Fal Sepeti Deneyimleri

Hepimiz fala bağımlı olduk... 🤣
Bu ay göndereceğim 2 kişiden birini belirledim, Binnazda ilk kez birine fal atacağım, Arif Emir. Ama asla online olmuyor, diğer kişiye karar veremedim fal sepeti yağmur ya da instagramda izmirtarot sayfasında Evren varmış. Hep buradan okuduğum isimler. Bu isimlere baktırıp memnun kalan kalmayan varsa yazarsa sevinirim🤗

Bu ay göndereceğim 2 kişiden birini belirledim, Binnazda ilk kez birine fal atacağım, Arif Emir. Ama asla online olmuyor, diğer kişiye karar veremedim fal sepeti yağmur ya da instagramda izmirtarot sayfasında Evren varmış. Hep buradan okuduğum isimler. Bu isimlere baktırıp memnun kalan kalmayan varsa yazarsa sevinirim🤗
Ben de Tellwe’de Klothoyagmur ve Fal Sepeti’nde Yağmur’u düşünüyorum. Deneyenler varsa yorumlarını bekliyorum. 🤗

Ben evrene iki kere anila 1 kere cemile ye de 1 kere fal attim. Suan muhammeti merak
Ediyorum. Evren ayrilma tarihimi
Ve ismindeki 4 harfi vermisti is hayatimi da bilmisti. Gelecek biraz karisik yapma dediklerini yaptim😂 ama ikinci fal daha basitti pisman oldum. Anil da gayet iyiydi cemile de. Cemile ama 3 gunden once
Gorusemezsiniz dedi 1-2 gund egorusyuk

Ben evrene iki kere anila 1 kere cemile ye de 1 kere fal attim. Suan muhammeti merak
Ediyorum. Evren ayrilma tarihimi
Ve ismindeki 4 harfi vermisti is hayatimi da bilmisti. Gelecek biraz karisik yapma dediklerini yaptim😂 ama ikinci fal daha basitti pisman oldum. Anil da gayet iyiydi cemile de. Cemile ama 3 gunden once
Gorusemezsiniz dedi 1-2 gund egorusyuk
Cemile kim evren kim hiç anlamadım 😂😂😂

Ben de Tellwe’de Klothoyagmur ve Fal Sepeti’nde Yağmur’u düşünüyorum. Deneyenler varsa yorumlarını bekliyorum. 🤗

Canım Klothoyagmur’un söyledikleri bana çıktı galiba. Hiç ihtimal vermemiştim çünkü sadece o böyle söylemişti. Bu dönemlerde yeni birisiyle tanışacağımı söyledi gerçekten de öyle oldu:KK15: eğer bu kişiyle ciddiyet olursa falı dörtdörtlük çıkmış oluyor:KK200:

Bana Yesilcingene ve Zülal Şen hemen hemen aynı gidişatı tarif etti ve verdiği vadeler birbirine çok yakın. Söyledikleri olur mu dersiniz?
Çok soruyorum ama bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. 💕 Hangi yorumcuların verdiği vadede olayları yaşamıştınız?

Rica ederim :) Zülal Şen ve Çingene’yi tamamen boş bulmuyorum (özellikle Çingene’yi) ama bende birbirine tamamen zıt konuştukları şeyler de oldu... Genellikle de Çingene haklı çıktı. O yüzden bilemiyorum 🤔

Diğer konudaysa (yani Şubat muhabbeti) Binnaz’dan Arnisa, Zümra, Nil Güneş, Eyüp, Biray ve Zişan tutturmuşlardı. Tellwe’de de Yulee. O zamanlar Fal Sepetine pek bulaşmamıştım henüz :))

Benim exin yeni ilişkisi için de aynı geyikler söylenmişti 😆yüzeysel , çıkar ilişkisi, çok sevmiyor falan ama ilişkilerinde 1 yılı devirdiler nasıl yüzeysellikse:) bir tek uyumsuz yoo onlar seneye ciddi adımlar atacak falan dedi

Sonuç olarak ben uzun süredir ayda 2’ye düşürdüm fal sayısını, çıkmayan bir şeyi ayda 2 kere de olsa hala neden baktırdığımın cevabını araştırıyorum🤣🤣

Çok doğru. Ne hikmetse bizler falcıların gözünde bulunmaz Hint kumaşıyız, ama yeni sevgililerin/ilişkilerin hepsi yüzeysel, çıkarcı vs. :)))) Ha, bana dedikleri doğru çıktı ve gerçekten birkaç ay içinde ayrıldılar, ama falcıların öngörüsünden ziyade bence kızcağız paçayı kurtarmayı seçti sadece.

Yook yokk bozmayin moralinizi ya oyle bi sey ki burda fal isi iyi desek de falciya herkese farkli tutuyo siz yine icinizi
Olumlu tutun :)
Ben de instagramda baktirdigim falciyi dusunuyoeum simdi.. cunku direk ayrilma tarihimi vermisti bana hicbo sey sormuyosun sadece kahve atiyosun sana direk soyluyo.. harfler is hepsi tutmustu. Gelecege var daha
Kimdir bu falcı acaba

X