- 24 Ekim 2017
- 3.131
- 3.062
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.941
Bende tam tersine edebiyat parçalayanlara iyi bakmıyorum, çünkü kelime oyunu içinde falda net bir şey olmuyor. Bana herşeyi söyleyecek net ve kısa bir falı tercih ederimben binnaza telwe ye baktırmayalı aylar oldu. falsepeti diğerlerine nazaran daha basarılı falcıların oldugunu düşündüğüm bir site. mesela Alex, zeus çok iyi. zaten kimse yüzde yüz bilemez ama yorumlama ve kelime seçişleri muazzam. konuyu ve hissiyatı anlatabiliyorlar.
yani bir falcının bilebilmesinden önce hissiyatı gördüklerini karşıya aktarabilmesi de bir meziyet. ben anlamadıktan, o anlatamadıktan, ruhuna dokunamadıktan sonra zaten onlara bilemedi diyoruz. kelime haznesi önemli kısaca.
ben de Alex ve zeusu beğendim daha yeni baktırmaya basladım 1 ay oldu. yenilerde Anette ve zülal şene baktırdım. bekliyoruz..hepsinin söyledikleri aynı kelime seçişleri farklıydı. çıkarsa yazarım
Ne konuda neler cikmisvadeler tutmus mu?
Umarim iyi seyler cikmistir❤
Zaman geçtiğine göre bizi de aydınlatırsanız seviniriz.Onun Kasım dediği şeye uyumsuz Aralık veya daha sonrası dedi. Daha sonrası ne demekseyani bu daha sonrası 1 ay mı 2 ay mı belli değil Bakalım eğer çıkarsa zaten yazacağım buradan.
Yorumcuların söylediğini yaşadığınız bir şeyler oldu mu?Ben bu ay dört kişiye baktırdım. Alex, Buğra, Yesilcingene ve Uyumsuzz..
Alex'e ikinci sefer baktırmış oldum ve genel durumu ve kişi analizi olarak çok iyi fakat nedense ikinci falı biraz daha üstü kapalı geldi bana ve sağolsun sorumu açıkça cevapladı.
Buğra'ya ilk falım bu ve ben enerjisini de anlatma, konuşma biçimini bayağı sevdim. Kişi analizi, geçmiş ve anı çok iyi yorumladı, sorumu da uzunca cevapladı sağolsun
Uyumsuzz'a çekinerek attım ama gerçekten güzel ve samimi şekilde anlatmış fakat biraz daha uzunca olsa daha güzel olabilir. y
Yesilcingene'ye burada ki yorumları görerek merak edip attım fakat falın çok olumsuz olmasından mı nedir enerjim tutmadı, modumu düşürdü maalesefÇok uzun bakım yaptı sağolsun ama dener miyim tekrar bilmiyorum
Melek Kara cikti demistin bir kismi, ardindan diger ongoruleri de cikti mi sende?
Kızlar bana Melek Kara ilk kahve falımda sorduğum kişiyle Aralık ayında sevgili olarak görüşmelerin artacağını söyledi. İlk falında söylediğini yaşadığım hiçbir şey olmadı.Bir kısmı dediğim vadesi tuttu, ağustos başında baktırmıştım, uzun süredir konuşmam olmayan kişiyle bu ayın sonunda kobuşacaksınız, buluşacaksınız dedi. konuşma oldu buluşma olmadı
En olumsuz falım zülaldiCIKAN FAL HABERI ILE GELDIIMMM..
Bana degil amaZulal Sen’i arkadasima onermistim gecen gun cok mutsuzdu bi seyler yasamisti.. Zulal hanim bir araya gelme gormus uc vakte kadar ama biz imkansiz diyoduk. 3 gun sonra gorustuler
Hepimiz icin en olumlu en istedigimiz fallar ciksin insallahEn olumsuz falım zülaldiarkadaşınız için sevindim darısı herkesin başına
Ben de bir kere baktirmistim ona, yorumlari vs guzeldi analizi de oyle. sadece cok gec bakiyor. Bi de vade tutmadi bende ama tutan ufak seyler olmustu denenebilir evet :) sizin insallah gonlunuzeKızlar falsepetinde ece katreye iki kere fal baktırmışım. İkisinde de %60-70 bilmiş. Tutarlıymış üstelik. Şimdi üçüncüyü gönderdim. Ben beğendim valla ucuz bir de deneyim isterseniz. değişik durumları bilmiş çünkü, zaman sorduğumda da tutturmuş bulluşma iletişim vs gibi. Nazar değmesin bu üçüncüde çıksın inşallah(iyiyse tabi daha gelmedi sonuç:) )
Bakalım canım. Fiyatına göre performansı baya yüksek bence:)Ben de bir kere baktirmistim ona, yorumlari vs guzeldi analizi de oyle. sadece cok gec bakiyor. Bi de vade tutmadi bende ama tutan ufak seyler olmustu denenebilir evet :) sizin insallah gonlunuze
Gore
Guzel gelir ucuncu falda
Kızlar falsepetinde ece katreye iki kere fal baktırmışım. İkisinde de %60-70 bilmiş. Tutarlıymış üstelik. Şimdi üçüncüyü gönderdim. Ben beğendim valla ucuz bir de deneyim isterseniz. değişik durumları bilmiş çünkü, zaman sorduğumda da tutturmuş bulluşma iletişim vs gibi. Nazar değmesin bu üçüncüde çıksın inşallah(iyiyse tabi daha gelmedi sonuç:) )