vermedi.
❌Rosetta Stone: Ağustos 2019 (Vadesi doldu)
❌Mısırlı Talia: Eylül 2019 (Vadesi doldu)
❌Fulya Nas: Ekim 2019 (Vadesi doldu)
❌Dennis: Ekim 2019 (Vadesi doldu)
❌Lal Akın: Aralık 2019 (Vadesi doldu)
❌Valentina Wolf: Aralık 2019 (Vadesi doldu)
❌Melek Kara: Aralık 2019 (Vadesi doldu) - Şubat 2020
Ersan Sam: Ocak 2020
Senanur Tan: Ocak 2020
Yesilcingene: Ocak 2020
Su Mutlu: Ocak 2020
Zülal Şen: Şubat 2020
Buğra: Şubat 2020
Özgür Can: Şubat 2020
Didar Evren: Şubat 2020
Buğra: Şubat 2020
Derin Hisler: Mart 2020
Alev Seçkin: Mart 2020
Gaus: 2020 yılının ilk 3 ayında.
Zeliş Can: Mart 2020’den sonra.
Yorumcu Zeus: Nisan 2020
Çiğdem Atlı: Nisan 2020
Asu Çiftçi: Nisan 2020
UYUMSUZZ: Nisan 2020
Burcu Karen: Haziran 2020
📌 Bu yorumcuların aksine Temmuz ayında fal baktırdığım Nas Kendinehas flört olabilir ama ilişkiniz başlamayacak demişti. Zülal Şen de Temmuz ayında bu şekilde yorum yapmıştı. Fakat Zülal Şen’den 1 hafta önce yorum aldığımda bu sefer ilişkiniz başlayacak dedi. Nas Kendinehas’tan da yakın zamanda yorum almam gerekli.

📌 Çiğdem Atlı’nın da nokta atışları vardı. Fakat birkaç kişiyi karıştırıp yorum yapmış. Kendisi de ilişki için Mart ya da Nisan aylarını söylemiş. Ama bu ilişkinin kimle olacağını net bir şekilde söylememiş.

📌 Özgür Can’ı çok beğenirim, bana Temmuz 2019’dan beri Şubat 2020’de ilişkiye başlayacağımı fakat kimle olacağını net bir şekilde söylemedi. Aynı zamanda sorduğum kişiyle de bir ilişkinin başlayacağını söylemişti.

📌 Burcu Karen hediye falında beni başka birisiyle tanıştırdı, diğer falında sorduğum kişiyle 6-7 ay içinde sevgili olacağımızı söyledi. Fakat buluşma tarihini doğru bilmişti.

📌 Alex de sorduğum kişiyle düşük bir ihtimal ilişkiye başlayacağımızı söylemişti. Fakat ben fal gönderirken soru kısmında o kadar çok detay vermişim ki ben olsam ben de öyle söylerdim.

En çok beğenilen yorumculardan Mısırlı Talia, Yesilcingene, UYUMSUZZ, Zülal Şen, Buğra, Melisa Donukuk ve Yorumcu Zeus bu ilişki başlayacak dediği halde bazı yorumcuların söylediklerinden dolayı akşam akşam moralim bozuldu. Sizce beklemekten vazgeçmeli miyim? 😢

En çok beğenilen yorumculardan Mısırlı Talia, Yesilcingene, UYUMSUZZ, Zülal Şen, Buğra, Melisa Donukuk ve Yorumcu Zeus bu ilişki başlayacak dediği halde bazı yorumcuların söylediklerinden dolayı akşam akşam moralim bozuldu. Sizce beklemekten vazgeçmeli miyim? 😢
Canım bu bahsettiğin kişi ile yüz yüze arada görüşüyor musunuz? Yoksa mesajlaşma ile mi ilerliyor? Yani arada sürekli bir iletişim var mı en azından?

Güncelleme yapıyorum
Melisa Donukuk : İşle ilgili ertelenme olacağını bilmiş. Aşk için 8li vakit demiş 8 gün ve 8 hafta geçti. 8 aya kim öle kim kala😄 unuttum bile ama yazarsa haber veririm ✌
Annette Claire: Direkt işin olmayacak demiş şuan öyle görünüyor ama bakalım. Aşk için ise mantıklı konuşmuş ama net olarak görüşürsünüz dememiş unutmasına izin verme demiş. Çokta fifi artık 😂
Zülal şen: Temmuzda baktırmıştım sorduğum kişiyle 4 ay sonra ilişki olacak demişti olmadı. Ama sürekli konuşacaksınız iletişim görüyorum dedi 1 kere bile konuşmadık temmuzdan beri hahaha iş ile ilgili kesin olacak atanacaksın demiş ama şuan görünürde birşey yok olursa güncellerim
Alex: ilk falından beri ilişki zor olsa da olur demişti olmadı ama şunu da söylemişti başka bir kadın elinden almaya çalışabilir diye. Sanırım bu kısım oldu 😂 Sonrasında tekrar baktırdım ayrılık görmüş ama bilmiyorum haberim yok. İşle ilgili ilk partta olmayacak ikinci partta olacak hemen üzülme demişti şuan öyle görünüyor :) Sınavımın nasıl geçeceğini de bilmişti. Ama ilişki olmadı dediğim gibi ilgilenmiyorum artık.
Talia: 3 kez baktırdım hep zamanı öteledi durdu hiçbir dediği çıkmadı. Sadece geçmiş ve anda şaşırttı o kadar.
Başka falcılar da vardı baktırdığım ama hiç yazmayacağım onları çünkü aklımda bile kalmamışlar :/

