Fal Sepeti Deneyimleri

Lafı geçince ben de Zülal Şen’in falını tekrar dinledim.

Temmuz ayında baktırdığım falda hiçbir şey bilememiş. Sorduğum kişi, exim, sözde yeni tanışacağım kişiler(?) hepsi patlamış
Enerjimiz tutmamış demek ki.

Aynen,ben de temmuzda atmıştım, hiç tutmadı bana da..enerji meselesi demekki, hatta iade almıştım.durumumu dahi yanlış analiz etmişti.

Nas Kendinehas: Yakın geleceğe dair %80 söylediklerini yaşadım. Özellikle aşk konularında çok iyi bir yorumcu. Fakat iş ve tatil konularında söylediklerini yaşamadım, sadece aşk için tavsiye edebilirim.

Asu Çiftçi: Şu anki gidişatı ve sorduğunuz kişiyle sizin şu anki ruh hallerinizi doğru analiz ediyor. Nokta atışları var. Söylediklerinin bir kısmını yaşadım.

Neva Demir: İlişkiye dair gidişatı çok iyi analiz eden bir yorumcu. Hatta bildiğim bir şeyi sordum ve doğru yanıtı aldım. Yorumları kısa olmasa ve bir konuyu çok tekrarlamasa daha güzel olacak.

Utku İnanç: Gelecek için güzel şeyler olacak hissediyorum diye genellemede bulundu, pek detay vermedi. Fakat geçmiş hakkında ve karakter analizi için kesinlikle güvenebilirsiniz.

👁 Lal Akın: Olacak dediği birkaç şeyi söylediği vadede yaşadım. Fakat birkaç ay sonra olacak dediği önemli bir olayı maalesef yaşamadım. Kendisi kişilik analizinde çok iyi.

Fulya Nas: Hemen hemen Lal Akın’la aynı özelliklere sahip. Olacak dediği birkaç şeyi söylediği vadede yaşadım ama birkaç ay sonra olacak dediği önemli bir olayı yaşamadım. Fakat bir konu hakkında şu an bu durum neden böyle diye sormak isterseniz kendisi tavsiyemdir, uzak vade için tavsiye etmiyorum.

Bu yorumcuları bulamazsanız;
Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim yorumcular listesi;

Özgür Can
Zeliş Can
Zülal Şen
Alex
Mısırlı Talia
Oylum Genç
Yorumcu Zeus
Anette Claire
Melisa Donukuk

Bu yorumcuları tavsiye ediyorum;
Söylediklerinin bir kısmını yaşadığım, hissiyatları olduğuna inandığım yorumcular listesi;

Nas Kendinehas
Asu Çiftçi
Duygu Aura
Neva Demir
Utku İnanç
Senanur Tan
Lal Akın
Fulya Nas

Bu yorumcular dışında fal baktırırsanız paranıza yazık olur... Umarım herkese yardımcı olabilirim.

Tellwe’de kesinlikle Bubastis999 adlı yorumcuyu tavsiye etmiyorum. Hatalı fal baktı ve soru kısmında belirttiğim halde soruma cevap vermeye tenezzül etmedi.

Tellwe’de kesinlikle Yesilcingene’yi tavsiye ediyorum. Söyledikleri henüz çıkmasa da kendisine inanıyorum çünkü söyledikleri çok mantıklı ve detaylı analizde bulunmuş. Kesinlikle hissiyatı olan bir yorumcu.

Tellwe’de UYUMSUZZ adlı yorumcuyu tavsiye edebilmem için birkaç ay kadar zamana ihtiyacım var. Kendisi Yesilcingene’yle hemen hemen aynı yorumda bulunmuş. UYUMSUZZ’dan da umutluyum ve kesinlikle hissiyatı olan bir yorumcu.

Fal sepetinde begendiklerim talia,alex ve zümra vede son baktırdıgım kişim medyum gizemdi tüm tespitleri dogruydu hepsinin tam tersi olumsuz konuştu ama gerçekçi dogru bakılmş bir faldı

Bu yorumcuları bulamazsanız;

Bu yorumcuları tavsiye ediyorum;

Bu yorumcular dışında fal baktırırsanız paranıza yazık olur... Umarım herkese yardımcı olabilirim.

Canım tavsiyelerin için teşekkür ederim öncelikle ben de bir kaç tane birşeyler eklemek istiyorum deneyimlerimden..

Sevgi Derman : Pozitif bir ses tonu ve enerjisi var..Söylediklerinin %60-70'ini yaşadım karakter analizi ve olaylar hakkındaki görüşleri de iyi ben onun enerjisini beğeniyorum..

Zülal Şen: Haftada bir fal attığım ve görüşlerine ihtiyaç duyduğum birisi. Söyledikleri çıkıyor ve anlık durum tespitleri de iyi. Enerjimiz tutuyor onunla.

Zeus: Akıcı bir tarzı var ve su gibi anlatıyor her şeyi..Ben arada muhakkak uğradığım bir falcı..Kendisinin görüşleri ve tahminleri de çıkıyor ki bazen olayların fotoğrafını çekiyor bana sanki şaşırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…