Fal Sepeti Deneyimleri

Hosteslik işimin olmayacağını yesilcingene bildi tek. Şimdi ki iş için de olacak uzun sürecek demişti.
Nakta biliyor birde o da ortalık çok karışık demişti ki öyle.
Birde Talia ocağa kadar çözülmeş demişti. Hala sonuca gelemedik
Aaa sizin neden olmadi hosteslik bende o konuda baktirmak istiyodum olumlu mu olumsuz mu olcak diye

falsepeti ne bir girdim, 240 kredi gözüküyor hesabımda . nasıl yani dedim okadar kredim var, nasıl hatırlamam :)
maalesef yokmuş :/
sonradan fal baktırmaya girince gördümki bütün falcıların fiyatını krediye çevirip 10 la çarpmışlar :)
yani benim hala 24 liralık kredim varmış :110:
yeni falcılardan birine gönderdim bende , hayırlsıı bakalım

falsepeti ne bir girdim, 240 kredi gözüküyor hesabımda . nasıl yani dedim okadar kredim var, nasıl hatırlamam :)
maalesef yokmuş :/
sonradan fal baktırmaya girince gördümki bütün falcıların fiyatını krediye çevirip 10 la çarpmışlar :)
yani benim hala 24 liralık kredim varmış :110:
yeni falcılardan birine gönderdim bende , hayırlsıı bakalım
o zaman yakında bu falsepeti de binnaz gibi 1500 1000leri gösterir gbi geldi bana

Benim yok ama ikinci merkezdeki ingilizce sinavinda 3. Partin ortasinda sistem kapandi 4 ve ustlerini cagiriyolar sanirim yada en son bizi cagirirlar bilemiyorum onun icin atmak istiyodum olumsuz mailde gelmedi daha ama bilemiyorum:KK43:
Ben de katıldım part 4 sonunda kapandı mülakatlara da girdim henüz mail yok.

mobil ödeme oluyor hala o konuda bir değişiklik yok gördüğüm kadarıyla
bu arada yenilerden Sezen Yıldız a baktıran var mı hiç ? ben denedim iyi gibi geldi ama eminde olamadım açıkçası.

Ben denedim..Sezen Yıldız'a geçenlerde fal atmıştım..Kendinden emin bir konuşma tarzı da var beğendim açıkçası.. verdiği vadeler var bilemiyorum bakalım bekliycem mecburen ama fiyatı da uygun açıkçası denenebilir..Zaten fal atayım dediğim gün profili sürekli meşguldü biraz bekledim 5 kişi sıradaydı arada boşluk olunca ben de atmıştım.. :KK64:

Arkadaslar ben hic iyi degilim cok aci cekiyorum.. delirecek gibiyim artik.. kendi ellerimle triplerjmle bana verilen son sansi mahvettim
Her şeyin bir çözümü vardır, üzülme. Biliyorum söylemek kolay ama inan zaman her şeyin ilacı... Dertleşmek istersen mesaj atman yeterli 🥰

Arkadaslar ben hic iyi degilim cok aci cekiyorum.. delirecek gibiyim artik.. kendi ellerimle triplerjmle bana verilen son sansi mahvettim
Burdaki büyük cogunluk o donemden gecmistir inanki zamanla geciyor bene hergun fal baktiriyordum aylik bin tlden fazla fala para yatiriyordum sanki o ruh halinden asla cikamiycam gibi hissediyordum gecti ama sabir ve zaman

X