Nasil baslasam bilmiyorum, oncelikle merhaba yeniden.. gecen sene ocak ayinda, tam da ask acisindan kivranirken uyelik olusturup fal furyasina katilmistim ben de. Normalde sadece disaridan okuyup takip ediyordum ama iyi ki uye olmusum ve burda cok guzel arkadaslar, dertlestigim kisiler edinmisim!
Gecen sene ekim ayi gibi 1 senelik iliskim sonlanmisti, karsi kisi tarafindan. Ilk sevgilim olmasi bi yana gercekten cok sevdigim icin -en azindan oyle dusundugum icin- mahvolmustum. Psikolojik olarak cokmemi gectim, egitim hayatimdan aile iliskilerime kadar her seyim mahvolmustu cunku saglikli dusunemiyordum. Sabah onla kalkip, aksam onla yatiyordum o derece kafayi yemistim. Bu kadar uzun anlatiyorum cunku biliyorum ki benimle ayni durumda olan ve fallardan umut eden cok fazla kisi var, zamaninda benim yaptigim gibi.
Uyelik acmam ve iyice bataga batmam bir oldu. Hem baktirdigim fallar beni teselli ediyordu hem de burada gecen biri olunca hemen atiyordum. Boyle olunca da bi ara gunde 3 fala kadar cikmisti. UC! Ama bana normal geliyordu iste diyorum ya, tek siginagim fallardan duydugum “DONECEK” laflariydi. Yazin nisan aylari gibi bunun farkina varip birakmaya calistim ama kolay olmadi tabi. Tam o siralar yavastan vadeler kaymaya baslamisti ve benim de sikintim gelmeye baslamisti aslinda.
Haziran ayinda son bir konusmamiz oldu eximle. Ondan sonra yeter deyip o numarami kapattim. Onun bilmedigi diger numarama temelli olarak gectim. Neyse cok detaya girmeyeyim ama onunla olan tum baglarimi kopardim kisacasi. Ayni donem calismaya da baslayinca kafam biraz dagilmis oldu. Ekim gibi okulum acilinca da tam anlamiyla unutmusum. Unutmusum diyorum cunku farkinda bile degildim taa ki 6 ay aradan sonra 2 gun once mesaj attigini gorunceye kadar. Boyle yazip kimseyi umutlandirmak istemiyorum sadece ondan tamamen koptugumda, baglarimi koparip kendime yoneldigimde onun bana dondugunu farkettim.
Ozetlemek gerekirse, ekim 2018de ayrildigim sevgilim -asik oldugumu sandigim- 1 senede tamamen aklimdan cikmisti. Su an okuduklrimi gorunce inanamiyorum mesela benim o bagimli halim gibi gunde birsuru fal baktiranlara ama zamaninda ben de oyleydim maalesef.
Verebilecegim tek tavsiye, acinizi yasayin ve asla kapatmaya/bastirmaya calismayin. Ama bu aciyi yasarken fallardan medet ummayin. Evet benim fallarim cikti ama 50 kisi arasindan sadece 3 kisinin fali cikmistir. Cok klasik olacak ama; kendinize ugras bulmak, kafanizi dagitmak, exinizi/istediginiz kisiyi stalklamamak gibi seyler sizi normale dondurecek seyler. Zaman gercekten her seyin ilaci. (Bu laflari, gecelerce aglayan, zamaninini da ilacini da seveyim acim cogaliyor Allah’im yardim et diye yalvaran kisi soyluyor)
Keske size bir yardimim dokunabilse, ozellikle benim gibi olanlara.
ps: ugruna 1 senemi mahvettigim exime cevap vermedim ve hatta mesaj attiginda onu ozledigimi/sevdigimi bile hissetmedim, sadece notrum ona karsi. Sadece sevindim cunku binevi egom oksandi.
Kendinize cok iyi bakin!! Her sey icin cok tesekkur ederim.