- 19 Nisan 2019
- 303
- 764
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.841
Ben aylar evvel almıştım canım pembe ötesiydi, bana verilen hiçbir vade tutmadı diye önden yazmıştım , ben eminim söylediğim şey 25 gün içinde olacak sana mahcup olmayacağım falan filan dedi ama dediği tabi ki OLMADIKaan Balkan’dan yorum alan var mı?
Bebeğim şubatta baktırsan Mart Nisan derler inan bana.Sizce her falımda Şubat ayının vade verilmesi tesadüf mü?
Sizce her falımda Şubat ayının vade verilmesi tesadüf mü?
Sizce her falımda Şubat ayının vade verilmesi tesadüf mü?
Bir arkadaşım Yağmur’u tavsiye etti ama hiç çevrimiçi yakalayamadım. Yağmur’u çevrimiçi görünce beni de haberdar edersen sevinirim.Artik son bi fal baktirip altin vurusla bu isi kapatmak istiyorum arkadaslar. Fal
Sepeti olur baska yer olur duzgun onerebilceguniz kim var?
bi de yagmur sothis icin ne diyosunu
Suan cevrimici yagmur sothisBir arkadaşım Yağmur’u tavsiye etti ama hiç çevrimiçi yakalayamadım. Yakalayabilirsen beni de haberdar edersen sevinirim.
Diğer Yağmur’u diyorum ben.Suan cevrimici yagmur sothis❤
Aa duz Yagmur evet onu ben denedim memnunum ben de ondan :)Diğer Yağmur’u diyorum ben.Yağmur Sothis hakkında iyi yorumlar almayınca onu denememeye karar verdim.
Belki de evrenin sana yolladığı işarettir, üzülme... Akşama kadar bekleyelim. ❤Cikmisben de tam aticaktim
İstediğiniz şey özel değilse biraz bahsedebilir misiniz? Olması imkansıza yakın bir şey miydi?wanderlust haklı, genelde tarihleri atıp duruyorlar ama nadiren de olsa farklı falcıların aynı zamanı vermeleri tesadüf olmayabiliyor da: senin şimdiki Şubat olayı gibi, bana da geçen yıl en az 5 falcının “Şubat sonu/kış sonu/Balık burcu başlangıcı” diye vade verdiği bir olay gerçekten de Şubat sonunda olmuştu. Sende de öyle olur belki.
Ben Yağmura 2018 ekimde atmışım eski falımı dinledim şimdi hiç birşey cıkmış mi diye. Aşk icinde dediği çıkmamış iş için dediği de çıkmamış. Hatta beni 2 kisi arasında bırakmışBir arkadaşım Yağmur’u tavsiye etti ama hiç çevrimiçi yakalayamadım. Yağmur’u çevrimiçi görünce beni de haberdar edersen sevinirim.
Yook yokk bozmayin moralinizi ya oyle bi sey ki burda fal isi iyi desek de falciya herkese farkli tutuyo siz yine iciniziFal diyetimi zülal şen için bozdum keşke bozmasaydım o kadar fal baktırdım fal sepetinde o kadar olumsuz konuşmuş ki aşırı moralim bozuldu tek olumsuz konuşan ve o çıkar gibiKendim kaşındım bu bana işaretti ne güzel baktırmıyordum
Banada o kadar olumlu konuşmuş ki anlatamam. Vade vermemişti. Sen hayatımda yaşayabileceğin bütün olumsuzlukları şu ana kadar yaşamışsın artık yükselme vakti demişti ama hala ses seda yokFal diyetimi zülal şen için bozdum keşke bozmasaydım o kadar fal baktırdım fal sepetinde o kadar olumsuz konuşmuş ki aşırı moralim bozuldu tek olumsuz konuşan ve o çıkar gibiKendim kaşındım bu bana işaretti ne güzel baktırmıyordum