Fal Sepeti Deneyimleri

Ersan Sam, kendim beğendiğim için arkadaşımada önermiştim, aynı falı bire bir sadece ismi değiştirerek gönderdi. İkimizde iade aldık şükür.

Anette, vadeleri patladı anlık iyiydi. Bir daha denemem.

Nisan Yıldız, promosyon falımı almış, yazılı baktığı için bayağı uzun bir yorum yapmış Word'e kopyaladım tam 1352 kelime yazmış 😂 anlık karşı tarafın ve benim kişilik analizimizi doğru yapmış, vadeleri bekliyorum Ocak ve Şubat demiş bakalım. Vadeler çıkarsa atarım tekrar.

Ece Katre, çok kısa ve sanırım kopyala yaptığı için ismimi fal boyunca yalnış yazmış ki hiç bir şeyide bilemedi. Tekrar asla atmam.

Ayışığın, önceden baktırmıştım, şimdi net hatırlıyorum isteyen olursa dinler detay yazarım, denenebilir.

Bilge Saygın, Asu Çiftçi, Liya, Samira, Efsun, Duygu Aura, Duru, Neva uzak durulacak falcılar bence 👍👍

Yok, unutabileceğim bir şey olsa uğruna fal falan baktırmazdım. Hayatıma damgasını vuran bir insandı. Falcılar da bizi tanımazlar etmezler, neden bizi üzmekten korksunlar ki ?
Bir şey görebildikleri yok, sallarken de olumluya doğru sallamak daha mantıklı çünkü olumsuz duyunca da genelde o falcıya bir daha gidilmiyor. Bir de ailemiz, eşimiz dostumuz bizimle ilgili bir takım şeyleri hissedebilir de bizi ve sorduğumuz adamları hayatlarında görmemiş olan insanlar nasıl olur da bunlarla ilgili bir şey hissedebilir ki ?

Hislerime tercüman olan bu satırlar için teşekkürler 🙏🏻 Özellikle de şu kısım: “unutabileceğim bir şey olsa uğruna fal falan baktırmazdım. Hayatıma damgasını vuran bir insandı.”

Herkes farklı yorumlayıp farklı yaşayabilir tabii, ama duygusal konuların basite indirgenmesine anlam veremeyenlerdenim ben açıkçası. “Biri gider, diğeri gelir”, “hayatta daha büyük dertler var, şükür de geç”, “geçmişi bırak, önüne bak” gibi formüllerden de aşırı sıkıldım. Ortada gerçek duygular varsa, o kadar kolay olmuyor işte. Ayrıca ayrılık acısının insan beyninde ve bedeninde travma, yas, fizyolojik hastalıklarla vs. aynı sonuçlara yol açtığı, bilimsel olarak kanıtlanmış durumda artık.

Neyse :) 🌸

Hislerime tercüman olan bu satırlar için teşekkürler 🙏🏻 Özellikle de şu kısım: “unutabileceğim bir şey olsa uğruna fal falan baktırmazdım. Hayatıma damgasını vuran bir insandı.”

Herkes farklı yorumlayıp farklı yaşayabilir tabii, ama duygusal konuların basite indirgenmesine anlam veremeyenlerdenim ben açıkçası. “Biri gider, diğeri gelir”, “hayatta daha büyük dertler var, şükür de geç”, “geçmişi bırak, önüne bak” gibi formüllerden de aşırı sıkıldım. Ortada gerçek duygular varsa, o kadar kolay olmuyor işte. Ayrıca ayrılık acısının insan beyninde ve bedeninde travma, yas, fizyolojik hastalıklarla vs. aynı sonuçlara yol açtığı, bilimsel olarak kanıtlanmış durumda artık.

Neyse :) 🌸
Bütun soylediklerine katiliyorum benim olayimi bilen kisilerdensin gercekten cok zor zamanlar gecirdim verdigim deger ve karsimdaki adamin karaktersizliği konusu gecen yorumcularin cogunada baktirmisimdir ben artik yorumcularin gelecek görüsüne inanmiyorum an ve kisilik yorumlarina sözüm yok ve aciyorum giden parama evet travma yasatti stresten hastada olmusumdur ama gercekten geciyor ve şuan diyorum Allah daha buyuk dert vermesin bu kadar gereksiz biri için mi üzüldum. Kendi hislerime daha çok güveniyorum artik.

