Fal Sepeti Deneyimleri

Kesinlikle tavsiye etmediğim yorumcular;

Venüş Ateş (Fal Sepeti)

Bade Doğan (Fal Sepeti)

Sahra Yıldız (Fal Sepeti)

Liya Costanta (Fal Sepeti)

Ersan Sam (Fal Sepeti)

Bubastis999 (Tellwe)

ben binnaza telwe ye baktırmayalı aylar oldu. falsepeti diğerlerine nazaran daha basarılı falcıların oldugunu düşündüğüm bir site. mesela Alex, zeus çok iyi. zaten kimse yüzde yüz bilemez ama yorumlama ve kelime seçişleri muazzam. konuyu ve hissiyatı anlatabiliyorlar.
yani bir falcının bilebilmesinden önce hissiyatı gördüklerini karşıya aktarabilmesi de bir meziyet. ben anlamadıktan, o anlatamadıktan, ruhuna dokunamadıktan sonra zaten onlara bilemedi diyoruz. kelime haznesi önemli kısaca.

ben de Alex ve zeusu beğendim daha yeni baktırmaya basladım 1 ay oldu. yenilerde Anette ve zülal şene baktırdım. bekliyoruz..hepsinin söyledikleri aynı kelime seçişleri farklıydı. çıkarsa yazarım

Bende tam tersine edebiyat parçalayanlara iyi bakmıyorum, çünkü kelime oyunu içinde falda net bir şey olmuyor. Bana herşeyi söyleyecek net ve kısa bir falı tercih ederim

Ne konuda neler cikmis vadeler tutmus mu?
Umarim iyi seyler cikmistir❤

Kızlar kusura bakmayın fazla giremedim siteye. Zülal ve Alex hemen hemen aynı şeyleri söylemişler yeni kişiyle tanışacağımı ve exle birlikte olmayacağımı söylemişler. Zülal daha detaylı olduğu için exle görüşeceğim tarihi de bilmiş. Alex birkaç ay içinde yeni aşk var dedi ve bildi — Ama çok genel bakıyor kendisi. İnşallah hepimizin güzel falları tek tek çıkar

Yorumcuların söylediğini yaşadığınız bir şeyler oldu mu?

Melek Kara cikti demistin bir kismi, ardindan diger ongoruleri de cikti mi sende?
Bir kısmı dediğim vadesi tuttu, ağustos başında baktırmıştım, uzun süredir konuşmam olmayan kişiyle bu ayın sonunda kobuşacaksınız, buluşacaksınız dedi. konuşma oldu buluşma olmadı
Kızlar bana Melek Kara ilk kahve falımda sorduğum kişiyle Aralık ayında sevgili olarak görüşmelerin artacağını söyledi. İlk falında söylediğini yaşadığım hiçbir şey olmadı. İlerleyen zamanda hediye kahve falımı alarak sorduğum kişiyle Ocak ya da Şubat ayında sevgili olarak görüşmelerimizin artacağını söyledi. Şimdilik beklemedeyim.

Mısırlı Talia’dan Alex’e... Buğra’dan Yorumcu Zeus’a... Zülal Şen’den Zeliş Can’a... Özgür Can’dan Melisa Donukuk’a... Oylum Genç’ten Lal Akın’a... Fulya Nas’tan Utku İnanç’a... Neva Demir’den Asu Çiftçi’ye... Yesilcingene’den UYUMSUZZ’a...

En çok beğenilen yorumcular sorduğum kişiyle ilişkiye başlayacağımızı söyledi. Fakat yorum aldığım tüm yorumculardan bu konu için söyledikleri vadeleri sıralayacağım. Umarım bu analizimle herkese yardımcı olurum.

Tüm yorumcuların bu konu için verdiği vadeler;

Utku İnanç: Vade vermedi.
Alex: Vade vermedi.
Kaan Balkan: Vade vermedi.
Oylum Genç: Net bir vade vermedi.
Neva Demir: Net bir vade vermedi.
Melisa Donukuk: Ay olarak vade vermedi.
Rosetta Stone: Ağustos 2019 (Vadesi doldu)
Mısırlı Talia: Eylül 2019 (Vadesi doldu)
Fulya Nas: Ekim 2019 (Vadesi doldu)
Dennis: Ekim 2019 (Vadesi doldu)
Lal Akın: Aralık 2019 (Vadesi doldu)
Valentina Wolf: Aralık 2019 (Vadesi doldu)
Melek Kara: Aralık 2019 (Vadesi doldu) - Şubat 2020
Ersan Sam: Ocak 2020
Senanur Tan: Ocak 2020
Yesilcingene: Ocak 2020
Su Mutlu: Ocak 2020
Zülal Şen: Şubat 2020
Buğra: Şubat 2020
Özgür Can: Şubat 2020
Didar Evren: Şubat 2020
Buğra: Şubat 2020
Derin Hisler: Mart 2020
Alev Seçkin: Mart 2020
Gaus: 2020 yılının ilk 3 ayında.
Zeliş Can: Mart 2020’den sonra.
Yorumcu Zeus: Nisan 2020
Çiğdem Atlı: Nisan 2020
Asu Çiftçi: Nisan 2020
UYUMSUZZ: Nisan 2020
Burcu Karen: Haziran 2020

Son düzenleme:
Vallahi insanda heves birakmiyor burasi.. tellwede yapilan yorumlar sayfasinda oneri sordum yaso onerildi ben de denedim soyledigi bi sey cikinca da oraya yazdim. Ki burda son zamanlarda bi cogunuz beni tanidiniz manyak
Gibi fala sardim her falci icin denedigim yorum yaptim. Ancak o sayfada reklam yaptigim dusunulmus. Bi insani suclamadan mesaj gecmisine bakmak lazim bence. Burada hepimiz gerek ask gerek is zor sureclerden geciyoruz birbirimize oneride bulunuyoruz.
Gercekten her gun keyifle girip yorum okuyup yorum yaziyorum. Bazilarinizla ozelden dertlesip konustuk hatta birbirimizi fal atmayalim diye tuttuk. Neyse sinirlendim

Kızlar falsepetinde ece katreye iki kere fal baktırmışım. İkisinde de %60-70 bilmiş. Tutarlıymış üstelik. Şimdi üçüncüyü gönderdim. Ben beğendim valla ucuz bir de deneyim isterseniz. değişik durumları bilmiş çünkü, zaman sorduğumda da tutturmuş bulluşma iletişim vs gibi. Nazar değmesin bu üçüncüde çıksın inşallah(iyiyse tabi daha gelmedi sonuç:) )

Ben de bir kere baktirmistim ona, yorumlari vs guzeldi analizi de oyle. sadece cok gec bakiyor. Bi de vade tutmadi bende ama tutan ufak seyler olmustu denenebilir evet :) sizin insallah gonlunuze
Gore
Guzel gelir ucuncu falda

Ece katre durumu olumlu görmüştü ama olumsuz oldu malesef. Anlık durumu iyiydi ama gelecek çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…