- 9 Haziran 2019
- 232
- 310
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.861
Bana daBanada o kadar olumlu konuşmuş ki anlatamam. Vade vermemişti. Sen hayatımda yaşayabileceğin bütün olumsuzlukları şu ana kadar yaşamışsın artık yükselme vakti demişti ama hala ses seda yok
Üzülme onun da bana dediği hiçbir şey çıkmadıFal diyetimi zülal şen için bozdum keşke bozmasaydım o kadar fal baktırdım fal sepetinde o kadar olumsuz konuşmuş ki aşırı moralim bozuldu tek olumsuz konuşan ve o çıkar gibiKendim kaşındım bu bana işaretti ne güzel baktırmıyordum
Yeşilçingene on kere fln falımı iade etmiştirÜzülme onun da bana dediği hiçbir şey çıkmadıbeni bilen bir yeşilçingene var 2.yi bulamadım
Tuhaf tarafı oda çok olumlu konuştu bana. Gerçekten 8 aydır bekle bekle yoruldumÜzülme onun da bana dediği hiçbir şey çıkmadıbeni bilen bir yeşilçingene var 2.yi bulamadım
Siz cingeneye ne baktiriyorsunuzpÜzülme onun da bana dediği hiçbir şey çıkmadıbeni bilen bir yeşilçingene var 2.yi bulamadım
İstediğiniz şey özel değilse biraz bahsedebilir misiniz? Olması imkansıza yakın bir şey miydi?
Fal diyetimi zülal şen için bozdum keşke bozmasaydım o kadar fal baktırdım fal sepetinde o kadar olumsuz konuşmuş ki aşırı moralim bozuldu tek olumsuz konuşan ve o çıkar gibiKendim kaşındım bu bana işaretti ne güzel baktırmıyordum
Üzülme onun da bana dediği hiçbir şey çıkmadıbeni bilen bir yeşilçingene var 2.yi bulamadım
Benim sorduğum kişi hakkında sadece bu kişiden enerjini çek, olaylar ağır ilerleyecek dedi. Ben soru kısmında sadece bu kişiye yönelik sorular sormuştum fakat doğum tarihini belirtmediğim için kahve falıma benim üzerimden baktı. Kahve falında sadece beni tarif etmiş ama sanki beni tanıyor gibi. Bu kişiyi tekrar sorduğumda ikimizin fotoğrafını isteyerek ikinci fala davet etti. Kesinlikle hissiyatı olan birisi fakat benim falım neden böyle oldu anlayamadım...Anette nin falı çıkan var mı? veya baktırıp da zamanları yakınıı bildigi oldu mu?
Bana Yesilcingene ve Zülal Şen hemen hemen aynı gidişatı tarif etti ve verdiği vadeler birbirine çok yakın. Söyledikleri olur mu dersiniz?Zülal Şen bana da çıkmadı, ufak tefek ayrıntılar dışında. Çingene’nin bir konuda dedikleri tamamen çıktı (yani çıktı dediğim şöyle: gidişat onun dediği gibi ilerledi) ama onun dışındaki konular çıkmadı.
Çok soruyorum ama bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Olması imkansız bir şey değildi ama zamanlamanın falcıların dediği şekilde tutması ilginçti. Ex şahsın, benden bir sonraki kız arkadaşından ayrılmasıydı olay. İstediğim veya dilediğim bir şey değildi tam olarak, ama devam edip mutlu olmalarını istediğimi söylesem o da yalan olur :)
Falcılara “ne zaman ayrılacaklar” diye hiç sormamıştım bu arada. Kızı sosyal medya dışında tanımadığım için, onu kötüleyecek bir şey de söylememiştim. Yine de falcılar klasik “o ilişki yüzeysel, Şubat sonunda bitecek” diye diye vadeyi tutturdular :))
3 kere 4’er ay arayla kahve attım ama çok kahveye bağlı baktığını düşünmüyorum bu arada. Bende anı %90 bilen odur ama gelecek için tuttu diyemem henüz vadesini uzun vermişti çünküSiz cingeneye ne baktiriyorsunuzp
Falcılara “ne zaman ayrılacaklar” diye hiç sormamıştım bu arada. Kızı sosyal medya dışında tanımadığım için, onu kötüleyecek bir şey de söylememiştim. Yine de falcılar klasik “o ilişki yüzeysel, Şubat sonunda bitecek” diye diye vadeyi tutturdular :))
Hepimiz fala bağımlı olduk...Benim exin yeni ilişkisi için de aynı geyikler söylenmiştiyüzeysel , çıkar ilişkisi, çok sevmiyor falan ama ilişkilerinde 1 yılı devirdiler nasıl yüzeysellikse:) bir tek uyumsuz yoo onlar seneye ciddi adımlar atacak falan dedi
Sonuç olarak ben uzun süredir ayda 2’ye düşürdüm fal sayısını, çıkmayan bir şeyi ayda 2 kere de olsa hala neden baktırdığımın cevabını araştırıyorum