Fal Sepeti Deneyimleri

Mrh Ece Kurtaran fal atım katina bütün kartlar ters sectım fakat yorumda cok olumlu konuştu bu nasıl oluyor Ben bu fal anlamadım 😒

Katinada bazı kartların ters gelmesi daha olumlu oluyor (örn. Abanoz). Ters gelse bile anlamı değişmeyenler var (Güneş, Attart vs.) ya da sadece gecikmeye işaret eden (Zümrüt, Elmas vs.). Belki sizin seçtiğiniz kartlar da onlardandır.

Ben melisa donukuka gonderdim keske gondemeseymisim. Cok ruhsuz yorgun bir sesle yorumlamis ve olumsuzdu sorularimin cogu, vade olarak yeni yilin yarisindan sonra felan demis birseyede. Kahve o kadar ileri tarih gosterir mi, yada cogu falda cok ileriyi goremezler diye dusunuyorum zaten yakini bile zor biliyolar.detay da yoktu, karakter analizi ve ya gecmisi analiz etmede yoktu.. gelecek odakli olacak olmayaca demis.. bilemiyorum parama acidim suan...

Ben de kendisine 1 buçuk yıl önce 1 kez baktırmıştım, dinlerken içim çekilmişti resmen. Öyle bir kasvet, öyle bir korku filmi ortamı... Bana falının ilk kısmı çıktı, ikincisi çıkmadı. Gerçi falın her iki yarısı da aynı konuyla ilgiliydi :)) Yine de beğenenleri de çok, tutturduğu fallar oluyor demek ki.

Bu arada bisey daha soyleyecegim. Suan aklima geldi yazmak. 1-2 ay once felan yeni falcilardan Berke gursoy a kuzenim fal atmisti bende begenmistim onunkini olumluydu, bende ondan bir hafta sonra felan ona attim zaten 15 ti fiyati da, icerigi yuzde 70-80 ayniydi bir yere yazipta mi okumus ne, cok sasirmistik ikimzde iade aldik. Yani biz yorumlari cok iyi ve ucuz diye yolladik. Resmen insanlari kandiriyor kendisi, bilgilendirmek icin yazdim sizede.
Bu arada bu kandirma olayini cogu yapiyor sanirim, Nisan Yildiz a ben 2 ay once fal attim yazili ve uzun faldi kisa surede nasil bu kadar uzun yazmis demistim😂bugun tekrar kuzenim icin attik sonlara dogru 3-4 paragraf kopyala yapistir yapmis benimki ile ayniydi...
Kahin kraliceye atmistik o da ikimize 2021 nin sonlari soz veya dugun demis ayni cumleleri soyleyerek.
Bu falcilarin hicbirine guven olmuyor yani biz ikimiz yollamasak anlamicaktik bunlari..

Oylum gençi ben de çok beğeniyprum komşu teyze olarak konuştuğu için en başta pek ciddiye almamıştım açıkçası ama mayıstan beri 2 3 falı zamanıyla çıktı bende , kahve atıyorum hep figğr yorumluyor bu halde ben ihtimal düşük veriyordum ama biliyor :) bakalım son falı aşırı aşırı olumluydu iş sınav aşk hepsi için 3/3 dedi
Oylum Genc'in sayfasında olumsuz yorumlar fazlalıkta genelde farklı zamanlarda baktırılan falların çok zıt olduğu yönünde

Ben de kendisine 1 buçuk yıl önce 1 kez baktırmıştım, dinlerken içim çekilmişti resmen. Öyle bir kasvet, öyle bir korku filmi ortamı... Bana falının ilk kısmı çıktı, ikincisi çıkmadı. Gerçi falın her iki yarısı da aynı konuyla ilgiliydi :)) Yine de beğenenleri de çok, tutturduğu fallar oluyor demek ki.
Ayy evet benimde icim gerildi bide yavas yavas konusmus olumlu soyledikleri seyleri bile gerilerek dinledim, bi de begeneni de var baya sanirim, bizim mi enerjimiz tutmadi anlamadim😂
Bi daha atar miyim asla..

