- 19 Nisan 2019
- 303
- 764
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.881
Bu ay göndereceğim 2 kişiden birini belirledim, Binnazda ilk kez birine fal atacağım, Arif Emir. Ama asla online olmuyor, diğer kişiye karar veremedim fal sepeti yağmur ya da instagramda izmirtarot sayfasında Evren varmış. Hep buradan okuduğum isimler. Bu isimlere baktırıp memnun kalan kalmayan varsa yazarsa sevinirimHepimiz fala bağımlı olduk...
Ben de Tellwe’de Klothoyagmur ve Fal Sepeti’nde Yağmur’u düşünüyorum. Deneyenler varsa yorumlarını bekliyorum.Bu ay göndereceğim 2 kişiden birini belirledim, Binnazda ilk kez birine fal atacağım, Arif Emir. Ama asla online olmuyor, diğer kişiye karar veremedim fal sepeti yağmur ya da instagramda izmirtarot sayfasında Evren varmış. Hep buradan okuduğum isimler. Bu isimlere baktırıp memnun kalan kalmayan varsa yazarsa sevinirim
Ben evrene iki kere anila 1 kere cemile ye de 1 kere fal attim. Suan muhammeti merakBu ay göndereceğim 2 kişiden birini belirledim, Binnazda ilk kez birine fal atacağım, Arif Emir. Ama asla online olmuyor, diğer kişiye karar veremedim fal sepeti yağmur ya da instagramda izmirtarot sayfasında Evren varmış. Hep buradan okuduğum isimler. Bu isimlere baktırıp memnun kalan kalmayan varsa yazarsa sevinirim
Cemile kim evren kim hiç anlamadımBen evrene iki kere anila 1 kere cemile ye de 1 kere fal attim. Suan muhammeti merak
Ediyorum. Evren ayrilma tarihimi
Ve ismindeki 4 harfi vermisti is hayatimi da bilmisti. Gelecek biraz karisik yapma dediklerini yaptimama ikinci fal daha basitti pisman oldum. Anil da gayet iyiydi cemile de. Cemile ama 3 gunden once
Gorusemezsiniz dedi 1-2 gund egorusyuk
Cemile kim evren kim hiç anlamadım
Ben de Tellwe’de Klothoyagmur ve Fal Sepeti’nde Yağmur’u düşünüyorum. Deneyenler varsa yorumlarını bekliyorum.
Bana Yesilcingene ve Zülal Şen hemen hemen aynı gidişatı tarif etti ve verdiği vadeler birbirine çok yakın. Söyledikleri olur mu dersiniz?
Çok soruyorum ama bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.Hangi yorumcuların verdiği vadede olayları yaşamıştınız?
Benim exin yeni ilişkisi için de aynı geyikler söylenmiştiyüzeysel , çıkar ilişkisi, çok sevmiyor falan ama ilişkilerinde 1 yılı devirdiler nasıl yüzeysellikse:) bir tek uyumsuz yoo onlar seneye ciddi adımlar atacak falan dedi
Sonuç olarak ben uzun süredir ayda 2’ye düşürdüm fal sayısını, çıkmayan bir şeyi ayda 2 kere de olsa hala neden baktırdığımın cevabını araştırıyorum
Klothoyagmur’a ne baktirmistinizCanım Klothoyagmur’un söyledikleri bana çıktı galiba. Hiç ihtimal vermemiştim çünkü sadece o böyle söylemişti. Bu dönemlerde yeni birisiyle tanışacağımı söyledi gerçekten de öyle oldueğer bu kişiyle ciddiyet olursa falı dörtdörtlük çıkmış oluyor
Klothoyagmur’a ne baktirmistiniz
Ve ne fali sizceNakta,yesil cingene? Hangisi sizce
Naktanın falları bana çıkmadı ama çıktı diyende var ve nakta mevzusu çok karışık birazdan tartışma çıkmaz umarımVe ne fali sizce
Biraz pahali geldi bana da acikcasi ya zaten o yuzden vazgectimNaktanın falları bana çıkmadı ama çıktı diyende var ve nakta mevzusu çok karışık birazdan tartışma çıkmaz umarım
Kimdir bu falcı acabaYook yokk bozmayin moralinizi ya oyle bi sey ki burda fal isi iyi desek de falciya herkese farkli tutuyo siz yine icinizi
Olumlu tutun :)
Ben de instagramda baktirdigim falciyi dusunuyoeum simdi.. cunku direk ayrilma tarihimi vermisti bana hicbo sey sormuyosun sadece kahve atiyosun sana direk soyluyo.. harfler is hepsi tutmustu. Gelecege var daha
Instagramdaki izmirtarotkahvefali adli hesapta evrenKimdir bu falcı acaba
Teşekkür ederim falsepeti yağmura ne baktırmıştınızInstagramdaki izmirtarotkahvefali adli hesapta evren
Ona da kahve baktirmistim :)Teşekkür ederim falsepeti yağmura ne baktırmıştınız