- 9 Haziran 2019
- 232
- 310
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.801
Aynisini yasadim.. ben de askta gurur yoktur kafasindaydim yani o yazmis aramis dusunmezdim. Zaten hatali bendim iliskide yani cok gereksiz baskici,huzursuzluk cikaran birine donustum. Hani a dese altindan bi sey cikariyordum ki iliski boyunca cok sukur hicbir seye rastlamadim kendisi de duzgun biri. Ama benim gecmis iliskim kotu oldugu icin paranoyak oldum o yuzden de bu iliskide sacmaladim alttan aldi aldi amaKarşı taraf da o mesajı beklemiştir muhakkak, siz de bunu hissedersiniz zaten. Ben de geçmişte böyle düşünerek gururumu bırakıp adımlar atmıştım karşımdaki kişiye. Ve çok klasik olacak ama inanın o noktada her şey ters tepiyor. Gururları gereksiz şekilde okşanıyor, havalanıyorlar ve bu sefer siz suçlu ya da ezik kişi durumuna düşüyorsunuz. Aranızdaki soğukluk veya kötü iletişim daha da kötü bir seviyeye taşınıyor. Eskiden bunu diyenlere inanmazdım ama kendim de en tatsız şekilde tecrübe ettim maalesef. Bir taraf uğraşacaksa bu erkek olmalı bence, tabii eğer biz dev bir kabahat işlemediysek
Uğruna çabalayıp ter dökmedikleri ilişkilere değer de vermiyor erkekler. Ben de kendimi zor tutuyorum bazen, mesajla da olsa varlığını hissetmeyi çok istiyorum. Ama kendime söz verdim artık dik duracağım, ilişkilerimde tavrımı değiştirmezsem tekrar tekrar aynı kötü neticeleri yaşamak zorunda kalırım çünkü.
Güzel haberler duymak, güzel günler görmek dileğiyle
Adam da patladi. O yuzden sonra ben ozur diledim ben yazdim ve dediginiz gibi ne kadar asik olurlarsa olsunlar erkekler egolari oksaniyor ve bambaska birine donusuyolar biz yazinca . Dev hatalar olmadikca onlardan beklemek lazim. Dediginiz gibi.
kiymetsiz oluyoruz boyle olunca cunku.
mutluluktan agladigimiz
Gunler hepimize yakindir insallah Ben 2020 icin guzel hissediyorum ..