Fal Sepeti Deneyimleri

⭐️ 03.01.2020 tarihinde baktırdığım fal;

Buğra: Sorduğum kişiyle 3 hafta veya 3 aylık zaman diliminde aramızdaki iletişimin güçleneceğini, duygusal etkilenmelerin yoğunlaşacağını ve bu kişinin gözünde yükselişe geçebileceğimi söyledi. Bu kişinin kendisine sınırlar ve engeller koyduğunu söyledi. Çünkü kendi duygularına odaklanamadığını, kendi hayatıyla ilgili çabalar sarf etmesi gerektiğini belirtti. Bu kişinin bu dönem duygularıyla hareket ettiği bir dönem olmadığını fakat Şubat ayında bu kişinin bana karşı olan adımlarının yoğun olacağını, çekim ve duygusallığın çok fazla yaşanacağını, bu kişinin beni etkilemeye yönelik bana karşı çok fazla romantik, düşünceli, duyarlı yaklaşımlarıyla birlikte daha kararlı, daha kendisinden emin bir şekilde adım atacağını söyledi. Bu kişiye karşı verdiğim emeklerin karşılığını alacağımı ve bu kişinin artık kendi duygularının önüne geçmeyi bırakarak daha güçlü, sevgi dolu adımlar atacağını söyledi. Mart ayından sonra maddi kazançlar kazanacağımı da ekledi.

Selenge adinda bir kahin varmiş hic duydunuz mu yada sayfasi fln var mi biliyormusunuz. 2020 kehanetleri fln diye yayinlanmis internette ilgimi gecti kehanetlerini okudunda

Sizce her falımda Şubat ayının vade verilmesi tesadüf mü? 😍

6 yıldır fal baktıran ve defalarca aynı vadeyi alıp sonuçsuz kalan biri olarak bu şekilde düşünüp kendini heveslendirmemeni tavsiye ederim. İnsan aşırı beklenti içine giriyor çünkü istemsizce ve vadeler geçip gidince üzülüyor.
Daha önce bir çok kez başıma geldi ne yazık ki. Ama dilerim senin bu sürecin olumlu sonuçlanır.

Sizce her falımda Şubat ayının vade verilmesi tesadüf mü? 😍

wanderlust wanderlust haklı, genelde tarihleri atıp duruyorlar ama nadiren de olsa farklı falcıların aynı zamanı vermeleri tesadüf olmayabiliyor da: senin şimdiki Şubat olayı gibi, bana da geçen yıl en az 5 falcının “Şubat sonu/kış sonu/Balık burcu başlangıcı” diye vade verdiği bir olay gerçekten de Şubat sonunda olmuştu. Sende de öyle olur belki.

wanderlust wanderlust Kavansit Kavansit A Allium
Zülal Şen Temmuz ayında kahve falıma baktığında Eylül ve Ekim’de görüşmeler var fakat şimdilik sevgili olmuyorsunuz dedi. Fakat 2 gün önce kendisi Şubat ayını vade verdi ve ilk falında söylediklerinin çoğunu yaşamıştım. Her dediğini yaşadığım Özgür Can da ilk kahve falımda görüşmeler var fakat sevgili olmanız sonbaharın son aylarında olacak demişti. Kendisine iki fal daha baktırdım ve söyledikleri tamamen ilk falıyla uyumluydu. Alex de çok benzer şeyler söyledi. Bu yüzden benim geçen yaz aylarından beri Şubat’tan umudum var, bana bu süreler yeni verilmiyor. Mesela Mısırlı Talia önümüzdeki iki aylık süre için vade veriyor ama çıkmıyor dediğiniz gibi. İnşallah herkesin hayali en yakın zamanda gerçekleşir. 🤲🏻💝

Artik son bi fal baktirip altin vurusla bu isi kapatmak istiyorum arkadaslar. Fal
Sepeti olur baska yer olur duzgun onerebilceguniz kim var?
bi de yagmur sothis icin ne diyosunu

Artik son bi fal baktirip altin vurusla bu isi kapatmak istiyorum arkadaslar. Fal
Sepeti olur baska yer olur duzgun onerebilceguniz kim var?
bi de yagmur sothis icin ne diyosunu
Bir arkadaşım Yağmur’u tavsiye etti ama hiç çevrimiçi yakalayamadım. Yağmur’u çevrimiçi görünce beni de haberdar edersen sevinirim. 💕

wanderlust wanderlust haklı, genelde tarihleri atıp duruyorlar ama nadiren de olsa farklı falcıların aynı zamanı vermeleri tesadüf olmayabiliyor da: senin şimdiki Şubat olayı gibi, bana da geçen yıl en az 5 falcının “Şubat sonu/kış sonu/Balık burcu başlangıcı” diye vade verdiği bir olay gerçekten de Şubat sonunda olmuştu. Sende de öyle olur belki.
İstediğiniz şey özel değilse biraz bahsedebilir misiniz? Olması imkansıza yakın bir şey miydi?

Bir arkadaşım Yağmur’u tavsiye etti ama hiç çevrimiçi yakalayamadım. Yağmur’u çevrimiçi görünce beni de haberdar edersen sevinirim. 💕
Ben Yağmura 2018 ekimde atmışım eski falımı dinledim şimdi hiç birşey cıkmış mi diye. Aşk icinde dediği çıkmamış iş için dediği de çıkmamış. Hatta beni 2 kisi arasında bırakmış 🤦🏻‍♀️

Fal diyetimi zülal şen için bozdum keşke bozmasaydım o kadar fal baktırdım fal sepetinde o kadar olumsuz konuşmuş ki aşırı moralim bozuldu tek olumsuz konuşan ve o çıkar gibi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Kendim kaşındım 😂😂😂 bu bana işaretti ne güzel baktırmıyordum
Yook yokk bozmayin moralinizi ya oyle bi sey ki burda fal isi iyi desek de falciya herkese farkli tutuyo siz yine icinizi
Olumlu tutun :)
Ben de instagramda baktirdigim falciyi dusunuyoeum simdi.. cunku direk ayrilma tarihimi vermisti bana hicbo sey sormuyosun sadece kahve atiyosun sana direk soyluyo.. harfler is hepsi tutmustu. Gelecege var daha

Fal diyetimi zülal şen için bozdum keşke bozmasaydım o kadar fal baktırdım fal sepetinde o kadar olumsuz konuşmuş ki aşırı moralim bozuldu tek olumsuz konuşan ve o çıkar gibi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Kendim kaşındım 😂😂😂 bu bana işaretti ne güzel baktırmıyordum
Banada o kadar olumlu konuşmuş ki anlatamam. Vade vermemişti. Sen hayatımda yaşayabileceğin bütün olumsuzlukları şu ana kadar yaşamışsın artık yükselme vakti demişti ama hala ses seda yok 😂😂

X