Fal Sepeti Deneyimleri

Medyum gizeme baktiran vsr mi digerlerine gore pahali sanki
Evet pahalı o da.ben ekimde atmıştım ,zaman vermedi zamanı sadece Allah bilir vs ama kısa zaman kasımda birşeyler olabileceğini h hissediyorum demişti,çıkmadı maalesef.medyum gizemin ses tonu binnazdaki zeynep aksuyu anımsattı bana lâkin bilemiyorum tabii.ikisi ne de 1 kez attım,tarz olarakta benzettim belki.

Evet, onun bana baktığı fal da çok negatifti. Olayın öyle olmadığını biliyorum.
Harbiden dediğin gibi, insan kendi parasıyla rezil ve pişman oluyor
Bİr daha tercih etmeyeceğim bir yorumcu.

Yok Allah korusun bende bir daha ona fal yollamam Biraz Medyum Çetin’in kadın versiyonu gibi geldi bana

Yorumcu Zeus’a iyi diyorlar, baktıran var mı?
Ben baktırmıştım geçen yıl.
Maalesef kötüydü. Artık enerjimiz mi uymadı bilmiyorum ama dedikleri de olmadı ve çıkmadı.
Medyum gizeme baktiran vsr mi digerlerine gore pahali sanki
O da geçen yıl baktırdığım bir yorumcu.
Kadının enerjisi bana çok ağır ve negatif geldi. Yorumunda çok olumsuzluklar vardı. Verdiği süreler çıkmadı

telweden nefrett ediyorum yesilcingenenin bakmadığı kredimle bir kaç kişiye fal attım ama iki gün oldu hala dönüş yapmadılar ebrununhisleri diye birine yollamıştım mecbur geri çektim
Bende hic bilememisti o, fazla birsey kacirdigini dusunmuyorum. Dedigi hicbirsey de cikmadi. Anlik durum bile alakasizdi zaten. Istersen Ecem23 u dene en son indirimdeydi. Olumsuz konusmaktan cekinmeyen bir yorumcu yalniz.

Son düzenleme:
Yorumcu Zeus’a iyi diyorlar, baktıran var mı?

benim nisan mayıs ayları gibi biriyle sıkıntılı durumum vardı. Diğer falcılar şöyle maddi durumu sıkıntılı böyle iletişim olacak şeklinde yorumlar yapmışken bi tek zeus olumsuz olacağını, kişinin bana uygun olmadığını, görüştüğü bi sürü kız olduğunu ve çok rahat yaşadığını söylemişti. Ki adam akrabamızın bi tanıdığı ihtimal vermemiştim. (Dışarıdan baktığımda da hiç öyle bi karakter durmuyodu ) Aylar sonra öğrendim ki doğruymuş. Ben de o konuyu bilmişti. Fakat 2 ay öncesi başka bi konuyla ilgili baktırdım. Olumlu olumsuz söyledi fakat olumlu kısmına ihtimal vermediğim halde olacak dedi. Hala olacağını sanmıyorum ama:) Onun dışında geleceğe yönelik olarak yok 20 gün sıkıntı çekeceksin yok herkes üstüne gelecek şeklindeki şartlanmış cümlelerini sevmiyorum.

Dün Tellwe Uyumsuzz a kahve falı yolladım. Şartlı fal teklif etti. Kabul ettim. Şuan görüştüğüm biriyle ilgili düşüncelerini hislerini sormuştum. Görüşme var. Uzun vadede değil çok kısa vadede olacak. Ama kahve falı uzak geleceği göstermez. Görüşme olacak ama şeklinde kısacık yorumdu.( e görüşme zaten var demiştim ben de soruda :)))). Burda bi kaç kişinin memnun kaldığını okumuştum ama ben memnun kalmadım. Ya da benim enerjim uyuşmadı.

Dennis'e hiç fal baktıran oldu mu arkadaşlar aranızda? Merak ettim sitede dolanırken gördüm haftanın yorumcusuymuş bir de ama karar veremedim..Ne dersiniz?

Bi de bade dogan ve venus atesi merak ediyorum

Mrh uyumsuza bende 3 hafta once baktım katına cok kısa yazmıs acıklama yoktu gelecek ask falıma gelın dedı ablam yuzunden oraya da gıtım acıklama olmayınca meraktan gıdıyorsun fakat aynı sekılde kısa soru insaretı brakarak Ben begenmedım acıkcası

bence uyumsuzz sadece yıldıznamede nispeten detaylı bakıyor ki o bile ilk okunuşta anlaşılmıyor tarzı o galiba. ama bana yıldıznamede detay vermediğim halde mevcut durum analizini iyi yapmıştı, ilk falımdı ve ben pek soru sormadan yollamıştım. vadesi hala var, yanlış anlaşılmasın aslaa hiçbir falcıyı övmem batırdılar resmen beni

Cok tesekkur ederiiimm.
ay simdi gece gece tadim kacikti bikac bi sey yasadim surpriz yorumcuyu secerek
Fal attim. Semra aydin almis falimi ilk kez baktircam ona .
Baktiran var mi? Ben de bakinca yazarim size

Ya ben de battim ya kendime cok kiziyorum bi daha baktirmicam diyorum ama bi sey yasiyorum meraktan hemen fala sariyorum. Cok yazik paralarimiza. Allah’tan otesi bilemez ama dustuk bu fal batagina. Erkeklere kiz verirken sorarlar ya kumari alkolu var mi
Diye fal da onlar gibi bence erkekler kiz alirken sormali fala duskunlugu var mi diye

Evet semra aydin surpriz yorumcumdu. Tam 15 dk bakmis falima. Kahveme ek kartlar acti. Cok bayildim mi hayir.. yani bildigi seyler vardi anlik ve kisilik analizi olarak ama bilemedigi seyler de vardi. Gelecek iicn bariscaksiniz ama ayrilcaksiniz yine dedi suratima tukureydi daha iyi... sonrasinda baskasi var dedi senin icin. Soru olarak sordgumda da o baskasi icin de bakim yapmak gerekir dedi. Ben yeniden suna da bakim yapalim denmesini sevmiyorum nedense. Ama bence yine de denenebilir

Semra hanimdan tatmin olmayinca cok pahali olmayan birine daha baktirmak istedim yorumlari ve puani iyiydi ece katreyi denedim ama hala donmedi baktiran vsr mi ? Bi de didar hanimi cok begeniyorum ama daha gelecek vadesi gelmedi. Cikan oldu mu sizde? Daha yeniyim kusura bakmayin gozumden kacanlar olsbiliuor

Birkaç mesaj önce detaylı açıklama yapmıştım, görmediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…