Bu arada bisey daha soyleyecegim. Suan aklima geldi yazmak. 1-2 ay once felan yeni falcilardan Berke gursoy a kuzenim fal atmisti bende begenmistim onunkini olumluydu, bende ondan bir hafta sonra felan ona attim zaten 15 ti fiyati da, icerigi yuzde 70-80 ayniydi bir yere yazipta mi okumus ne, cok sasirmistik ikimzde iade aldik. Yani biz yorumlari cok iyi ve ucuz diye yolladik. Resmen insanlari kandiriyor kendisi, bilgilendirmek icin yazdim sizede.
Bu arada bu kandirma olayini cogu yapiyor sanirim, Nisan Yildiz a ben 2 ay once fal attim yazili ve uzun faldi kisa surede nasil bu kadar uzun yazmis demistim😂bugun tekrar kuzenim icin attik sonlara dogru 3-4 paragraf kopyala yapistir yapmis benimki ile ayniydi...
Kahin kraliceye atmistik o da ikimize 2021 nin sonlari soz veya dugun demis ayni cumleleri soyleyerek.
Bu falcilarin hicbirine guven olmuyor yani biz ikimiz yollamasak anlamicaktik bunlari..
Berkeye bende atmıştım ama iade etmişti enerjim tutmadı diye iyi ki bakmamış o zaman 😂 sizinde iade almanıza sevindim. Nisan Yıldız için birisi daha beğenmedim demişti bende onu kafadan elemiştim ama o geleli 1 ay oldu diye biliyorum başta baktıracaktım çünkü yukarıda yorumlarda sormuştum ama onun içinde iyi ki baktırmadım 👍👍 Şimdi yorumcu Zeus'a yolladım yorumunu bekliyorum.

Berkeye bende atmıştım ama iade etmişti enerjim tutmadı diye iyi ki bakmamış o zaman 😂 sizinde iade almanıza sevindim. Nisan Yıldız için birisi daha beğenmedim demişti bende onu kafadan elemiştim ama o geleli 1 ay oldu diye biliyorum başta baktıracaktım çünkü yukarıda yorumlarda sormuştum ama onun içinde iyi ki baktırmadım 👍👍 Şimdi yorumcu Zeus'a yolladım yorumunu bekliyorum.
Aynen siz deyince baktim kasim 30 da yollamisim tarihlerle aram iyi degilde😂 aslinda o kadar kotu degildi tutarsiz birsey yoktu, gelecek odakli iyi seylerdi gerci belkide pembeydi oyuzden iyi geldi sjjs
kuzenimin kredisi vardi, ben dedim yollayabilirsin ona diye, 3-4 paragraf ayni olunca butun guven gitti bizde

Aynen siz deyince baktim kasim 30 da yollamisim tarihlerle aram iyi degilde😂 aslinda o kadar kotu degildi tutarsiz birsey yoktu, gelecek odakli iyi seylerdi gerci belkide pembeydi oyuzden iyi geldi sjjs
kuzenimin kredisi vardi, ben dedim yollayabilirsin ona diye, 3-4 paragraf ayni olunca butun guven gitti bizde
Dediğiniz gibi çoğu yapıyordur, size yine 3 paragraf denk gelmiş belki de aynı şekil veya sembol ne denir falda bilmiyorum ama aynısı çıkmıştır ama bende ki bomba daha süper 😂ben Ersan Sam'da denk geldim arkadaşım ile bana aynı falı yolladı, noktası virgülüne kadar aynıydı sorular, ilişki durumları, işler farklı olmasına rağmen ☺️☺️

Dediğiniz gibi çoğu yapıyordur, size yine 3 paragraf denk gelmiş belki de aynı şekil veya sembol ne denir falda bilmiyorum ama aynısı çıkmıştır ama bende ki bomba daha süper 😂ben Ersan Sam'da denk geldim arkadaşım ile bana aynı falı yolladı, noktası virgülüne kadar aynıydı sorular, ilişki durumları, işler farklı olmasına rağmen ☺☺
Oooo o da level atlamis 😂dolandiricilik resmen

