-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.481
Benimde promosyon falımı almıştı.tutmadı bana soru bile sormamistim yorum sonrası saçma sapan bir yorumdu zaten,bir dereden bir tepeden bahsetmiştiPromosyon falımda kahin kraliçe diye birisi çıktı. Sorduğum kişi için hayatında biri var dedi ama ben hayatında biri olup olmadığını sormamıştım aslında. Biraz moralim bozuldu. Daha önce deneyen ya da promosyon olarak çıkan var mı?
Nerden aldın kodu :) birinin hakkında fikir soracaksan alex, diğerleri için bir şey diyemem.Arkadaşlar ücretsiz Kahve falı kodum var. İstediğim ücrette istediğim falcıya baktırabilirim. Kimi önerirsiniz?
İnstagram sayfasında yarışma vardı oradan kazandım. Aslında genel bir yorum alacağım bu sefer.Nerden aldın kodu :) birinin hakkında fikir soracaksan alex, diğerleri için bir şey diyemem.
İnstagram sayfasında yarışma vardı oradan kazandım. Aslında genel bir yorum alacağım bu sefer.
O zaman başka arkadaşlardan tavsiye bekleyeyim. Yinede teşekkür ederimAlex genel pek bakmaz sevmiyor
Tek bir konu soru daha çok seviyor yani odak noktası olsun istiyor
Fal sitelerinde çoğu genel bakmam,net soru sorun diyorlar ki bu bence kolaycılığa kaçmak çünkü soru sorduğun an soru üzerinden gidiyorlar, olacak olmayacak diyor 50-50 şans var zatenO zaman başka arkadaşlardan tavsiye bekleyeyim. Yinede teşekkür ederim
Birkaç sayfa önce detaylı analiz etmiştim, inceleyebilirsin...G geceninkralicesi en çok senin yorumlarını takip ediyorum ki bayağı baktıran birisin gibi geldi. Genel olarak güzel yorum yapan kim var? %100 indirim kuponum var.
Hepsini okudum da fal genelde soru üzerinden bakıldığı için ben ne görüyorsanız diye yollayacağım bu nedenle genel olarak güzel bakan bir yorumcu ismi istedim. Soruya yönelik baktırdıklarım var. Hiç genel bir yorum almadımBirkaç sayfa önce detaylı analiz etmiştim, inceleyebilirsin...
Özgür Can’ı tavsiye ederim.Hepsini okudum da fal genelde soru üzerinden bakıldığı için ben ne görüyorsanız diye yollayacağım bu nedenle genel olarak güzel bakan bir yorumcu ismi istedim. Soruya yönelik baktırdıklarım var. Hiç genel bir yorum almadım
Yakın gelecekte söylediği birkaç şeyi yaşadım hatta sorduğum kişiyle buluşma zamanlarını, ilişkiye başlanmayacağını bildi ama söylediği yola gitmedim ve söylediği gibi iş haberleri gelmedi.Zulal sen e baktirdm cok memnun kaldim cogu seyi bildi. Ama ben kimseye de guvenemiyorum yani cunku kendimiz soruyoruz aslinda. Ama zulal hanimin dediklerini yasayan var mi aranizda?
Ben yağmura baktırmıştım 2 sene önce pespembe bir yorumdu. Hicbir dediği çıkmadı. Zeus'a 2 ay önce baktirdım vade vermemişti. Çıkıp çıkmadı diyemiyorum şu anArkadaşlar Yorumcu Zeus mu Yağmur mu?
Zeusa gönderdim bakalım bekleyeceğim sıram 5Ben yağmura baktırmıştım 2 sene önce pespembe bir yorumdu. Hicbir dediği çıkmadı. Zeus'a 2 ay önce baktirdım vade vermemişti. Çıkıp çıkmadı diyemiyorum şu an