- 12 Aralık 2007
- 70
- 25
- 46
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.421
Sizce kime yollasam?Ee sonuc en ıyısı hangısi hesap duz olurken tek falcı ıyı olanda olmalı
Hıc bırınıSizce kime yollasam?
Melisa Donukuk’a fal yolladım, kendisini çok beğenmiştim. Bir de hediye fal kazandım, bakalım sürpriz yorumcu kim olacak?Hıc bırınıbence guzelll bır pasta alıp yemek lazım thalıa bıle cıkmaz dedı tahın engel var adamıcaz şubat 4 de gıdıyor kahın kralıce dun baktı 4 rakamlı gunler sana donus yapıcak cafe falımda şaşirtıcı rakam ve onun ısımdekı harfler bıldı ılerısı bılemem beklıcan dıyorlar aylardan berı beklıyom
Hİç mi gideceğini bilen olmadı.. hayırlısı olsun diyelimButun falçilar olucak olucak dedıler gıtmıycek tahını cıkmıcak dedıler Gerı donucek dedıler bugun tahını cıktı ogrendımbekle bekle dedıler sonunda hepsı puf oldu gıdıuo zaten gerı donusu coook zor gerı nasıl donucek yıldız aynısı dedıler eh bende şok oldum
Sanirim tayin demek istiyorsun. Benim gibi forumu takip eden ve postlarını anlamakta güçlük çeken arkadaşlar vardir diye yaziyorumHıc bırınıbence guzelll bır pasta alıp yemek lazım thalıa bıle cıkmaz dedı tahın engel var adamıcaz şubat 4 de gıdıyor kahın kralıce dun baktı 4 rakamlı gunler sana donus yapıcak cafe falımda şaşirtıcı rakam ve onun ısımdekı harfler bıldı ılerısı bılemem beklıcan dıyorlar aylardan berı beklıyom
Melisa Donukuk’a fal yolladım, kendisini çok beğenmiştim. Bir de hediye fal kazandım, bakalım sürpriz yorumcu kim olacak?
Tahın konusunda hepsı bunu dedı dıger konular cıkan olursa yazıcam fakat suanda hepımız astrolojı etkısı altındayız o yuzden tarıhler cogu bu ay sonu ocak subat mart olursa mutlaka yaparım ama suanda bu ay kımseye gıtmıcam bol bol pasta yecamHİç mi gideceğini bilen olmadı.. hayırlısı olsun diyelimkoyun can derdinde kasap et derdinde oldu benimki kusura bakmayın
Bence bız uzuluyoruz diye soylemıyorlar gorseler bıle bız umutla yasamamız ıcın zaten bır kac ay sonra uzuntuler gecer sende unutursunBen de bir adam için yüzlerce fal baktırdım bir dönem. Bir yıllığına yurtdışına gitme planı vardı, gidebilecek mi diye sormuştum, onlarca falcı gidemeyecek dedi. Bir kısmı gidecek ama maddi sıkıntılar yüzünden gerisin geri dönecek dedi. Adam bir gitti, gidiş o gidiş. Tam 1,5 senedir orada, Türkiye’ye dönmeyi de asla düşünmüyormuş. Yani falcılar sizde bir şeyleri bildiyse bunlar tamamen tesadüf. Yoksa tamamı sallıyor.
Cok uzurdılerım da sızın gıbı turk bayan degılımSanirim tayin demek istiyorsun. Benim gibi forumu takip eden ve postlarını anlamakta güçlük çeken arkadaşlar vardir diye yaziyorumCafé falı değil kahve falı diyoruz. Sadece yazım hataları ya da Ingilizce karakterden kaynaklanan bir sorun değil, gramerin de kötü dolayısıyla postların tam olarak anlaşılmıyor.
Karşı tarafa da kendini ifade edemiyor olabilir misin diye düşündüm bir an?