Bütun soylediklerine katiliyorum benim olayimi bilen kisilerdensin gercekten cok zor zamanlar gecirdim verdigim deger ve karsimdaki adamin karaktersizliği konusu gecen yorumcularin cogunada baktirmisimdir ben artik yorumcularin gelecek görüsüne inanmiyorum an ve kisilik yorumlarina sözüm yok ve aciyorum giden parama evet travma yasatti stresten hastada olmusumdur ama gercekten geciyor ve şuan diyorum Allah daha buyuk dert vermesin bu kadar gereksiz biri için mi üzüldum. Kendi hislerime daha çok güveniyorum artik.
Ne kadar sürede tamamen unuttunuz?

⭐️ 17.12.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Alev Seçkin: Hediye edilen bir faldı. Sorduğum kişiyle 3 ay içinde aramızda hoş diyalogların gerçekleşeceğini, adım adım birbirimize bağlanacağımızı ve 3 aydan sonra sevgili olacağımızı söyledi. Bu kişiyle 2,5 hafta içinde bir buluşma olacakmış ve bu buluşmada yakınlaşmalar yaşanacakmış. Bu kişi ailesinden bir kadına benden bahsetmiş. Bu ilişkide benim onu sevmemden çok o beni sevecekmiş ve sultan gibi hissedecekmişim. Aşk hayatımın başlamasından 2 ay sonra, şimdiye göre yaklaşık 5 ay sonra iş hayatım başlayacakmış.

Ne kadar sürede tamamen unuttunuz?
Benim en son iletişimim mart sonuydu ondan sonra zamanla geçti oncesi bir sene diyebilirim tam olarak ama birazda cok olumsuz seylerin olmasi bana hirs yaptirdi en son igrendim olanlardan dolayi sanirim mantik öne geçmeye başlayınca daha kolay oluyor. Fallar bagimlilik yapiyor sebep olmasada baktirmak istiyorum ben mesela yeni bir yorumcu duyunca atliyorum ama insan baktirdikca daha zor atlatiyor cunku ümitleniyor bir taraftanda.

Benim en son iletişimim mart sonuydu ondan sonra zamanla geçti oncesi bir sene diyebilirim tam olarak ama birazda cok olumsuz seylerin olmasi bana hirs yaptirdi en son igrendim olanlardan dolayi sanirim mantik öne geçmeye başlayınca daha kolay oluyor. Fallar bagimlilik yapiyor sebep olmasada baktirmak istiyorum ben mesela yeni bir yorumcu duyunca atliyorum ama insan baktirdikca daha zor atlatiyor cunku ümitleniyor bir taraftanda.
Kesinlikle katılıyorum. Kış ve yaz dönemi boyunca acı çekiyodum, çektikçe de fal atıp kendimi sakinleştirmeye çalışıyordum bi türlü çıkış yolu sanıyodum. Bu böyle döngü haline gelmişti ve battıkça batıyodum. Ağustos sonu gibi gerçekten soğudum bu işlerden ve cidden azalttım hatta hiç baktırmadım bile diyebilirim. KK’ya da girmeyi azaltınca okulun başlamasıyla sosyalleştim ve unuttuğumu farkettim

Kesinlikle katılıyorum. Topik konusu ne olursa olsun, anlaşılır bir türkçeyle konuşulması oldukça önemli.
Tahin konusuna girmek bile istemiyorum 😂
Sızı benım yazmamı turkcem ıyı veya kotu nıye bukadar takıldınız anamiş degılım okumayın lutfen zorunuz nedır ?
Lütfen beni alintilama. Sana degil moderatore yazdim ki bu topicte düzgün fal yorumu okumak istiyorum, anlamsiz postlar degil.
benım postlarımı okumayın lutfen sizinle tartısmıcam cunku aynı sevıyede degılız ıyı forumlar sıze benımlede ugrasmayın ıyı gunler

Yazmayı unuttum, Melisa Donukuk, Zülal Şen, Kal Akın, Buğra ve Alex favorilerim. Dediklerini yaşadığım falcılar.

