Fal Sepeti Deneyimleri

Talia ya hiç baktırmadım şu telefon olayını bi kaldırsın baktıracağım onun dışında bir süre ara verdim bu gün itibari ile fal baktırmayacağım vade bekleyeceğim sakince dua edip

Talia su falina da gel demis. Baktiran oldu mu ona su?

Ben katina atmıştım ona daha önce telefonda falda epey konuştuk sorular sordum yanıtladı hepsini hatta 20 dk falan sürdü..yorumu bitirince de kapatmıştım hatta ama sonra aklıma takılan bir konu olduğunda sormuştum yanıtladığında aynısını yaşamıştım bilmişti yani.

Ben katina atmıştım ona daha önce telefonda falda epey konuştuk sorular sordum yanıtladı hepsini hatta 20 dk falan sürdü..yorumu bitirince de kapatmıştım hatta ama sonra aklıma takılan bir konu olduğunda sormuştum yanıtladığında aynısını yaşamıştım bilmişti yani.
Ben de katina attim telefonda bakti ama iste telefon kötü ya cok hizli bitiyor. Ama ani ve kisileri cok iyi analiz etti soruma cevap olarak da en son su falina gel demis ama ona telefonda nssil bakicak ki

Dun yine fallarimi dinledim,utanc verici uzunlukta bir liste.🤦🏼‍♀️ Bir kac tecrubemi paylasayim belki size de yardimi olur.

falci nezo : 4 dk bakmis. Kahve fali. Ani ve kisiyi biraz olsun tutturmus. Ikinci gorusmede bariscsksiniz demis oyle olmadi gorustuk ama barismadik.ama bir daha atmam muhtemelen.

oylum genc : 3 kere bakmis falima yazdan bu yana. Hepsinde de cok tutarli hic sasmamis ve araliklarla baktirmisim. Cogu olmus dediklerinin. An ve kisi analizi de iyiydi.

yagmur : duz yagmur bu. Sothis degil😄
. 8 dk bakmis. Beni ve onu guzel yorumlamis. Sorunlari ben yazmadan o bilmis. Ama tutturamadigi seyler de var. ama cogunlukla baya iyi. Ama yap dediklerini yapmamisim 😂 baya iyiymis cok begendim suan. Sadece surekli cok hissettim diyo ust uste. Is sormadim ama isle ilgili seyler de soylemis dogru onlar da. Araligin ilk yarisindan sonra o yazacak sen yazma. Kacisa gecer demis.ilk yAridsn sonra konustuk ama ben yazdim ama o
Gorusmek istedi. Ama gorusmeler cok guzel de gitmeyebilir demis gitmedi evet. Bu bi surec demis. Valla ben sok . Sorum da bi daha gel detayli bakalim demis.

dinledikce yine yazarim buraya

Ben de katina attim telefonda bakti ama iste telefon kötü ya cok hizli bitiyor. Ama ani ve kisileri cok iyi analiz etti soruma cevap olarak da en son su falina gel demis ama ona telefonda nssil bakicak ki

telefonda baktırdığımda ben bakıyorum yorum bitiyorsa sorularım bittiyse yorumcu ile konuşup kapatıyorum mesela tavsiyem o yönde yoksa uzar zaten.

Bu fallar sanırım sadece bana çıkmıyor bende mi bir durum var anlamadım. Herkes barışacaksın, adım atacak falan dedi böyle bir şey yok, iş konusunda değişim olacak mı dedim kimse olumsuz bir şey demedi ama oda olmadı.
Boşver bir dunya kisiye baktirdim benimde cikan bir falim olmadi biraktim artik 1 aydir hic baktirmadim ve aklimada gelmiyor acikcasi

⭐️ 03.01.2020 tarihinde baktırdığım fal;

Kaan Balkan: Belirsizlik içinde olduğumu, kafamdaki soru işaretlerinin fazla olduğunu ve bu durumların beni fazlasıyla yorduğunu söyledi. İş konusunda Şubat ayının sonuna kadar beklentilerimi karşılayacak bir kapının açılacağını ve bu işin güzel olacağını söyledi. Bahar aylarına kadar hanemize toplu bir miktarda paranın geleceğini söyledi. Sorduğum kişinin benim dik duruşumu, konuşkanlığımı, halimi, tavrımı beğendiğini ve aydınlık bir geleceğimiz olduğunu söyledi. Bu kişinin kalbinin ve yüreğinin tamamen bende olduğunu, bu ay sonuna kadar hiç beklemediğim bir adımla karşılaşacağımı ve bu kişinin beni bir erkek arkadaşına anlattığını söyledi.

Bence gelecek o güzel günler, olumlu düşünelim olumlu olsun. Evrene olumsuzluk yayarsak olumsuzluğu yaşarız. Olumlu şeyler yayalım ki olumlu şeyler yaşayalım 🙏
Çoğu yorumcu bana Şubat ayını aşk için vade verdi, o yüzden biraz umutluyum. Umarım hepimiz çok güzel günler yaşarız çünkü gerçekten mutlu olmayı hak ediyoruz... ❤️

zülal yine çevrimiçi yakaladım..yeni yılda bir fal baktırmam lazım ona diye hemen attım bakalım hayırlısı daha önce ocak başı için bir olayı beklememi söylemişti o olayda bir gelişmeler var bakalım neler söyleyecek

X