Yok, unutabileceğim bir şey olsa uğruna fal falan baktırmazdım. Hayatıma damgasını vuran bir insandı. Falcılar da bizi tanımazlar etmezler, neden bizi üzmekten korksunlar ki ?Bence bız uzuluyoruz diye soylemıyorlar gorseler bıle bız umutla yasamamız ıcın zaten bır kac ay sonra uzuntuler gecer sende unutursun
Cok uzurdılerım da sızın gıbı turk bayan degılımyerleştırıyosunuz yerlestırmeden anamalısınız anamıyosanız bana sorun bıdaha sızın ıcın tercume ederım
Kesinlikle katılıyorum. Topik konusu ne olursa olsun, anlaşılır bir türkçeyle konuşulması oldukça önemli.Mune , bakabilir misiniz? Bu kisi hem Turkcesi kit hem de ne dedigi belli degil. Kim ne yerlestiriyor? Kim ne anlamali? Katledilmis bir Turkceyle yazilmis anlamsiz postlar var ki okundugunda ne demek istedigim gayet acik. Yukarida belirttigi gibi tercume edebilse zaten forum olarak rahatsiz olmayacagiz. Olmayan Turkcesine guvenip uzerine laf sokmaya da calismis yazik, cahil cesareti bu olsa gerek. Ayrica bilmesi gereken su ki Turkiye'de bircok gocmen var, anne veya babasindan biri yabanci olan yine cok. Yurtdisinda uzun sure kalmis veya hala yurtdisinda yasayan uye de cok ama hicbirimiz bu denli kotu hatta yer yer anlamsiz Turkce cumleler yazmiyoruz.
Hıc bılmıyorum gercekte aklım cok kırışik hem genel hayatımla hem iş hem fal umutYok, unutabileceğim bir şey olsa uğruna fal falan baktırmazdım. Hayatıma damgasını vuran bir insandı. Falcılar da bizi tanımazlar etmezler, neden bizi üzmekten korksunlar ki ?
Bir şey görebildikleri yok, sallarken de olumluya doğru sallamak daha mantıklı çünkü olumsuz duyunca da genelde o falcıya bir daha gidilmiyor. Bir de ailemiz, eşimiz dostumuz bizimle ilgili bir takım şeyleri hissedebilir de bizi ve sorduğumuz adamları hayatlarında görmemiş olan insanlar nasıl olur da bunlarla ilgili bir şey hissedebilir ki ?
Lutfen burda kımsey ne yazdını nasıl yazdını yerleştırmeyın burda konu fal tartışma yerleştırme degıldır ıyı gecelerMune , bakabilir misiniz? Bu kisi hem Turkcesi kit hem de ne dedigi belli degil. Kim ne yerlestiriyor? Kim ne anlamali? Katledilmis bir Turkceyle yazilmis anlamsiz postlar var ki okundugunda ne demek istedigim gayet acik. Yukarida belirttigi gibi tercume edebilse zaten forum olarak rahatsiz olmayacagiz. Olmayan Turkcesine guvenip uzerine laf sokmaya da calismis yazik, cahil cesareti bu olsa gerek. Ayrica bilmesi gereken su ki Turkiye'de bircok gocmen var, anne veya babasindan biri yabanci olan yine cok. Yurtdisinda uzun sure kalmis veya hala yurtdisinda yasayan uye de cok ama hicbirimiz bu denli kotu hatta yer yer anlamsiz Turkce cumleler yazmiyoruz.
Lütfen beni alintilama. Sana degil moderatore yazdim ki bu topicte düzgün fal yorumu okumak istiyorum, anlamsiz postlar degil.Lutfen burda kımsey ne yazdını nasıl yazdını yerleştırmeyın burda konu fal tartışma yerleştırme degıldır ıyı geceler
Size tamamen katılıyorum ve destekliyorum.Mune , bakabilir misiniz? Bu kisi hem Turkcesi kit hem de ne dedigi belli degil. Kim ne yerlestiriyor? Kim ne anlamali? Katledilmis bir Turkceyle yazilmis anlamsiz postlar var ki okundugunda ne demek istedigim gayet acik. Yukarida belirttigi gibi tercume edebilse zaten forum olarak rahatsiz olmayacagiz. Olmayan Turkcesine guvenip uzerine laf sokmaya da calismis yazik, cahil cesareti bu olsa gerek. Ayrica bilmesi gereken su ki Turkiye'de bircok gocmen var, anne veya babasindan biri yabanci olan yine cok. Yurtdisinda uzun sure kalmis veya hala yurtdisinda yasayan uye de cok ama hicbirimiz bu denli kotu hatta yer yer anlamsiz Turkce cumleler yazmiyoruz.