Zülal ve Buğrayı daha önce denedim ama Zülal'e genelde haftada bir atarım bir fal peki Alex nasıl dersiniz sizce? Ben de baktırdım ama beklemekteyim hala söylediklerini çıkıyor mu dedikleri?

Zülal ve Buğrayı daha önce denedim ama Zülal'e genelde haftada bir atarım bir fal peki Alex nasıl dersiniz sizce? Ben de baktırdım ama beklemekteyim hala söylediklerini çıkıyor mu dedikleri?
Merhaba, Alex 'e yaklaşık 1 senedir aylık olarak baktırırım. Mesela Eylül ayında baktırdığım falda yok artık olmaz dediğim şeyi söylediği gibi yaşadım. Kasım için beklemedeyim hala. Bu ay henüz atmadım.

Sızı benım yazmamı turkcem ıyı veya kotu nıye bukadar takıldınız anamiş degılım okumayın lutfen zorunuz nedır ?

benım postlarımı okumayın lutfen sizinle tartısmıcam cunku aynı sevıyede degılız ıyı forumlar sıze benımlede ugrasmayın ıyı gunler
Kesinlikle ayni seviyede değiliz, yaşın büyük olsa da hem kültürel hem de eğitim seviyesi ortada. Asil ben seviyene inemeyecegim. Ayrıca, postlarimi alıntılama lütfen demiştim!

Mune Mune , bakabilir misiniz? Bu kisi hem Turkcesi kit hem de ne dedigi belli degil. Kim ne yerlestiriyor? Kim ne anlamali? Katledilmis bir Turkceyle yazilmis anlamsiz postlar var ki okundugunda ne demek istedigim gayet acik. Yukarida belirttigi gibi tercume edebilse zaten forum olarak rahatsiz olmayacagiz. Olmayan Turkcesine guvenip uzerine laf sokmaya da calismis yazik, cahil cesareti bu olsa gerek. Ayrica bilmesi gereken su ki Turkiye'de bircok gocmen var, anne veya babasindan biri yabanci olan yine cok. Yurtdisinda uzun sure kalmis veya hala yurtdisinda yasayan uye de cok ama hicbirimiz bu denli kotu hatta yer yer anlamsiz Turkce cumleler yazmiyoruz.

Lutfen burda kımsey ne yazdını nasıl yazdını yerleştırmeyın burda konu fal tartışma yerleştırme degıldır ıyı geceler
Hanımlar lütfen tartışma yaşanmasın.
anny anladığım kadarıyla Romanya vatandaşı ama uzun yıllardır Türkiye'de yaşıyor, sitede yazdıklarından yola çıkarak en az 15 yıldır ülkemizde yaşadığı sonucu çıkıyor, Türkçe'yi çok daha iyi konuşuyor ve yazıyor olması gerekirdi elbette ama yazmak istediklerinin tam karşılığını bulamayınca translate yardımı alıyor gibi görünüyor, zira yazdığı hatalı kelimeler dışında devrik cümleleri çeviri kullananlarda görülen devrik cümlelere çok benziyor.

anny anny "
benım postlarımı okumayın lutfen sizinle tartısmıcam cunku aynı sevıyede degılız ıyı forumlar sıze benımlede ugrasmayın ıyı gunler" yazabiliyorsunuz, lütfen Türkçe yazım hatalarınıza da mümkün olduğunca dikkat ediniz.

⭐ 17.12.2019 tarihinde baktırdığım fal;

Melisa Donukuk (2): Sorduğum kişinin benden hoşlandığını, beni çok beğendiğini, beni bıcır bıcır bulduğunu fakat bana bağlanmaktan korktuğunu söyledi. Bu kişi kafasında bir şeyleri netleştiremediği için geride duruyormuş ve bu kişi bir erkek arkadaşına benden bahsetmiş. Sorduğum kişinin yakın geçmişte başka kişilerle yazıştığını fakat o yazışmanın orada kaldığını, ciddi olmadığını ve enerjisinin bende olduğunu söyledi. Bu kişiyle iletişimimizin artacağını ve bu iletişimin belli bir düzene gireceğini söyledi. Ve bu kişiyle 4’lü bir vade içinde buluşmamızın olacağını, 7’li bir vade içinde ilişkimizin başlayacağını söyledi. Son olarak 6 ya da 7 vade içinde iş haberinin geleceğini söyledi.

X