- 29 Aralık 2016
- 357
- 390
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.401
Ece Katre’ye baktırıp memnun olan olmayan bilgilendirebilir mi?Ya da zülal şen?Zülal Şen’i de bekliyorum ama çevrimiçi olmuyor.Veya Zeliş can ?
Ben destek ekibe sordum 2 de online bugün:)Zülal'i ben de bekliyorum bugün..Çünkü bana söylediği bir şeyi beklentim yoktu ama yaşadım..Bakalım son durumda neler olucak sormayı düşünüyorum..
Ben destek ekibe sordum 2 de online bugün:)
Rica ederim.Kaç dk ses kaydı Peki?Aaa süper teşekkürler canım haber verdiğin için
Rica ederim.Kaç dk ses kaydı Peki?
Tamamdır Teşekkürler.Ben ilk kez baktırıcam umarım güzel bakar Ve çıkma ihtimali yüksek olur.canım en son baktığında 8 dk yorum yapmış ama ben ona toplamda 3 kez baktırdım 9-10 dk yaptığı da oluyor..Ama akıcı konuştuğu için epey detay veriyor falda oyalanmıyor yani.
Methaba baktirdiniz miTamamdır Teşekkürler.Ben ilk kez baktırıcam umarım güzel bakar Ve çıkma ihtimali yüksek olur.
Merhabalar, evet baktırdım sorumun cevabını bekliyorum şuan:)Beni tatmin etti geysu ile yakın bir yorumda bulunmuş çünkü geysuda yeni kişinin özelliklerini belirtti.Zülal şen ile ortak bir yorum olmuş geçmiş iyi gelecek tatmin edici evet en az 2 hafta dedi yani zamanı gelince görücem.Ama belki 2 hafta dediği kişi geçmişteki kişi de olabilir tarifleri uyuyor ilerleyen zamanda falı tam teyit edebilirim ancak:)Methaba baktirdiniz mi
Promosyonu iade ediyorlarmi?Arkadaslar rosetta stone promosyon falimi almis hicbir sey bilemedi ve hicbir sorumu yanitlamadi iade isticem cok kotuydu
Ben de simdi gonderdim zulal hanima bekliyorum :)Merhabalar, evet baktırdım sorumun cevabını bekliyorum şuan:)Beni tatmin etti geysu ile yakın bir yorumda bulunmuş çünkü geysuda yeni kişinin özelliklerini belirtti.Zülal şen ile ortak bir yorum olmuş geçmiş iyi gelecek tatmin edici evet en az 2 hafta dedi yani zamanı gelince görücem.Ama belki 2 hafta dediği kişi geçmişteki kişi de olabilir tarifleri uyuyor ilerleyen zamanda falı tam teyit edebilirim ancak:)
Merhaba evet iadesini aldim cunku hicbir soruyu cevaplamadi alakasiz bir faldi.Promosyonu iade ediyorlarmi?
Ederler bence,hiç promosyon iadesi istemedim ama çok kez normal fal iadesi yada en kötü yüzde 50 indirim kuponu aldım,,fal sepeti bu konuda duyarlı diğer sitelerdenPromosyonu iade ediyorlarmi?
Ee sonuc en ıyısı hangısi hesap duz olurken tek falcı ıyı olanda olmalıBirkaç tane daha fal atayım da düz hesap mı olsunBu arada hediye edilen falı kazanmama az kaldı