Fal Sepeti Deneyimleri

Hepimiz fala bağımlı olduk...
Bu ay göndereceğim 2 kişiden birini belirledim, Binnazda ilk kez birine fal atacağım, Arif Emir. Ama asla online olmuyor, diğer kişiye karar veremedim fal sepeti yağmur ya da instagramda izmirtarot sayfasında Evren varmış. Hep buradan okuduğum isimler. Bu isimlere baktırıp memnun kalan kalmayan varsa yazarsa sevinirim

Ben de Tellwe’de Klothoyagmur ve Fal Sepeti’nde Yağmur’u düşünüyorum. Deneyenler varsa yorumlarını bekliyorum.

Ben evrene iki kere anila 1 kere cemile ye de 1 kere fal attim. Suan muhammeti merak
Ediyorum. Evren ayrilma tarihimi
Ve ismindeki 4 harfi vermisti is hayatimi da bilmisti. Gelecek biraz karisik yapma dediklerini yaptim ama ikinci fal daha basitti pisman oldum. Anil da gayet iyiydi cemile de. Cemile ama 3 gunden once
Gorusemezsiniz dedi 1-2 gund egorusyuk

Cemile kim evren kim hiç anlamadım

Ben de Tellwe’de Klothoyagmur ve Fal Sepeti’nde Yağmur’u düşünüyorum. Deneyenler varsa yorumlarını bekliyorum.

Canım Klothoyagmur’un söyledikleri bana çıktı galiba. Hiç ihtimal vermemiştim çünkü sadece o böyle söylemişti. Bu dönemlerde yeni birisiyle tanışacağımı söyledi gerçekten de öyle oldu eğer bu kişiyle ciddiyet olursa falı dörtdörtlük çıkmış oluyor

Bana Yesilcingene ve Zülal Şen hemen hemen aynı gidişatı tarif etti ve verdiği vadeler birbirine çok yakın. Söyledikleri olur mu dersiniz?
Çok soruyorum ama bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Hangi yorumcuların verdiği vadede olayları yaşamıştınız?

Rica ederim :) Zülal Şen ve Çingene’yi tamamen boş bulmuyorum (özellikle Çingene’yi) ama bende birbirine tamamen zıt konuştukları şeyler de oldu... Genellikle de Çingene haklı çıktı. O yüzden bilemiyorum

Diğer konudaysa (yani Şubat muhabbeti) Binnaz’dan Arnisa, Zümra, Nil Güneş, Eyüp, Biray ve Zişan tutturmuşlardı. Tellwe’de de Yulee. O zamanlar Fal Sepetine pek bulaşmamıştım henüz :))

Çok doğru. Ne hikmetse bizler falcıların gözünde bulunmaz Hint kumaşıyız, ama yeni sevgililerin/ilişkilerin hepsi yüzeysel, çıkarcı vs. :)))) Ha, bana dedikleri doğru çıktı ve gerçekten birkaç ay içinde ayrıldılar, ama falcıların öngörüsünden ziyade bence kızcağız paçayı kurtarmayı seçti sadece.

Kimdir bu falcı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…