Güncelleme yapıyorum
Melisa Donukuk : İşle ilgili ertelenme olacağını bilmiş. Aşk için 8li vakit demiş 8 gün ve 8 hafta geçti. 8 aya kim öle kim kala😄 unuttum bile ama yazarsa haber veririm ✌
Annette Claire: Direkt işin olmayacak demiş şuan öyle görünüyor ama bakalım. Aşk için ise mantıklı konuşmuş ama net olarak görüşürsünüz dememiş unutmasına izin verme demiş. Çokta fifi artık 😂
Zülal şen: Temmuzda baktırmıştım sorduğum kişiyle 4 ay sonra ilişki olacak demişti olmadı. Ama sürekli konuşacaksınız iletişim görüyorum dedi 1 kere bile konuşmadık temmuzdan beri hahaha iş ile ilgili kesin olacak atanacaksın demiş ama şuan görünürde birşey yok olursa güncellerim
Alex: ilk falından beri ilişki zor olsa da olur demişti olmadı ama şunu da söylemişti başka bir kadın elinden almaya çalışabilir diye. Sanırım bu kısım oldu 😂 Sonrasında tekrar baktırdım ayrılık görmüş ama bilmiyorum haberim yok. İşle ilgili ilk partta olmayacak ikinci partta olacak hemen üzülme demişti şuan öyle görünüyor :) Sınavımın nasıl geçeceğini de bilmişti. Ama ilişki olmadı dediğim gibi ilgilenmiyorum artık.
Talia: 3 kez baktırdım hep zamanı öteledi durdu hiçbir dediği çıkmadı. Sadece geçmiş ve anda şaşırttı o kadar.
Başka falcılar da vardı baktırdığım ama hiç yazmayacağım onları çünkü aklımda bile kalmamışlar :/
İkimiz bir çakra falan açtıralım birşey yapalım bizim fallar asla çıkmıyor 🤣😂🤣😂🤣

Güncelleme yapıyorum
Beğenmediklerim :
Öylüm Genç, liya constanta, duygu aura, zülal şen, ahmet cansoy (rezaletti), melek kara, aslı çınar, falcı nezo, emre dinç, Samantha grey, utku inanç.

Tekrar denerim dediklerim
Karakter analizi için Alex
Anlık durumlar için Talia

Belki Nihal soy çok emin değilim.

İkimiz bir çakra falan açtıralım birşey yapalım bizim fallar asla çıkmıyor 🤣😂🤣😂🤣
Valla çakra mı açarız kurşun mu döktürürüz muska mı yaptırırız her neyse yapalım acilen hahaha Hayatıma birileri girip çıkıyor ama kimse tutunamıyor iş desen beklemede nolcak böyle 😂😂
Beni de giderken yanınıza almazsanız alınırım... 🤣

Valla çakra mı açarız kurşun mu döktürürüz muska mı yaptırırız her neyse yapalım acilen hahaha Hayatıma birileri girip çıkıyor ama kimse tutunamıyor iş desen beklemede nolcak böyle 😂😂

Benim iş hayatı iyi de aşk hayatı son 2 yıldır batık, yeni birilerini tanımaya bile üşeniyorum en baştan aynı muhabbetler vık vık, şurda okudum , işim şöyle, burcum öyle bak daha yazarken darlandım🤪eskisi geleydi zaten yapılmışı var işte🤣

Şaka bir yana falcıların bir kısmı ex dönecek dedi, bir kısmı yeni biri dedi. Ne ex döndü ne de yeni biri oldu. Nacizane herkese tavsiyem çok bel bağlamayın, ben ayda 2 fala indirdim çoktan. Daha sık olunca ciddi maddi kayıp çıkmayan şeyler için. Tabi bu bende böyle bazılarınızda da çıkıyor ne güzel😊

Benim iş hayatı iyi de aşk hayatı son 2 yıldır batık, yeni birilerini tanımaya bile üşeniyorum en baştan aynı muhabbetler vık vık, şurda okudum , işim şöyle, burcum öyle bak daha yazarken darlandım🤪eskisi geleydi zaten yapılmışı var işte🤣

Şaka bir yana falcıların bir kısmı ex dönecek dedi, bir kısmı yeni biri dedi. Ne ex döndü ne de yeni biri oldu. Nacizane herkese tavsiyem çok bel bağlamayın, ben ayda 2 fala indirdim çoktan daha sık olunca ciddi maddi kayıp çıkmayan şeyler için. Tabi bu bende böyle bazılarınızda da çıkıyor ne güzel😊
İnşallah güzel olanlar size de çıkar. ❤️❤️❤️

Şaka bir yana falcıların bir kısmı ex dönecek dedi, bir kısmı yeni biri dedi. Ne ex döndü ne de yeni biri oldu. Nacizane herkese tavsiyem çok bel bağlamayın, ben ayda 2 fala indirdim çoktan. Daha sık olunca ciddi maddi kayıp çıkmayan şeyler için. Tabi bu bende böyle bazılarınızda da çıkıyor ne güzel😊
Ben de senin gibi düşünürdüm ama şu sıralar yeni insanlara şans veriyorum ve daha iyi hissediyorum nedense :) Yeni insanlar aynı zamanda yeni enerjiler demek boşver denemeye değer bence 😘🙏

X