Fal Sepeti Deneyimleri

Ece Katre’ye baktırıp memnun olan olmayan bilgilendirebilir mi?Ya da zülal şen?Zülal Şen’i de bekliyorum ama çevrimiçi olmuyor.Veya Zeliş can ?🤷‍♀️

Son düzenleme:
Ece Katre’ye baktırıp memnun olan olmayan bilgilendirebilir mi?Ya da zülal şen?Zülal Şen’i de bekliyorum ama çevrimiçi olmuyor.Veya Zeliş can ?🤷‍♀️

Zülal'i ben de bekliyorum bugün..Çünkü bana söylediği bir şeyi beklentim yoktu ama yaşadım..Bakalım son durumda neler olucak sormayı düşünüyorum.. :KK15:

Ben neva demire kahve baktirmisim 24.11.19 da artik o kadar cok baktiriyorum ki unutuyorum. Anlik durumu iyi bilmis . Ses tonu cok guven verici. Ama vade vermemis o yuzden ne olacak bilmiyoru.

Methaba baktirdiniz mi
Merhabalar, evet baktırdım sorumun cevabını bekliyorum şuan:)Beni tatmin etti geysu ile yakın bir yorumda bulunmuş çünkü geysuda yeni kişinin özelliklerini belirtti.Zülal şen ile ortak bir yorum olmuş geçmiş iyi gelecek tatmin edici evet en az 2 hafta dedi yani zamanı gelince görücem.Ama belki 2 hafta dediği kişi geçmişteki kişi de olabilir tarifleri uyuyor ilerleyen zamanda falı tam teyit edebilirim ancak:)

Merhabalar, evet baktırdım sorumun cevabını bekliyorum şuan:)Beni tatmin etti geysu ile yakın bir yorumda bulunmuş çünkü geysuda yeni kişinin özelliklerini belirtti.Zülal şen ile ortak bir yorum olmuş geçmiş iyi gelecek tatmin edici evet en az 2 hafta dedi yani zamanı gelince görücem.Ama belki 2 hafta dediği kişi geçmişteki kişi de olabilir tarifleri uyuyor ilerleyen zamanda falı tam teyit edebilirim ancak:)
Ben de simdi gonderdim zulal hanima bekliyorum :)

Zülal'a baktırdım şükür bugün yakaladık..olayların içindeymiş gibi bana duygularımı ve olanları anlattı..Karşımdaki olayı tasvir etmesi iyiydi..Bu nedenle ben ona danışmaya devam edeceğim gibi.Hisleri iyi mi denir ne denir bilmem ama memnun kaldım sonuçta..Talia zaten yok bu ara :işsiz:

Temmuz ayından beri baktırdığım fallara ortalama 950 ₺ harcamışım... En azından yorumcuları tanıdım, kim iyidir öğrenmiş oldum. Yeni yılda bu kadar sık fal baktırmak istemiyorum... 😣

X