- 9 Haziran 2019
- 232
- 310
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.821
Allahim mahallenin delisi gibi forumda surekli bi yorumum bi sorum var ask ugruna ya Rab ne akillar kaybediliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Talia su falina da gel demis. Baktiran oldu mu ona su?
Ben de katina attim telefonda bakti ama iste telefon kötü ya cok hizli bitiyor. Ama ani ve kisileri cok iyi analiz etti soruma cevap olarak da en son su falina gel demis ama ona telefonda nssil bakicak kiBen katina atmıştım ona daha önce telefonda falda epey konuştuk sorular sordum yanıtladı hepsini hatta 20 dk falan sürdü..yorumu bitirince de kapatmıştım hatta ama sonra aklıma takılan bir konu olduğunda sormuştum yanıtladığında aynısını yaşamıştım bilmişti yani.
Ben de katina attim telefonda bakti ama iste telefon kötü ya cok hizli bitiyor. Ama ani ve kisileri cok iyi analiz etti soruma cevap olarak da en son su falina gel demis ama ona telefonda nssil bakicak ki
Boşver bir dunya kisiye baktirdim benimde cikan bir falim olmadi biraktim artik 1 aydir hic baktirmadim ve aklimada gelmiyor acikcasiBu fallar sanırım sadece bana çıkmıyor bende mi bir durum var anlamadım. Herkes barışacaksın, adım atacak falan dedi böyle bir şey yok, iş konusunda değişim olacak mı dedim kimse olumsuz bir şey demedi ama oda olmadı.
Bence gelecek o güzel günler, olumlu düşünelim olumlu olsun. Evrene olumsuzluk yayarsak olumsuzluğu yaşarız. Olumlu şeyler yayalım ki olumlu şeyler yaşayalımGüzel günler geliyor mu?
Çoğu yorumcu bana Şubat ayını aşk için vade verdi, o yüzden biraz umutluyum. Umarım hepimiz çok güzel günler yaşarız çünkü gerçekten mutlu olmayı hak ediyoruz...Bence gelecek o güzel günler, olumlu düşünelim olumlu olsun. Evrene olumsuzluk yayarsak olumsuzluğu yaşarız. Olumlu şeyler yayalım ki olumlu şeyler yaşayalım
İnşallah, çok emek verdik her anlamda ve inanıyorum bir gün karşılığını alacağızÇoğu yorumcu bana Şubat ayını aşk için vade verdi, o yüzden biraz umutluyum. Umarım hepimiz çok güzel günler yaşarız çünkü gerçekten mutlu olmayı hak ediyoruz...
İnşallahİnşallah, çok emek verdik her anlamda ve inanıyorum bir gün karşılığını alacağız