Bu arada melisa sorumu cevaplamis; biryere girmeye calisiyodum ama sinav ve mulakatlar vs bir suru asama var bende sadece sinavina girdim daha, asama asama oluyor, olumlu olacak mi hepsi demistim olumsuz demis, soru kisminda da nedenini sordum sinavdan gecemeyecekmisim...
Umarim dedigi gibi olmaz ya da hayirlisi olsun ne diyim:KK43: 2-3 haftaya belli olur

Hafta sonu Sezen Yıldız'a attığımı yazmıştım ve epeyde bekledim sürekli 4 kişi 5 kişi hep sırada insanlar oluyor talep vardı. Baya bekledim ama çok akıcı ve kendinden emin geldi bana yorumu gelecek ile ilgili bazı tahminlerde bulundu bakalım çıkacak mı? Denenebilir mi evet denenebilir diyebilirim ama beklemeye yine devam.. :işsiz:

Yorumcu Zeus'tan gece yorumum geldi.
Hayatımı, beni, yaşayacaklarımı çok güzel analiz etmiş. Genel bir yorum istediğim için soru sormadım ama genel olarak çok hoşuma giden bir yorum aldım. Umarım dediklerini yaşarım.

Yorumcu Zeus'tan gece yorumum geldi.
Hayatımı, beni, yaşayacaklarımı çok güzel analiz etmiş. Genel bir yorum istediğim için soru sormadım ama genel olarak çok hoşuma giden bir yorum aldım. Umarım dediklerini yaşarım.
Zeus evet benim de cok begendigim ve fallarinin buyuk cogunlugunun ciktigi bir yorumcu .Hisleri dogrultusunda baktigina inaniyorum.Gecen ben de baktiracaktim ama yükselmis epey fiyati vazgectim.

arkadaşlar ben gizem sitareye ulaşmak istiyorum ama bayadır binnazda da yok bilen var mı ? bilgisayarımda geçen seneden bir falını buldum baktırdığımı bile unutmuşum, ama eylül ayında yaşadığım önemli bir şeyi bilmiş

Hafta sonu Sezen Yıldız'a attığımı yazmıştım ve epeyde bekledim sürekli 4 kişi 5 kişi hep sırada insanlar oluyor talep vardı. Baya bekledim ama çok akıcı ve kendinden emin geldi bana yorumu gelecek ile ilgili bazı tahminlerde bulundu bakalım çıkacak mı? Denenebilir mi evet denenebilir diyebilirim ama beklemeye yine devam.. :işsiz:
Bende ona bugun attim 1-2 saat onceydi yorumlamis guzel seylerdi yani olumsuzda vardi ama guzel seyelrde coktu yakin vade felan vermis 1 ay gibi sizce toz pembe olabilir mi sizinki nasildi cok uzun vade vs soyledi mi size

Bende ona bugun attim 1-2 saat onceydi yorumlamis guzel seylerdi yani olumsuzda vardi ama guzel seyelrde coktu yakin vade felan vermis 1 ay gibi sizce toz pembe olabilir mi sizinki nasildi cok uzun vade vs soyledi mi size

bana olumlu olumsuz söylemiş ama vade olarak mart ve şubat ayları var hatta bir de 2020'nin 6. ayı da var bakalım bilmiyorum beklemek lazım herhalde..

Yaklaşık 5 aydır her gün günde en az bir fal baktırıyordum biten ilişkim için ve burada sizin deneyimlerinizden çok faydalandım. Ama 5 aydır sürekli uzatılan vadeler şöyle yap böyle yap diye yanlış yönlendirmeler ve bazen de aslı astarı olmayan aşırı olumlu ve aşırı olumsuz falların canıma tak etmesi sonucu bir haftadır fal baktırmıyorum. Daha çok az zaman oldu fal baktırmayalı ama yine de olumlu etkileri olduğunu düşünüyorum. Bu sefer benim gibi fal baktırmayı bırakanlara soruyorum, hayatınızda fal baktırmayı bırakmanın ne gibi etkileri oldu, hayatınızda ne değişti?

X