- 8 Ağustos 2019
- 226
- 360
-
- Konu Sahibi geceninkralicesi
- #5.361
Ben teşekkür ederim.teşekkür ederim
İnşallah istediğin olur...Kahin Kraliçe falıma bakmış, bütün falcıların söylediğinin tam tersini söylemiş. Negatif bir yorum olmuş... Hayırlısı olsun artık
İnşallah istediğin olur...
Maalesef öyle...Teşekkür ederim canım inşallah hepimizin istediği olur ve bu fallara gerek duymayız ❤Fallar kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor sanki. Galiba buna kendi paranla rezil olmak denir
Sorduğum kişiyle bu ay ilişkiye başlıyorsunuz dedi, başlamadık fakat diğer söylediği her şeyi yaşadım...Lal Akın genel olarak pembeci mi yoksa olanı mı söylüyor?
Evet.Vadeleri tutturdu mu?
Lal akın ilk attigimda ihtimal vermediğim hatta sallıyor dediğim bir konuyu tutturdu,kısa zaman demişti vade vermemişti 1 hafta içinde yaşadım dediğini. Sonra bir daha attım ama bu kez tam tutmadıLal Akın genel olarak pembeci mi yoksa olanı mı söylüyor?
Kahin kraliçe promosyon falımı almıştı benimde 4 dakikalık bir kayıt, bir süru harf saymişti.3 ve 6 gibi de rakamlar çok karışık anlatmıştı bişey anlamamıştım.soru bile sormadım,dediği bişey de çıkmadı zaten.takmayin bence.Kahin Kraliçe falıma bakmış, bütün falcıların söylediğinin tam tersini söylemiş. Negatif bir yorum olmuş... Hayırlısı olsun artık
Evet, onun bana baktığı fal da çok negatifti. Olayın öyle olmadığını biliyorum.Kahin Kraliçe falıma bakmış, bütün falcıların söylediğinin tam tersini söylemiş. Negatif bir yorum olmuş... Hayırlısı olsun artık
Ağustos da atmisim ben ona 2 ay demişti olumlu konuşmuştu asıl konuda ..olmadı...birde nil güneş gibi alakasız biseyden bahsetti,bir kadından zarar görecegimi, çok yakinimdaki bir arkadaşımdan kazik yiyecegimi vs bahsetmişti,öyle de bir durum olmadı.Yorumcu Zeus’a iyi diyorlar, baktıran var mı?