Fal Sepeti Deneyimleri

Kahin Kraliçe falıma bakmış, bütün falcıların söylediğinin tam tersini söylemiş. Negatif bir yorum olmuş... Hayırlısı olsun artık
Kahin kraliçe promosyon falımı almıştı benimde 4 dakikalık bir kayıt, bir süru harf saymişti.3 ve 6 gibi de rakamlar çok karışık anlatmıştı bişey anlamamıştım.soru bile sormadım,dediği bişey de çıkmadı zaten.takmayin bence.

telweden nefrett ediyorum yesilcingenenin bakmadığı kredimle bir kaç kişiye fal attım ama iki gün oldu hala dönüş yapmadılar ebrununhisleri diye birine yollamıştım mecbur geri çektim

Kahin Kraliçe falıma bakmış, bütün falcıların söylediğinin tam tersini söylemiş. Negatif bir yorum olmuş... Hayırlısı olsun artık
Evet, onun bana baktığı fal da çok negatifti. Olayın öyle olmadığını biliyorum.
Harbiden dediğin gibi, insan kendi parasıyla rezil ve pişman oluyor
Bİr daha tercih etmeyeceğim bir yorumcu.

Yorumcu Zeus’a iyi diyorlar, baktıran var mı?
Ağustos da atmisim ben ona 2 ay demişti olumlu konuşmuştu asıl konuda ..olmadı...birde nil güneş gibi alakasız biseyden bahsetti,bir kadından zarar görecegimi, çok yakinimdaki bir arkadaşımdan kazik yiyecegimi vs bahsetmişti,öyle de bir durum olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…